serinaga
Üye
arkadaşlar eksiklikleri bir kenara bırakıyorum ama bu telefon yavaş yavaş sorunlar çıkarmaya başladı. son on gün içinde birkaç kez dondu ve kapağı söküp bataryayı çıkarmak zorunda kaldım. birinde ben kendim kapatırken "güle güle" yazısı ekranda kaldı öyle uzun süre gitmeyince de bataryayı söktüm. birinde de çalışır haldeyken ekran karardı kaldı öyle. kapağı sökmek kolay olsa bişey değil diyecem ama kapağı sökmek mesele yani. sök tak sök tak bu kapak çabuk yıpranır gibi geliyor bana. ikinci bir sorun Proshot isimli kamera uygulamasını indirdim. uygulama açıkken arama filan gelirse kamera yeşile dönüyor. o saatten sonra telefonun kendi kamera uygulamasını açsam da ekranda görüntü yerine yemyeşil düz bir görüntü görüyorum. telefonu kapatıp açınca düzeliyor. bu mesajı yazarken aynı şeyi denedim yine olacakmı diye ama bu sefer olmadı. ama dün ve bugün iki kez karşılaştım bu durumla. şu güncelleme bir an önce gelse artık.
bence yüklü uygulamalarla alakalı bir sorunmuş gibi duruyor, çünkü Proshot isimli uygulama anladığım kadarıyla sorun yaratıyor senin telde, başka kullanan arkadaşlarda da benzer sorun var mı ona bir bakmak lazım ...
(aklımdaki uygulamaydı)
. 12.000 tl felan az gelir çok çalışıyor nerdeyse tüm firmalar onu istiyordu kamilkoç yetkilileri 12 bin tl aylık deyince babam kamilkoç'a geçti.inş anlamışındır.
)