İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ilkankoc

ilkankoc

Üye
Yorumlari okudumda. İyiki android kullaniyorum. Bu ne bicim tel boyle. Allah kurtarsin arkadaslar. :)

n000k

n000k

Üye
Yorumlari okudumda. İyiki android kullaniyorum. Bu ne bicim tel boyle. Allah kurtarsin arkadaslar. :)
kurtarılmak istenen kim? herkesin kendi zevki..biz sizin zevkinize karışmıyoruz veya lafta söylemiyoruz.. sen bu yorumu yapma hakkını nerden buluyorsun?

uMTOku

Üye
Android gibi şişme yapan bir telefon değil açık kaynak değil android 5 gb ram 10 çekirdek koysa yine şişme yapacak asla stabil olamaz lumia alma nedenim stabil olması iyi ki almışım da diyorum galaxy s2 ve iphone 4s kullanan biri olarak bu telefon hepsinden farklı bu bile yeter herkesin kendi yorumu teşekkürler
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

• Beğen
Tepkiler: n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Benide yazın agalar...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Af ahh L920

dedereis123

dedereis123

Üye
tabi ya bayik bayik bayhan gibi bakiyo hatun :D :D :D

lumia ya olan ilgimden dolayı sevgilim terketti la öyle bir aşk ki bu onu görünce gözüm doluyor , heyecan yapıyorum , öpesim geliyor ah ah bir alabilsem ona neler yapıcamda :D

- - - Eklendi - - -

adriana lima gözüm görmez onun yanında :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
lumia ya olan ilgimden dolayı sevgilim terketti la öyle bir aşk ki bu onu görünce gözüm doluyor , heyecan yapıyorum , öpesim geliyor ah ah bir alabilsem ona neler yapıcamda :D

- - - Eklendi - - -

adriana lima gözüm görmez onun yanında :D
Sana şöyle bir tarife yapalım:)Adriana Lumia:)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sana şöyle bir tarife yapalım:)Adriana Lumia:)
Arkadaşlar adriyana konusu güzelde ya bir arkadaştan ricam ben yapamadım şöyle L920 ile Adriyana nın resmini göstersin lütfen ama güzel resim olsun

PureFood

PureFood

Üye
Yaz kardeşim beni de :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR
'İsmet'

ekedim

dedereis123

dedereis123

Üye
gençler uygulama olarak şuan nasıl yani az biliyorum ama gerekli uygulamalar var mı yani

dedereis123

dedereis123

Üye
darısı başıma o zaman hayırlı olsun hepinize :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Gökçen abi hayırlı olsun :)

Üst Alt