Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520 olmuş 640XL

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Burada da aynı donanımla 100 lira pahalı satsınlar ya

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
oznkrts

oznkrts

Üye
şu 4k mah bataryayı yapamıyorlarmı işlerinemi gelmiyor anlamıyorum

skynet

Üye

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet
oznkrts

oznkrts

Üye
bencede donanımda işlemci
bende "o seviye" dediğin modellerdede 64 bit e geçildiği için söyledim :)
fiyatı görmeden konuşmak yanlış olur sonuçta 930 600$ ken türkiyede 1800 den çıktı iphone 500$ ken türkiyede 2300 den çıktı bende bu meseleyi anlamıyorum zaten artık dolara degil markaya göre vergi biçiliyor sanırım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
bende "o seviye" dediğin modellerdede 64 bit e geçildiği için söyledim :)

Ne işe yarayacak bu 64 bit. Canlı olarak kullanılabilecek mi. Yani 64 bitlik uygulama var mı? Varsa ne işe yarayan uygulama? Yoksa kim ne zaman yapacak? ...

dakamon

dakamon

Üye
Ne işe yarayacak bu 64 bit. Canlı olarak kullanılabilecek mi. Yani 64 bitlik uygulama var mı? Varsa ne işe yarayan uygulama? Yoksa kim ne zaman yapacak? ...
Eğer sistemimiz de 64 bit desteklerse 64 bitli işlemcili telefonlarda sistem daha hızlı olacak. 64 bitin kazanımlarını daha çok video foto düzenleme programlarında görürüz. Yada çok fazla işlemci gücüne ihtiyaç duyan uygulamalarda. Oyunlarda farketmez oyunlar daha çok Grafik birimiyle alakalı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft Lumia 640, 699 TL
Microsoft Lumia 640 XL, 899 TL

Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresinde tanıtıldıktan sonra büyük ilgi gören Microsoft Lumia 640’ın 699 TL ve Microsoft Lumia 640 XL’nin ise 899 TL’lik satış fiyatıyla önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını paylaşan Sertaç Şener ise erişebilir fiyat segmentindeki modelleri kullanıcılara sunmaya devam edeceklerini söyledi. Şener, “Yeni modellerimiz Windows 10 işletim sistemiyle uyumlu olacak. Bir yıllık Office 365 Personal aboneliği de ücretsiz verilecek” dedi.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, emz, Murat Alper ve 3 diğerleri

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Lumia 640, 699 TL
Microsoft Lumia 640 XL, 899 TL

Barcelona’da düzenlenen Microsoft Lumia 640’ın 699 TL ve Microsoft Lumia 640 XL’nin ise 899 TL’lik satış fiyatıyla önümüzdeki günlerde satışa çıkacağını paylaşan Sertaç Şener ise erişebilir fiyat segmentindeki modelleri kullanıcılara sunmaya devam edeceklerini söyledi. Şener, “Yeni modellerimiz Windows 10 işletim sistemiyle uyumlu olacak. Bir yıllık Office 365 Personal aboneliği de ücretsiz verilecek” dedi.
bu fiyata böyle telefon bulmak imkansız.

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: emz ve RetaXter
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
1520yi satıp alasım geldi, o derece ucuz :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Fiyatlar iyi de inşallah LTE destekli modelleridir bunlar :)

dakamon

dakamon

Üye
Lte destekliyor snap400. Fiyat çok iyi. Şu 2gb li modelde gelse keşke

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Lte destekliyor snap400. Fiyat çok iyi. Şu 2gb li modelde gelse keşke

Maalesef 2 versiyon olarak satışa çıktı. Biri LTE desteklemiyor. Tabii buraya hangisinin geleceği önemli. Microsoft siteye eklese göreceğiz de hâlâ yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dakamon

Emre

Üye
    Konu Sahibi
ikiside tek sım sanırım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İlk defa fiyatlara şaşırdım desem yeridir. Hele bu ortamda Lumia 640 XL'yi 900 liraya satışa çıkarmaları benim için sürpriz oldu. Microsoft etkileri görülmeye başladı.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan, ceza87 ve bulutsuzgece
dakamon

dakamon

Üye
Türkiye piyasasını da önemsediklerinin bir göstergesi olabilir. Açıkçası uygun fiyatlı çin menşeyli telefonlar yarışmak için bu gibi fiyatlarla girmeleri şart. Piyasada turkcell in casper ın bilmem x firmalarının çin menşeyli androidli telefonları dolu. Şunu da belirteyim 2014 te en çok satılan telefon turkcell in telefonu olmuş. Oda 1000 tl altında bir telefon. MS nin agresif fiyat politikası sunması lazım. Gerekirse bazı kârlardan feragat etmeli. Piyasadaki varlığını arttırması için.

Üst Alt