venusutarit
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ekran bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadıhe bu arada 2 ek sorum daha var
1.cisi 2k ekran nasıl parlaklığı nasıl yani rahatmı gözü yoruyormu
2.cisi 4k video çekimi yaptınmı hiç yaptıysan eğer telefonda bir ısınma farkettinmi kaç dk sence ortalama çekiyor video 4k olarak işlemcinin etkisiyle
hayırEkrat bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadı
Ekran bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadı
Müsait olunca denerimhayırben onu demedim kaç dk dayanıyor yani demek istediydim belli bir saniyeden sora kamerayı kapatın diye bir uyarı vermesi lazım asıl demek istediğim oydu
Peki sence 1520 nin ekranımı yoksa 950xl nin ekranı mı,ben amoled ekranı ıps kadar sevemedim de.Ekran bence gayet iyi 4 k video 1 dakika çekimde saniyede 30 kare ile 378 mb tuttu ısınma olmadı
wpnin kalitesini nedense biz göremedik...android evet iyi bir işletim sistemi değil belki ama günün sonunda windows phonedan daha iyi bir işletim sistemi olduğu da ortada...ki andorid alsaydın daha iyi microsoft uygulamalarına kavuşmuş olacaktın...iosa klavye bile geldi androide de yakında gelir...Sağol
görüşüne gelince tercih meselesi beğenmeyen android vs kullansın wp nin kalitesini kullanmayı bilen anlar ayrıca yatırım olsun diye değil kullanmak için aldım
wpnin kalitesini nedense biz göremedik...android evet iyi bir işletim sistemi değil belki ama günün sonunda windows phonedan daha iyi bir işletim sistemi olduğu da ortada...ki andorid alsaydın daha iyi microsoft uygulamalarına kavuşmuş olacaktın...iosa klavye bile geldi androide de yakında gelir...
neyse bunlar zaten bilindik şeyler yüz kere yazmaya lüzum yok da wp ile kalite kelimelerini yanyana kullanınca açıklama gereği duydum.
umarım hayrını görürsün.
Bence amoled daha iyi renkler daha net özellikle siyah renk bi başkaPeki sence 1520 nin ekranımı yoksa 950xl nin ekranı mı,ben amoled ekranı ıps kadar sevemedim de.
Elimde Z2 de var arkadaşım android de kullanıyorum makina harikawpnin kalitesini nedense biz göremedik...android evet iyi bir işletim sistemi değil belki ama günün sonunda windows phonedan daha iyi bir işletim sistemi olduğu da ortada...ki andorid alsaydın daha iyi microsoft uygulamalarına kavuşmuş olacaktın...iosa klavye bile geldi androide de yakında gelir...
neyse bunlar zaten bilindik şeyler yüz kere yazmaya lüzum yok da wp ile kalite kelimelerini yanyana kullanınca açıklama gereği duydum.
umarım hayrını görürsün.
dostum biraz tercih meselesi de bu z2 z3 kalas gibi geliyor banaBence amoled daha iyi renkler daha net özellikle siyah renk bi başka
Elimde Z2 de var arkadaşım android de kullanıyorum makina harika
Sony wp olsaydı Sony alırdım microsoft marka android olsaydı almazdım
Zaten 300 -400 den sonrasını göz algılamıyormuş ( kendimizi avutmaca )hayrını gör kardeşim 518ppi ekran nasıl nettir şimdi bizde 296 ile uğraşalım
Ses kaliteli ama benim eski N8 daha iyiydi sankiCihazın kulaklık çıkışı ile hoparlör kalitesi nasıl?
Sağlam bi kalas amadostum biraz tercih meselesi de bu z2 z3 kalas gibi geliyor bana
bu iris göz tarayıcısı ne işe yarıyor göz kusurlarını mı buluyor?İris göz tarayıcısı nasıl çalışıyor
göz numarasını ölçüyor demeyi çok isterdim de sanırım o ilerki yıllardabu iris göz tarayıcısı ne işe yarıyor göz kusurlarını mı buluyor?
Bugün yayınlanan Redstone yapısını yükleyecek misin usta?Seri fotoğraf çekimlerimde hafif kasılmalar oldu arkadaşkar başka sıkıntım olursa yazarım yine
Ancak yarın yüklerim şarj yokBugün yayınlanan Redstone yapısını yükleyecek misin usta?
USB Type-C uçları microUSB'ye çevirici aparatlar var. Küçücük bir şey. Ondan bulundurmak lazım.Ancak yarın yüklerim şarj yok
Birde bu sıkıntı standart micro usb girişi değil şarj girişi mecbur şarj aleti ile yada usb kablosu ile gezmemiz lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?