n000k
Üye
oda iimiş
Sadece fotoğraf yüklemek için giriyorum.![]()
yalnız benim aradığım iyi bişey olmalı
tamam saol neyse.. bakıcaz bakalım..oda iimiş
Sadece fotoğraf yüklemek için giriyorum.![]()
yalnız benim aradığım iyi bişey olmalı
tamam saol neyse.. bakıcaz bakalım..özür dilerim san değilde bi üst mesaj daki arkadaşa yazacaktım lumianın azizliğine uğradım ezgi affet
Nasıl bende lumia yok? Foruma resimleri bile koydum ben.

oda iimişyalnız benim aradığım iyi bişey olmalı
tamam saol neyse.. bakıcaz bakalım..

evet o özellikleri bende çok seviyorum.. yalnız ne bileyim byle profilleri cover picsleriyle falan göstermiyor.. bişeyi beğenmek için yada yorum yapmak için ayrı açıyor.. yoksa benmi çok mükemmeli arıyorum acep??ben mağazadaki Microsoft ürünü olan Facebook uygulamasını kullanıyorum.
en sevdiğim özelliği shake to refresh. Telefonu sallayınca News feed i yeniliyor. Süper.
- - - Eklendi - - -
ha bir de Facebook albümlerindeki resimleri kilit ekranına rastgele yerleştiriyor o da güzel

evet o özellikleri bende çok seviyorum.. yalnız ne bileyim byle profilleri cover picsleriyle falan göstermiyor.. bişeyi beğenmek için yada yorum yapmak için ayrı açıyor.. yoksa benmi çok mükemmeli arıyorum acep??![]()
bana yetiyor şimdilik. Zaten Windows Phone gerek rehber, gerek fotoğraflar bölümünde olsun Facebook ile yeterince iç içe olduğu için uygulama yada gerek yok aslında 
orasıda öyle aslındatercih meselesi tabii kibana yetiyor şimdilik. Zaten Windows Phone gerek rehber, gerek fotoğraflar bölümünde olsun Facebook ile yeterince iç içe olduğu için uygulama yada gerek yok aslında
![]()

evet o özellikleri bende çok seviyorum.. yalnız ne bileyim byle profilleri cover picsleriyle falan göstermiyor.. bişeyi beğenmek için yada yorum yapmak için ayrı açıyor.. yoksa benmi çok mükemmeli arıyorum acep??![]()
profillerdeki cover leri kşinin resimlerinden rasgele seçiyor.tıpkı kendi cover inizde oldupu gibi...bu microsoft ürünü facebook ta böle 
sen telefonla ne yapıyorsun ki kardeşim ben bir günü rahat çıkarıyorum oda sürekli wifi kullanıyorum mobili kullansam herhalde üç gün kullanırımarkadaşlar, bu batarya olayını napcaz yaa yok mu bi çözümü?
sen telefonla ne yapıyorsun ki kardeşim ben bir günü rahat çıkarıyorum oda sürekli wifi kullanıyorum mobili kullansam herhalde üç gün kullanırım
3g'de wifiden daha çok sarj gidiyor
3g'de wifiden daha çok sarj gidiyor

beyler şu offıce de excell ve word dosyalarındaki parola korumalı dosyaları açamıyorum.ve genelde gelen dosyalarım bu şekilde.bi offıce 365 ten bahs ediyorlar acaba satın alsam açarmı.bir bilgisi olan varmı
benim. 3g de açık kapatsammı acaba ama internetini kullanmıyorum![]()
arkadaşlar, bu batarya olayını napcaz yaa yok mu bi çözümü?
bu resimdeki şarj olayi kesinlikle normal degil mutlaka servise verin cihazi.

guc dugmesine basili tutmayi denedin mi.