Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence bütün bunlar bir çatı altında buluşup harika bir sistem olarak karşımıza çıkacak.
kesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum yalnız biraz hızlı olsalar çok daha güzel şeyler olacak

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben wp hayranı değilim. Zaten gidip para da vermedim. Hediye olarak geldi. Şuan lumia almazdım zaten cihaz alacak olsam. Ama genel olarak memnunum işimi görüyor. Arayüzünü seviyorum ama daha kullanışlı hale geleceğine inanıyorum. Siz biraz beklediğiniz için gözünüze gelmiyor. Ben daha önce arkadaşımda kullandım hiç birşey yoktu nerdeyse. Şuan o zamanlara göre gayet iyi. Bunun dışında tabikide masaüstü sürüme önem verecek her evde ve işyerinde var. Telefon sadece Microsoftun ek gelir kaynağı.
ama hayranı gibi konuşmuşsun,ayrıca ben de o mesajımı genel olarak da yazdım,bazı arkadaşların Microsoft'un wp ile ilgili kısmı fazla önemsemediğini anlaması gerekir

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bugünkü Build de 18.30 da mı? Telefonlar için bir şey olacak mı acaba.

alaca61

Üye
benim hiç beklentim yok telefon için bu gun

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bugünkü Build de 18.30 da mı? Telefonlar için bir şey olacak mı acaba.
build'in son günü olması lazım bu gün öyle söylendi o yüzden telefonlarla ilgili kesin bir şeyler bekliyorum ancak ne kadar süreceğinden emin değilim

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
braayn

braayn

Üye
Köri soslu tavuk yapıyordum hazırladım sosu tavuğa yedirdim 15 dk dinlensin dolapta derken 19:00 gibi pişireceğim.Pişer pişmez takibe devam :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Köri soslu tavuk yapıyordum hazırladım sosu tavuğa yedirdim 15 dk dinlensin dolapta derken 19:00 gibi pişireceğim.Pişer pişmez takibe devam :)

Bizde çorba içeceğiz kısmetse

killlerman

Üye
herkes burda mı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonlarla ilgili bir şey paylaşmak istemiyor gibi bunlar anlamadım gitti

• Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz
m542tf

m542tf

Üye
Bitti mi build bana mı öyle geldi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Telefon ile alakalı bir şey yoktu herhâlde cihaz tanıtımı vs hikaye çıktı

ArMaGeDdOn_87

Üye
Telefon ile alakalı bir şey yoktu herhâlde cihaz tanıtımı vs hikaye çıktı
ilk gün tanıtım(wp) oluyor o da belli bir süre diğer zamanlar mühendisler için,ayrıca cihaz tanıtımı olcağını kim söyledi ?

emz

emz

Üye
Ya nedense bu yıl geçen yılki heyecanı yoktu. Sönük geçti diyebiliriz biraz bizim için. Ah ah nerde o eski buildler ??:D

dakamon

dakamon

Üye
840 belki haziran temmuz gibi tanıtılır belki ekim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Emre

Üye
Ya nedense bu yıl geçen yılki heyecanı yoktu. Sönük geçti diyebiliriz biraz bizim için. Ah ah nerde o eski buildler ??:D
şimdi bir şey diyecegim trroşl falan diyrceksiniz neyse.
Nokiapoweruser sitesine dayandırılarak yapılmış bi haber,Microsoft tarafından resmi olarak yeni telefon tanıtılcak diye bir açıklama yapılmadı
neden daha oncekileri microsfg mu sızdırıyordu?

Üst Alt