o telefonu nekadar sattılar bilmiyorum ama baya bi dağıttıklarını biliyorum. bizzat benim 4-5 müşterime faturalı hattın yanında verdiler. ha nasıl ikna ettiler derseniz hiç biri kendisi kullanmıyor hepsi elemanlarına verdi telefonları.Türkiye piyasasını da önemsediklerinin bir göstergesi olabilir. Açıkçası uygun fiyatlı çin menşeyli telefonlar yarışmak için bu gibi fiyatlarla girmeleri şart. Piyasada turkcell in casper ın bilmem x firmalarının çin menşeyli androidli telefonları dolu. Şunu da belirteyim 2014 te en çok satılan telefon turkcell in telefonu olmuş. Oda 1000 tl altında bir telefon. MS nin agresif fiyat politikası sunması lazım. Gerekirse bazı kârlardan feragat etmeli. Piyasadaki varlığını arttırması için.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İlk defa fiyatlara şaşırdım desem yeridir. Hele bu ortamda Lumia 640 XL'yi 900 liraya satışa çıkarmaları benim için sürpriz oldu. Microsoft etkileri görülmeye başladı.

4G olmadığını kim söyledi. Türkiye'de genellikle cihazların 4G versiyonları satışa sunuluyor. Tam tersine büyük ihtimalle dual sim olmayacak.640 XL için şunu söyleyebilirim ki şimdiye kadar gördüğüm en iyi Lumia kasası. Birkaç eksi yanı hariç gerçekten fiyat ve donanım yönünden güzel bir telefon. Bu aralar telefon alacak olsaydım ilk tercihim olurdu. 4G yok ama zaten 4G yaygınlaşana kadar bu telefon eskir. 13 ve 5 MP'lik kameralar kaçmaz derim. Bu fiyata bu telefon alınır.
635 yerine 630 gelince bende acaba olabilir mi dedim.4G olmadığını kim söyledi. Türkiye'de genellikle cihazların 4G versiyonları satışa sunuluyor. Tam tersine büyük ihtimalle dual sim olmayacak.
635 de zaten dual sim versiyondu. Ben bu dönemde 4G olmayan modelin gelmesine ihtimal vermiyorum. Gerçi basın bültenini bulursam kesin bir bilgi paylaşabilirim. Bir bakayım.635 yerine 630 gelince bende acaba olabilir mi dedim.
4G olmadığını kim söyledi. Türkiye'de genellikle cihazların 4G versiyonları satışa sunuluyor. Tam tersine büyük ihtimalle dual sim olmayacak.
Windows Phone sitesinde 3.5 G yazıyor.
635 aslında LTE versiyonu. Dual sim olan 630'du. 640larda 3 versiyona ayrılmış, 3G, LTE ve Dual sim.635 de zaten dual sim versiyondu. Ben bu dönemde 4G olmayan modelin gelmesine ihtimal vermiyorum. Gerçi basın bültenini bulursam kesin bir bilgi paylaşabilirim. Bir bakayım.

o telefonu nekadar sattılar bilmiyorum ama baya bi dağıttıklarını biliyorum. bizzat benim 4-5 müşterime faturalı hattın yanında verdiler. ha nasıl ikna ettiler derseniz hiç biri kendisi kullanmıyor hepsi elemanlarına verdi telefonları.
buarada karşı değilim yerli telefona sadece 640xl 900tl iken o telefonlara o fiyat çok, bi aksilik olmazsa kesin xl in alıcısıyım tek merak ettiğim çift simli model gelirmi acaba?