Haber Microsoft Build 2015 Etkinliği - Bilgiler ve Paylaşımlar

meg1ddo

Üye
Microsoft Edge in tasarımını çok beğendim, gereksiz butonlardan arındırılmış sade ve modern.

Tepkiler: maydinmaydin
Ziyadesiyle oldukça keyifli ve verimli bir ilk gün etkinliği oldu.Devamının da gelmesi dileğiyle;
Gerek sunumundan ötürü Microsoft'a,gerekse Maxicep forumu itibariyle konuya hassasiyet gösterip katkı sağlayan herkese çok teşekkürler.

Tepkiler: emz, maydinmaydin ve Esendağlı

dakamon

Üye
Bu edge yi bende sevdim kesin kullanıcam. Ama isim olarak işte bu olmuş dedim mi? demedim Microsoft kenar

Tepkiler: suyunsesi

zaakaan

Üye
Infinity Blade III'ün yapımcısına mail atayım hemen. Belki tamam der. Sadece iOS'ta vardı galiba, bize de gelsin Android'de olmasın.

serinaga

Üye
Etkinliği buradan takip ettim, gayet güzel şeyler gelmiş, ms. bu defa şaşırttı açıkçası derslerine çalışmışlar. Ayrıca buradan bilgilendirme için destek veren herkese çok teşekkürler @bulutsuzgece @papakudioflu @Sensation ...

Tepkiler: emz

ogzhnoTr

Üye
Supercell'e mail atalım

Tepkiler: emz ve zaakaan

dakamon

Üye
Ne oldu şimdi Telefona özel bir tanıtım olmadı bu sefer. 8.1 in builde tanıtılışını hatırlıyorum da ah be. O lansmanın 10 da 1 heyecanı zevki yoktu valla. Şimdi işin yoksa gelecek sene olacak build i bekle

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: bulutsuzgece
Allahınızı severseniz önce şu Clash of Clans ve Retrica hadiselerine öncelik tanıyalım.Mazallah yoksa kesecekler kendilerini

Tepkiler: hasim38, emz ve ogzhnoTr

emz

Üye
Arkadaşlar öncelikle istediğiniz programları seçin ve bir öncelik sıralaması yapın. Ardından tek tek isteyelim hepsini. Dur ben bir konu açayım
Arkadaşlar bu konudan isteklerinizi yazmaya başlayın. Varsa konuyla ilgili tavsiyelerinizi iletin uygulayalım
Tavsiye - WP 10 İçin Uygulama İstekleri - MaxiCep

Tepkiler: ogzhnoTr

emz

Üye

Hakikaten dehşetül ala. Mükemmel ya. Yeniden 2 ay sonra bir heyecan başlattılar bende. Nedense ümitlendim bu sefer yine ki BUNUN NEDENİ YAPACAĞIZ DEMELERİ DEĞİL YAPMIŞ OLMALARI Cidden bu bile bana yeter şimdilik.