Haber Microsoft Lumia 640 ve Lumia 640 XL (Satışta)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 635 son dönemde Lumia 5xx serisinin tahtını sallamış. Bu fiyatlarla ki genel olarak bu iki telefon uyuyun fiyatla satışa sunuluyor Lumia 5xx serisini tahtından indirip en popüler Windows telefon olabilir.

0MG90

0MG90

Üye
Alırım bir dal :D

braayn

braayn

Üye
fiyatları duyunca benimde çok tuhafıma gitti oldukça iyi fiyattan girdi hadi hayırlısı ...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Türkiye piyasasını da önemsediklerinin bir göstergesi olabilir. Açıkçası uygun fiyatlı çin menşeyli telefonlar yarışmak için bu gibi fiyatlarla girmeleri şart. Piyasada turkcell in casper ın bilmem x firmalarının çin menşeyli androidli telefonları dolu. Şunu da belirteyim 2014 te en çok satılan telefon turkcell in telefonu olmuş. Oda 1000 tl altında bir telefon. MS nin agresif fiyat politikası sunması lazım. Gerekirse bazı kârlardan feragat etmeli. Piyasadaki varlığını arttırması için.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
o telefonu nekadar sattılar bilmiyorum ama baya bi dağıttıklarını biliyorum. bizzat benim 4-5 müşterime faturalı hattın yanında verdiler. ha nasıl ikna ettiler derseniz hiç biri kendisi kullanmıyor hepsi elemanlarına verdi telefonları.
buarada karşı değilim yerli telefona sadece 640xl 900tl iken o telefonlara o fiyat çok, bi aksilik olmazsa kesin xl in alıcısıyım tek merak ettiğim çift simli model gelirmi acaba?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
İlk defa fiyatlara şaşırdım desem yeridir. Hele bu ortamda Lumia 640 XL'yi 900 liraya satışa çıkarmaları benim için sürpriz oldu. Microsoft etkileri görülmeye başladı.

battı balık yan gider politikasına yönelmiş olabilirler :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Fiyatı gayet iyi. Teknosa'ya geldiği gün alacağım.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Nerede satılıyor arkadaşlar veya ne zaman satışa çıkacak ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
640 XL için şunu söyleyebilirim ki şimdiye kadar gördüğüm en iyi Lumia kasası. Birkaç eksi yanı hariç gerçekten fiyat ve donanım yönünden güzel bir telefon. Bu aralar telefon alacak olsaydım ilk tercihim olurdu. 4G yok ama zaten 4G yaygınlaşana kadar bu telefon eskir. 13 ve 5 MP'lik kameralar kaçmaz derim. Bu fiyata bu telefon alınır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
640 XL için şunu söyleyebilirim ki şimdiye kadar gördüğüm en iyi Lumia kasası. Birkaç eksi yanı hariç gerçekten fiyat ve donanım yönünden güzel bir telefon. Bu aralar telefon alacak olsaydım ilk tercihim olurdu. 4G yok ama zaten 4G yaygınlaşana kadar bu telefon eskir. 13 ve 5 MP'lik kameralar kaçmaz derim. Bu fiyata bu telefon alınır.
4G olmadığını kim söyledi. Türkiye'de genellikle cihazların 4G versiyonları satışa sunuluyor. Tam tersine büyük ihtimalle dual sim olmayacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
4G olmadığını kim söyledi. Türkiye'de genellikle cihazların 4G versiyonları satışa sunuluyor. Tam tersine büyük ihtimalle dual sim olmayacak.
635 yerine 630 gelince bende acaba olabilir mi dedim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
635 yerine 630 gelince bende acaba olabilir mi dedim.
635 de zaten dual sim versiyondu. Ben bu dönemde 4G olmayan modelin gelmesine ihtimal vermiyorum. Gerçi basın bültenini bulursam kesin bir bilgi paylaşabilirim. Bir bakayım.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Artık Türkiye çıkış tarihi belli olsa çok iyi olacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
635 de zaten dual sim versiyondu. Ben bu dönemde 4G olmayan modelin gelmesine ihtimal vermiyorum. Gerçi basın bültenini bulursam kesin bir bilgi paylaşabilirim. Bir bakayım.
635 aslında LTE versiyonu. Dual sim olan 630'du. 640larda 3 versiyona ayrılmış, 3G, LTE ve Dual sim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
640'ların dış ve kulaklık ses kaliteleri nasıl acaba?

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar Nisan'a girdik ne zaman gelecek 640 XL?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Gelsin bir an önceya.

trepcan

trepcan

Üye
twitterdan 3 sefer lumia türkyeye sordum cevap vermediler adamlar hala turkcel üzerinden sattıkları 535 reklamı yapıp duruyorlar. hepsiburadaya sordum belki ordan cevap gelir. gelir gelmez alacağım bekliyorum hala. emektar 625imi eşime vereceğim bekliyoruz bakalım. konuyu görünce bir an heyecanlandım satışa çıktımı acaba diye :)
o telefonu nekadar sattılar bilmiyorum ama baya bi dağıttıklarını biliyorum. bizzat benim 4-5 müşterime faturalı hattın yanında verdiler. ha nasıl ikna ettiler derseniz hiç biri kendisi kullanmıyor hepsi elemanlarına verdi telefonları.
buarada karşı değilim yerli telefona sadece 640xl 900tl iken o telefonlara o fiyat çok, bi aksilik olmazsa kesin xl in alıcısıyım tek merak ettiğim çift simli model gelirmi acaba?

XL için üç model var microsoftun sitesinde, biri dualsim 3.5G, diğeri LTE ama dual sim yok son model ise hem dual sim hemde LTE sonuncuyu getirseler yok satar valla :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar cihazların hangi versiyonu gelecek henüz netlik kazanmadı. Satışa çıkış ise şu anda Nisan sonu olarak bekleniyor. Erken olma ihtimali de var tabiki ama dediğim gibi henüz kesinlik kazanmadı.

Üst Alt