İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Lumiance

Lumiance

Üye
oda iimiş :D yalnız benim aradığım iyi bişey olmalı :hmmm tamam saol neyse.. bakıcaz bakalım..

ben mağazadaki Microsoft ürünü olan Facebook uygulamasını kullanıyorum.

en sevdiğim özelliği shake to refresh. Telefonu sallayınca News feed i yeniliyor. Süper. :)

- - - Eklendi - - -

ha bir de Facebook albümlerindeki resimleri kilit ekranına rastgele yerleştiriyor o da güzel

n000k

n000k

Üye
ben mağazadaki Microsoft ürünü olan Facebook uygulamasını kullanıyorum.

en sevdiğim özelliği shake to refresh. Telefonu sallayınca News feed i yeniliyor. Süper. :)

- - - Eklendi - - -

ha bir de Facebook albümlerindeki resimleri kilit ekranına rastgele yerleştiriyor o da güzel
evet o özellikleri bende çok seviyorum.. yalnız ne bileyim byle profilleri cover picsleriyle falan göstermiyor.. bişeyi beğenmek için yada yorum yapmak için ayrı açıyor.. yoksa benmi çok mükemmeli arıyorum acep?? :D

Lumiance

Lumiance

Üye
evet o özellikleri bende çok seviyorum.. yalnız ne bileyim byle profilleri cover picsleriyle falan göstermiyor.. bişeyi beğenmek için yada yorum yapmak için ayrı açıyor.. yoksa benmi çok mükemmeli arıyorum acep?? :D

tercih meselesi tabii ki :) bana yetiyor şimdilik. Zaten Windows Phone gerek rehber, gerek fotoğraflar bölümünde olsun Facebook ile yeterince iç içe olduğu için uygulama yada gerek yok aslında :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
tercih meselesi tabii ki :) bana yetiyor şimdilik. Zaten Windows Phone gerek rehber, gerek fotoğraflar bölümünde olsun Facebook ile yeterince iç içe olduğu için uygulama yada gerek yok aslında :D
orasıda öyle aslında :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

yorum yapmak iiçin evet ayrı açıyor ama beğenmek için beğeneceğiniz payulaşımın üzerine basık tutarsanız like beliriyor ve like a tıkladığınızda beğeniyrsunuz :oke: profillerdeki cover leri kşinin resimlerinden rasgele seçiyor.tıpkı kendi cover inizde oldupu gibi...bu microsoft ürünü facebook ta böle :good:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Lumiance

Lumiance

Üye
arkadaşlar, bu batarya olayını napcaz yaa yok mu bi çözümü?

yasirtaha

yasirtaha

Üye

sen telefonla ne yapıyorsun ki kardeşim ben bir günü rahat çıkarıyorum oda sürekli wifi kullanıyorum mobili kullansam herhalde üç gün kullanırım

hadimidin

Üye
beyler şu offıce de excell ve word dosyalarındaki parola korumalı dosyaları açamıyorum.ve genelde gelen dosyalarım bu şekilde.bi offıce 365 ten bahs ediyorlar acaba satın alsam açarmı.bir bilgisi olan varmı

ecel54

ecel54

Üye

sen telefonla ne yapıyorsun ki kardeşim ben bir günü rahat çıkarıyorum oda sürekli wifi kullanıyorum mobili kullansam herhalde üç gün kullanırım

3g'de wifiden daha çok sarj gidiyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
beyler şu offıce de excell ve word dosyalarındaki parola korumalı dosyaları açamıyorum.ve genelde gelen dosyalarım bu şekilde.bi offıce 365 ten bahs ediyorlar acaba satın alsam açarmı.bir bilgisi olan varmı

hayır, parola korumalı dosyalar hiç bir şekilde düzenlenemediği için açmıyor.

Frksylyc

Üye

facebook twitter vs otamatik senkronizasyon varsa kapatabilirsin mesela ve hattini sadece 2g de kullanabilirsin.gerektiginde 3g ye gecersin.mobil internet sarj dusmanidir unutma.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu resimdeki şarj olayi kesinlikle normal degil mutlaka servise verin cihazi.

Lumiance

Lumiance

Üye
bu resimdeki şarj olayi kesinlikle normal degil mutlaka servise verin cihazi.

ya o mesajı attıktan sonra telfon dondu bi cigara molası verdim geri geldim ki telefon kapanmış yaklaşık iki saat geçnesine rağmen açılmadı hala. Sıkıntısı ne acaba yardımcı olabilecek birileri var mı lütfen! Bir haftadır elimden hiç düşürmüyorum ilk defa böyle oldu.

Somebody help meeeee :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
guc dugmesine basili tutmayi denedin mi.

Üst Alt