Microsoft Apps'den Kurtulmanın Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teşekkürler. Netquin Mobile Security ile kaldırdım, menüden kayboldu. Tabi tam kalkmadı ama gözümün önünden kaybolması bile bişey :D sence Netquin Mobile Security'yi kaldırayım mı dursun mu? Antivirus programına gerek var mı? Güzel birşeye benziyo aslında :)

telde 2 tane virus programı olması yorar cihazı f secure ve netguın i kaldır.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bir kalıntı kalacaktıki?
yüklemelerden direk kaldırdım 3 mb yer açıldı cihazın hafızasında

menüde mic apps kalmadı mı? 3mb olurmu kardeş yükledikten sonra 20-30 mb mı ne gidiyo zaten c den :)

- - - Eklendi - - -

teşekkürler. Netquin Mobile Security ile kaldırdım, menüden kayboldu. Tabi tam kalkmadı ama gözümün önünden kaybolması bile bişey :D sence Netquin Mobile Security'yi kaldırayım mı dursun mu? Antivirus programına gerek var mı? Güzel birşeye benziyo aslında :)

ben kaldırmadım kardeş o isteğe bağlı antivirüs açısından kullanmıyorum ben zaten tele virüs bulaşması milyonda bir seçenek :) başka güzel özellikleri de war o yüzden kaldırmadım ben, bi bak dene memnunsan gerek yok kaldırmana. rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
50mblik uygulama microsoft apps

jatvalca

jatvalca

Üye
büyük ihtimalle başka şeylerden bahsediyor olmalıyız çünkü ben cominicator muydu neydi onla karıştırdım özürd ilerim yanlış bilgi için
ama telefonu kurcaladım microsoft apps diye bir şey bulmadım benim cihazdamı yok acaba saklmı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yüklemelerde yoksa sorun yok demektir.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
büyük ihtimalle başka şeylerden bahsediyor olmalıyız çünkü ben cominicator muydu neydi onla karıştırdım özürd ilerim yanlış bilgi için
ama telefonu kurcaladım microsoft apps diye bir şey bulmadım benim cihazdamı yok acaba saklmı?

bu yazılım güncellemesi olarak gelmişti kardeş yüklemediysen elbet yoktur telde ve bence hiç de yükleme :)

cheesefly

Üye
ya bu netqini yukledm guzel bir uygulama ama sağ üst köşede 2.7M/4.4B/s gibi bişeyler yazıyo sayılar değişiyo galiba internet sayacı gibi bir şey internet hızını falan da gösteryo onu nasıl kaldıra bilirim ??

amedli2117

amedli2117

Üye
flash atıyorum microsoft apps kaldırmak için ama her seferinde geri geliyor ne yapmam gerekiyor yardım lütfrn

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
amedli2117

amedli2117

Üye
[ENGİN];5382719' Alıntı:

artık microsoft apps yazılıma gömülü olarak geliyor fp1 le birlikte

kaldırılamaz mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu durumda hayır ama cw falan yapılırsa kaldırılabilir belki de

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hay allahım ya şu gözünü sevdiğimin uygulamasını kim kullanıyor da Nokia hangi akla hizmete bu uygulamayı gömülü olarak veriyor ? Bir arkadaş basit bir yöntem sonrası hard format demiş bu sefer flash atacağız gene gelecek.Allah Allah :off:

amedli2117

amedli2117

Üye
tamam tamam oldu az önce denilenleri yaptım ne microsoft apps nede widget ı kaldı . herkese çok çok teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt