İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
telefonumun şarzı bitti bende şarza taktım ama power tuşuna basılı tutuyorum şarz simgesi geliyor ama açılmıyor usb yi çekiyorum nokia yazısı geliyor sonra kapanıyor. biraz şarz olması mı gerekiyor açılması için ?
evet biraz bekle kendi acılır

- - - Eklendi - - -

Bununla ilgili hiç bir açıklama yapılmadı, yani dolayısıyla kimse bilmiyor.
ilk lumia 920 cıktıgı zaman turkcell in anlaşması iki ay deniyordu 6 ay oldu nasıl iş anlamadım

KeLimaT

KeLimaT

Üye
Wp8 in neyini beğenmiyorlar anlamadım ? L 820 kullanıyorum ve şu hıza ve zerre kasma olmamasına android kullanan arkadaşlarım bile hayran kaldı . ... Eksikleri yokmu ? Evet var tabiki ! Android 4 4lük mü ? İlk defa ben Bi cihazda yazılımda sürekli güncelleme geliyor bu kötü mü? Daha yeni illaki eksikleri olacak . 1.250 lira verdim kuruşu kuruşuna helal olsun . Hem ofis uygulamaları hem harita hem de tasarım olarak benim gözümde kusursuz . . .

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Wp8 in neyini beğenmiyorlar anlamadım ? L 820 kullanıyorum ve şu hıza ve zerre kasma olmamasına android kullanan arkadaşlarım bile hayran kaldı . ... Eksikleri yokmu ? Evet var tabiki ! Android 4 4lük mü ? İlk defa ben Bi cihazda yazılımda sürekli güncelleme geliyor bu kötü mü? Daha yeni illaki eksikleri olacak . 1.250 lira verdim kuruşu kuruşuna helal olsun . Hem ofis uygulamaları hem harita hem de tasarım olarak benim gözümde kusursuz . . .

Eşimin telefonu beyaz 820 ve telefonunu çok sevdiğini söylüyor ki, aynen katılıyorum :). WP8 in eksikleri, artılarının yanında beklenilesi eksikler bence.

- - - Eklendi - - -

Hatta gün gelecek diyeceğiz ki, "Ne maceraydı beee, telefon aldık bekle allah bekle. Nokia ve Microsoft ucundan ucundan koparıp güncelleme verdikçe heyecanlanıp saldırıyorduk forumlara. Hahaha, hey gidi günler. Güzeldi bee, bize bu heyecan ve maceraları yaşatan telefonuma bak yaşlandık birlikte. Artık WF9.8 iz."

- - - Eklendi - - -

Bu arada arkadaşlar benim lumia 920 şarj aletim telefonu şarj ederken çok aşırı ısınıyor. Eşimin 820 sinin şarj aleti hiç ısınmıyor. Sizde de böyle bir durum var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Isınma durumu çok az oluyor ancak dediğiniz gibi yüksek bir sıcaklık bende olmuyor :hmmm
USB girişi tam oturmamış olabilir mi acaba?

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada arkadaşlar benim lumia 920 şarj aletim telefonu şarj ederken çok aşırı ısınıyor. Eşimin 820 sinin şarj aleti hiç ısınmıyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Isınma ben de bir kere oldu ama Cumhur'un dediği gibi usb girişi oynuyordu tam oturtup şarj ettikten sonra bir daha yapmadı. Belki sizinki de öyledir:oke:

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
bekliyorum halaa gelmesini 2 telefon kullanıyorum bu yüzden önde kamerası var diye araştırmadımda:(
lumia 920 kullanıyorum millet hayran kalıyor görüntülü arama deyince kalıyorum öyle :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
lumia 920 kullanıyorum millet hayran kalıyor görüntülü arama deyince kalıyorum öyle :(

