İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evey 10 dkdır basılı tutıyorum, 1 saat kadar da şajda takılı bıraktım reset olaylarını falanda denedim ama nafile, hiçbir hareketlilik yok

hic ugraşma aldigin yere git ayipli mal kapsaminda birebir degişimini iste.

Lumiance

Lumiance

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hadi gecmiş olsun.

Lumiance

Lumiance

Üye
sağolasın, nasıl oldu hiç anlamadım valla. Demekki arada bi canı sıkılıyo gezmeye çıkıyo falan :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence bazi uyumsuz uygulamalar var fakat yuklenebiliyor onlardan kaynaklaniyor olabilir.

Lumiance

Lumiance

Üye
bence bazi uyumsuz uygulamalar var fakat yuklenebiliyor onlardan kaynaklaniyor olabilir.

ön yüklü uygulamaların çoğunu güncelledim onlar dışında

CodeReader - GeKoN
Facebook - Microsoft
Foto Timeline - Microsoft
Mackolik - Nokia
Panaroma - Nokia
PDF Reader - Microsoft
Sinemagraf - Nokia
SkyDrive - Microsoft
Test Your Eyes - Digitout
Translator - Microsoft
TV Turca
Unit Converter - Microsoft
Twitter - Twitter
Weather - Nokia
Youtube Downloader

Oyunlarda

Minesweeper
Wordament
Xbox Extras
3D Snake
AE 3D Motor
Air Assault
Parking Car

bunlar yüklü. Sorun hangisinde olabilir?

- - - Eklendi - - -

bu arada pilde bazı değişimler oldu. Açıldığında %37 ve 6 saat kaldığını yazıyordu. Şimdi %30 ve 17 saat diyor. İlginç..

by_psycho

by_psycho

Üye
Bende bugun itibariyLe beyaz lumia 920 ile araniza katilmis bulunuyorum :)
Sent from my RM-821_eu_turkey_244 using Board Express

burakuysaler

Üye
Pil sorunu yasayanlar sunlari deneyebilir mi ? Nokia az kisiden geliyor olsa da inceliyor diye biliyorum. Bu esnada su adimlar derman olabilir.
1. Ayarlardan uygulamalar sayfasina gidin, oradan da background tasks 'a (arka plan gorevleri olabilir bilmiyorum) ve nokia drive betanin geri planda calismasina block koyun.
2. Ilk adimin cozum olmasi lazim, daha da iyilestirmek icin tap - send (dokundur gonder olabilir mi) yani NFC ozelligini de off yapip, cihazi yeniden baslatin.
Sonuclari paylasin arkadaslar.

komando04

komando04

Üye
Pil sorunu yasayanlar sunlari deneyebilir mi ? Nokia az kisiden geliyor olsa da inceliyor diye biliyorum. Bu esnada su adimlar derman olabilir.
1. Ayarlardan uygulamalar sayfasina gidin, oradan da background tasks 'a (arka plan gorevleri olabilir bilmiyorum) ve nokia drive betanin geri planda calismasina block koyun.
2. Ilk adimin cozum olmasi lazim, daha da iyilestirmek icin tap - send (dokundur gonder olabilir mi) yani NFC ozelligini de off yapip, cihazi yeniden baslatin.
Sonuclari paylasin arkadaslar.

kardeşim bunlar zaten of konumda güncelleme şart ısınma problemi ile beraber şarj problemide kalkacak inşallah

by_psycho

by_psycho

Üye
Insallah bu bahsedilen guncelleme sorunlarin cozumu olur ve bir an once cikartirlar..
Lumia 920 cihazimdan Board Express araciligi ile gönderildi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya bu klube bir uye olamadim gitti bari yarindan itibaren beni de yazin:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yok cihaz şu an kargoda yarin ogle gibi elimde olur heralde:hmmm

Üst Alt