Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

Sponsorlu Bağlantılar

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Geçmek zorunda artık bir zahmet

dakamon

dakamon

Üye
Telefon için w10, pc için w10 yayınlandıktan sonra yayınlanacağı kesinleşti. Bide w10 un bazı özellikleri de sonbaharda yeni bir güncelleme ile eklenecekmiş w10 a.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
meg1ddo

meg1ddo

Üye

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, BLasTeaR, StRonK ve 1 kişi daha
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Google crome iyi şuan

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Telefon için w10, pc için w10 yayınlandıktan sonra yayınlanacağı kesinleşti. Bide w10 un bazı özellikleri de sonbaharda yeni bir güncelleme ile eklenecekmiş w10 a.

bence böyle olursa kendi evransel aynı sistem dedikleri şeye karşı çıkmış gibi olabilirler biraz, bana sorarsanız hepsinin aynı tarihte aynı gün civarında paylaşıma sunulması gerekiyor, bu arada siz bunu nerden duydunuz

dakamon

dakamon

Üye
Twitterda tom waren joebelfioreye sormuş zaten biliyorduk ama joe belfiore de bunu onaylayınca kesinleşmiş oldu diye twitler attı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
:hmmm
Şu hali bilerek ve görerek yıllardır nasıl internet explorer değiştirilmez diye düşünmeden edemiyorum.

Ceo değişince anca anladılar :) balmer ceo lukta kalsaydı win10 yada edge falan gelmezdi.

capkino06

Üye
Edge'nin şu an ki html5 test skoru kaç acaba?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
telefonlara bugün mü geçecekler acaba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
şimdiye kadar tanıtılan güzel olabilir lafım yok ama telefonlar da önemli bari holo gibi telefonda da şaşırtsa
Bence bütün bunlar bir çatı altında buluşup harika bir sistem olarak karşımıza çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

microsoft edğe diye geçmiyor hala bende son sürümü kurdum şuanki sonuçlar böyle
Artmaya devam ediyor. Geçen ay yayınlanan yapıda 372 puan alıyordu. Ayrıca eklenti desteğinin RTM sürümünden sonra verileceği belirtildi. Yani daha da artacak her güncellemede

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ceo değişince anca anladılar :) balmer ceo lukta kalsaydı win10 yada edge falan gelmezdi.

Büyük şirketlerin en büyük handikabı da alışkanlıklarını terk edememek ve kurumsal kültürün körlüğüne kapılmak..

O yüzden bazı profesyonel şirketler kuruma hiç bir yerde çalışmamış tamamen her şeye onlar gibi bakmayan yeni yeni elemanlar istihdam ederlermiş..

Şu ceo konusu da ona benziyor galiba..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Artmaya devam ediyor. Geçen ay yayınlanan yapıda 372 puan alıyordu. Ayrıca eklenti desteğinin RTM sürümünden sonra verileceği belirtildi. Yani daha da artacak her güncellemede
bende baya inceledim tarayıcıyı eklenti desteği nerede diye şuan eklenmemiş ve html5test kısmında bu yüzden biraz düşük puan alıyor dediğiniz gibi zamanla yükselecektir, şuana kadar spartanda karşılaştığım tek sorun normal sayfalarda sorun yok maxicep de gezinme veya facebookta falan ancak video açtığınızda biraz yavaşlıyor gibi bunun nedeni benim win10'un sanal sistemde 2gb ram ayırdığımdan olabilir

Üst Alt