Sanki onlar sürekli görüntülü görüşme yapıyorlarda. Neyse ki şimdilik üçüncü parti yazılımlar bu ihtiyacımızı karşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bu sıfırlamayla ilgili bir sürü yazı okudum kafam karıştı :D Ben bu kapasite kontrol hatasından kurtulmak için cihazı sıfırladım ama çarklar iki saattir dönüyor. Şimdi %100 şarj varken yaptım bu işlemi. Şarj bitene kadar bekleyip şarja takıp cihazın açılmasını beklesem düzelir değil mi? Sanki bir arkadaş öyle demişti daha önceden.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşlar bu sıfırlamayla ilgili bir sürü yazı okudum kafam karıştı :D Ben bu kapasite kontrol hatasından kurtulmak için cihazı sıfırladım ama çarklar iki saattir dönüyor. Şimdi %100 şarj varken yaptım bu işlemi. Şarj bitene kadar bekleyip şarja takıp cihazın açılmasını beklesem düzelir değil mi? Sanki bir arkadaş öyle demişti daha önceden.

http://www.maxicep.com/windows-phon...on-dedim-1-saattir-donuyo-carklar-786018.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Whatsapp kullananlar sorun yaşıyolar mı?

Artık kullanılabilir oldu mu? :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Web Designer
ozgur2323

ozgur2323

Üye
Tekrar tekrara rahatsız ederek soru sorcam arkadaslar telefonu fabrıka ayarlarına dondurdum bu seferde telefon guncel deıl guncellemeye bakıyorum yok ılk aldgıım gıbı oldu ekran dokunma yok ese ayarlrı dolbyı ayarlama yok

mavish74

Üye
MicroSD kartınızın markası ve özellikleri nedir ?

- - - Eklendi - - -
Merhaba serinaga;
Uzun zamandır yoktum mesajını şimdi okuyabildim. MicroSD kartım orjinal. Nokia 5800 XpressMusic telefonumun kendi içinde gelen 8 GB MicroSD HC modeli. 5800 içindeyken hiç bir sorun çıkarmadı. O telefonuda 4 sene kullandım bu kartla. Başka bir MicroSD 2 GB lık kart denedim. Onda da aynı sorun meydana geldi. İşin içinden çıkamadım gitti. :( ne kadar foto çektiysem hepsi tekrarlanıyor. Ayrıca MP3 dosyalarımı telefonun kendi hafızasında kullanıyorum bu sorun halledilene kadar. Kendi hafızasında hiç bir problem yok...

serinaga

serinaga

Üye

http://www.maxicep.com/windows-phon...on-dedim-1-saattir-donuyo-carklar-786018.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Whatsapp kullananlar sorun yaşıyolar mı?

Artık kullanılabilir oldu mu? :)

Arda ben kullanıyorum, sorun yok, resim vs.'de gönderip alıyorum ...

- - - Eklendi - - -

MicroSD kartınızın markası ve özellikleri nedir ?

- - - Eklendi - - -
Merhaba serinaga;
Uzun zamandır yoktum mesajını şimdi okuyabildim. MicroSD kartım orjinal. Nokia 5800 XpressMusic telefonumun kendi içinde gelen 8 GB MicroSD HC modeli. 5800 içindeyken hiç bir sorun çıkarmadı. O telefonuda 4 sene kullandım bu kartla. Başka bir MicroSD 2 GB lık kart denedim. Onda da aynı sorun meydana geldi. İşin içinden çıkamadım gitti. :( ne kadar foto çektiysem hepsi tekrarlanıyor. Ayrıca MP3 dosyalarımı telefonun kendi hafızasında kullanıyorum bu sorun halledilene kadar. Kendi hafızasında hiç bir problem yok...

