İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
abi arkadaş board express diye bundan bahsediyor.

bunu ilk kullanan benim zaten de ben konuyla alakasini anlamadim yanliş konuya yazdi heralde.

n000k

n000k

Üye

bunu ilk kullanan benim zaten de ben konuyla alakasini anlamadim yanliş konuya yazdi heralde.
heralde abi :) senin demek istediğin express bu uygulama mı?

- - - Eklendi - - -

ali abi bu nokia care suite i kurayım mı pc ye.. normal nokia suite ile çakışmasın sonra :hmmm ???

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cakişmaz kurabilirsin. Xpress tarayici nokianin kendi tarayicisi

Ulumem63

Ulumem63

Üye
Ali abi sen exprees tarayıcı diyince mağazada baktım sadece bu çıktı öyle bir tarayıcı çıkmadı ondan soyledim

ANIL

ANIL

Admin
Konuyu amacına göre kullanalım arkadaşlar :oke:

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye

Bahsi geçti mi bilmiyorum ama,

Kablosuz sarj aletini almak isteyenler, buradan temin edebilirler. 3 renk de sarı, siyah ve beyaz var sanıyorum.

Buradan da 20 tl hediye çeki temin edebilirsiniz.

n000k

n000k

Üye

Bahsi geçti mi bilmiyorum ama,

Kablosuz sarj aletini almak isteyenler, buradan temin edebilirler. 3 renk de sarı, siyah ve beyaz var sanıyorum.

Buradan da 20 tl hediye çeki temin edebilirsiniz.

ben aldım teli alırken, kırmızı verdiler bana :) çok güzel ama daha hiç kullanmadım bakalım ne zaman kullanıcam..

NUD

NUD

Üye
Bize ve bütün kullanıcılara hayırlı uğurlu olsun

Kaan43.5

Kaan43.5

Üye
Arkadaşlar ben bu xbox u açamıyorum ailem ayarlarını yaptın her uygulama iniyor ama xbox a basınca windowsphone.comdan ayarlayın diyor acaba bilen varmı ? lütfen yardım edin..

Kaan43.5

Kaan43.5

Üye
benide ekle kardeş

hadimidin

Üye
beyler 5 gündür kürkçü dükkanı olan windows a geri döndüm.bunuda lumiayla yapalım dedim.ancak windows phonu bırakalı 4 yıl olmuştu baya değişmiş.Mesela baya baya hızlı.ama yinede 2 defa takıldı ve bi defa reset yaptı.hayırlısı.hoşuma gitmeyen yanı şu açılan dosyaları kapatmak için baya uğraşıyorum.birde taa phone 5 kullandığımda bile bşraz arayüzü değiştirebiliyorum shell felan çalışıyoıdu,tele bi program attımmı içerden kuruyordum.şu anda sadece mağazaya bağlıyım.ayrıca toplu mesaj atıyordum 500-600 birden şu anda grup oluşturuyorum ve 25 adeti geçemiyorum.e mailde ise bütün e mailleri göremiyorum.offıce dosyalrını ise direk tele değilde skydrive kopyalayabiliyorum.biraz apple şmış, ki aphone 5 den geçtim.bakalım nasıl olacak.şu anda iyi gibi romları falan bi görsek belki daha güzellikler olur.

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
arkadaşlar boşuna birşeyler yazmayın bu konuyu açan arkadaşta lumia serisinden hiçbir telefon yok

Placebo-

Placebo-

Üye
Placebo-

Placebo-

Üye
Ezgi hangi facebook uygulamasını önerirsin bana??bir sürü çeşidi var? hangisi iyi bunların??

Ben direkt m.facebook a girince altta ep için Facebook indir yazan yerdekini kullanıyorum. :)

Üst Alt