İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmmm resimi birde görebilsem.

csH

csH

Üye
arkadaşlar kapasite kontrolu gelmedi bana falshlamak da şu an riske atabileceğim bişey değil acaba ms nin güncellemesinden sonra düzelir mi bu durum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Muhtemelen bir sonraki güncelleme ile düzelir

YkPkY

YkPkY

Üye
Azmin zaferi, ehh birazda şans yardım etmiş, lakin onca şey yazmışsın ama en çarpıcı yeri 1000 TL. maaştan 12.000 TL. maaş :allalla: , nassı oluyor bu yaaa ? Babana söyle valla her iş gelir elimden, bu nassı iştir yahu ???

- - - Eklendi - - -

:kop2:

- - - Eklendi - - -

İşte bu çok komik olmuş. :zuhaha:
son 1 ayın en trajedi sayfası bu sayfa 402

:gun1::gun1::gun1::gun1::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kapasite kontrolu gelmedi bana falshlamak da şu an riske atabileceğim bişey değil acaba ms nin güncellemesinden sonra düzelir mi bu durum
düzelmiyor.dünden beri attığım 5. flash.fransızca rom bile çaktım.ama oda bana çaktı 4G :d:

- - - Eklendi - - -

YkPkY
oh be sonunda ikinci kişide beni anladı :D

diğer arkadaşda

PureFood

Üstadım ama okunmayacak kadar az ışık oluyor... Yani telefona bakmak zulüm gibi bir şey..

Bende anlamadım, yaz benide :), tamam şimdi oldu, evet dediğin gibi maalesef, kontrol edilebilse idi güzel olurdu dediğin gibi ...

oh be. 3. ışık sensörü muzdaribi arkadaşımızda aramıza katıldı.kendisine teşekkür ediyorum beni anladığı için ve aydınlatma çalışmalarının devamını diliyorum. bi otomatik bi düşük bi otomatik bi orta :d::d::d:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu gidişle isyan bayrağını dalgalandıracağız.:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Ranez

Üye
1500 liralik Fruit Ninjayı bile kesile kesile oynatan, marketi bomboş, simsiyah menüleriyle her baktığımda içimi karartan bu cihaz bana göre değilmiş, yanlış tercih yapmışım, biriyle anlaştım yarın takasa giriyorum.

Moral bozukluktugundan verdiğim huzursuzluk için özür diliyorum kalan kullanıcılara iyi şanslar diliyorum. Umarım gelecek uygulamalar, güncellemeler daha iyi olur.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eyvallah senin için hayırlısı böyleymiş.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
:bye2:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
arkadaşlar benim ses konusunda şikayetim olacak. lumianın kulaklık performansının daha iyi olacağını umuyordum. dolby deniyor ama yani dolby böyle bişeyse bence yarım stereo bile değil bu ses. dolby açıkken ses biraz yanlara kayıyor hepsi o. eski kasetçalarlı sony volkmenlerin stereo sesi bile çok daha güzeldi bundan. düzgün bir bas ve tiz alamıyoruz. ses ya çok kalınlaşıyor ya da incelip çan çan diye kulağı rahatsız eden bir sese dönüşüyor. acaba bu kulaklıkla mı alakalı yoksa telefonun müzik playerinden mi kaynaklanıyor. ses seviyesi yüksek ama öyle ahım şahım keyifli bir ses kalitesi yok.

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar benim ses konusunda şikayetim olacak. lumianın kulaklık performansının daha iyi olacağını umuyordum. dolby deniyor ama yani dolby böyle bişeyse bence yarım stereo bile değil bu ses. dolby açıkken ses biraz yanlara kayıyor hepsi o. eski kasetçalarlı sony volkmenlerin stereo sesi bile çok daha güzeldi bundan. düzgün bir bas ve tiz alamıyoruz. ses ya çok kalınlaşıyor ya da incelip çan çan diye kulağı rahatsız eden bir sese dönüşüyor. acaba bu kulaklıkla mı alakalı yoksa telefonun müzik playerinden mi kaynaklanıyor. ses seviyesi yüksek ama öyle ahım şahım keyifli bir ses kalitesi yok.
vallaha artık şikayetlere bizde bişey yapmıyoruz.bizide aştı.bizde senin gibi ya sabırla güncellemeyi bekliyoruz.

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür dileriz.Büyük WindowsPhone Nokia Belediyesi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bende 1500mw Philips kulaklık var gayet derin bass'lara düşebiliyor ama :hmmm

Mevcut kutu içinden çıkan kulaklığı diyorsanız evet o biraz tırt

serinaga

serinaga

Üye

Sen hiç hani o renk renk orijinal kulaklıkta dinledin mi müziği ?

- - - Eklendi - - -

vallaha artık şikayetlere bizde bişey yapmıyoruz.bizide aştı.bizde senin gibi ya sabırla güncellemeyi bekliyoruz.

Çevreye verdiğimiz rahatsızlıkdan dolayı özür dileriz.Büyük WindowsPhone Nokia Belediyesi

Ooo işimiz belediyeye kaldıysa hapı yuttuk yiğenim ...

serinaga

serinaga

Üye
Bende 1500mw Philips kulaklık var gayet derin bass'lara düşebiliyor ama :hmmm

Mevcut kulaklığı diyorsanız evet o biraz tırt

Bende de hani o eski aiwa walkmanler vardı ya bir zamanlar, işte onun kulaklığını kullanıyorum, ağa kaç yıl önce adamlar yapmış, mükemmel bir bas-tiz efektleri var, kaç kulaklıkta denedim yok böylesi ...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Sen hiç hani o renk renk orijinal kulaklıkta dinledin mi müziği ?

kutudan çıkan ve telefonla aynı renkte olan kulaklığı kastediyorum. bahsettiğin renk renk olan kulaklık hangisi bilmiyorum.

Üst Alt