Şöyle söyleyeyim, bu sorunla ilgili açtığım Micro SD Bellek Kartı Sorunu konudaki 1. yöntemi uyguladın mı ? (Dikkat et, Micro SD kartın içeriğini komple kopyalamayacaksın, sadece bahsettiğim üç adet klasörü kopyalayacaksın, aksi halde kısayollar ile ilgili batch dosyaları tekrar geri kopyalanacağından tekrarlama devam edecektir.) Formatlamayı PC'den yap, Skydrive otomatik Fotoğraf yüklemeyi kapat ... Eğer halen aynı sorun devam ederse, ya Micro SD bellek kartını sorunsuz olan bir marka ile yenile ya da güncellemeyi bekle. Bende halen sorun yok :bilmm

YkPkY

YkPkY

Üye
Hafıza kartlısını kullansam elimden gelen deneyimlerimi söyleyeceğimde ama maalesef bende harici yardımcı olamıyorum.kysuruma bakmayın genç arkadaşlarım.es geçmekle yetiniyoru kırılmayın ,çünkü bilmediğim şeye ne diyeyim.kusuruma bakmayın o yüzden

power_24

Üye
Ya arkadaşlar kapasite kontrol guncellemesı geldı fakat çalıştırıyorum bi tık yok bu programda sabaha kadar çalıştı ama nafile öyle gereksiz dosyaları falan da silmiyor.programın işe yaradıgını söyleyen var mı ?

ZzZz11

ZzZz11

Üye
herkese günaydın.

az önce telefonun sağ tarafında olan güç ses gibi tuşlar birden işlev görmemeye başladı telefon normal çalışıyordu ekranda yukarı aşağı yapabiliyordum bi zaman sonra normal home arama geri tuşlarıda işlev görmemeye başladı güç+ses ile reset atmaya çalıştım yemedi. şimdi ekran süresi dolduğundan kendi kapandığı için açamıyorum neden olur ve napmalıyım. şarja taktım belki kendiliğinden açılır diye oda olmadı. batarya doluydu ve 4 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı. lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
herkese günaydın.

az önce telefonun sağ tarafında olan güç ses gibi tuşlar birden işlev görmemeye başladı telefon normal çalışıyordu ekranda yukarı aşağı yapabiliyordum bi zaman sonra normal home arama geri tuşlarıda işlev görmemeye başladı güç+ses ile reset atmaya çalıştım yemedi. şimdi ekran süresi dolduğundan kendi kapandığı için açamıyorum neden olur ve napmalıyım. şarja taktım belki kendiliğinden açılır diye oda olmadı. batarya doluydu ve 4 aydır kullanıyorum şimdiye kadar hiç sorun çıkmamıştı. lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi.

Yeterince basılı tutmayı denediniz mi, ses kısma ve güç tuşlarını "titreşim gelene kadar" bırakmamanız gerekiyor.
Eğer o da olmazsa, bataryayı çıkarma imkanı bulunmadığından şarjının bitmesini beklemek zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11
ZzZz11

ZzZz11

Üye

Yeterince basılı tutmayı denediniz mi, ses kısma ve güç tuşlarını "titreşim gelene kadar" bırakmamanız gerekiyor.
Eğer o da olmazsa, bataryayı çıkarma imkanı bulunmadığından şarjının bitmesini beklemek zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. :hmmm
10 saniye diye biliyorum o kadarda biraz fazlasınıda bekledim. nolur nolmaz diye şarja tyaktım bir iki dakkadır çıkarayım o zaman. ya da servis olayını düşünmelimiyim sizce.

- - - Eklendi - - -

birkaç dakika şarja takmış idim çıkardım tekrar denemeye başladım ve 5. yada 6. denememde titredi ve açıldı. 4-5 aydır sorun çıkarmayan telefonda bu olay süpriz oldu :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
10 saniye diye biliyorum o kadarda biraz fazlasınıda bekledim. nolur nolmaz diye şarja tyaktım bir iki dakkadır çıkarayım o zaman. ya da servis olayını düşünmelimiyim sizce.

- - - Eklendi - - -

birkaç dakika şarja takmış idim çıkardım tekrar denemeye başladım ve 5. yada 6. denememde titredi ve açıldı. 4-5 aydır sorun çıkarmayan telefonda bu olay süpriz oldu :)
Arada olur böyle şeyler, geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11

Üst Alt