Microsoft Apps'den Kurtulmanın Yolu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Apps'den Kurtulmanın Yolu
sanırım bi çok kişi tam anlamıyla kaldıramıyor ben baya araştırdım ve bi yöntem buldum bu yöntemle kurtuluyosunuz bu prodan.

Öncelikle menüde Broadcast in üzerine basılı tutarak onu kaldırın onunla beraber diğerleride kalkacak sadece yapılandırma yani microsoft apps kalacak bu kısımda linkteki Netquin Mobile Security i indirin ve tele kurun sonra netquin i açın sol en altta sys optimization a tıklayın ve optimize edin arka planda çalışan uygulamaları temizleyecek sonra aynı bölümde iki altta App manager e tıklayın orda Microsoft Configure Applicationsbunubulun ve kaldırın netquin den çıkın teli restart yapın işlem tamamdır şimdi menüye bakabilirsiniz. Yalnız aslında Netquin de tam anlamıyla kaldırmıyor zaten kaldırdıktan sonra bildiriyor size tam olarak kaldırılamadı diye sadece widget ekle kısmında hala widgeti kalıyor ama ekle dediğinizde bişey gelmiyor ekrana sadece boş yer kaplıyor ekranda zaten sanırım hard format çekmelerine rağmen gitmiyormuş o şimdilik bulabildiğim başka bi yol yok o widget ekle de olmasınında bi zararı olmuyo zaten.

NOT : Bu Yöntem v2.01 içindir bi önceki sürümde işe yarıyormu bilmiyorum bulduğum yerde o versiyonda işe yaramadığı söyleniyordu.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve asigsasi

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Anlatım ve bilgilendirme için teşekkürler abi fakat hard formatla kalkmıyor demişsin veri sil yükle diyerek E hard format ilede C sürücülerini formatladığımız zaman tamamen kalkıyor tabi hiç birşey kalmıyor ama bu seferde flash atarak başa dönmek gerekiyor. Zaten Microsoft Apps uygulamasını kaldırmada sıkıntı yok fakat PixiEnablers eklentisini kaldırmanın imkanı yok gibi. Widget ve kalan uygulama varsa bu yüzden kalıyor zaten.

Anlatımınla formatsız kurtulmak isteyen arkadaşlar faydalanacaktır :tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım ve bilgilendirme için teşekkürler abi fakat hard formatla kalkmıyor demişsin veri sil yükle diyerek E hard format ilede C sürücülerini formatladığımız zaman tamamen kalkıyor tabi hiç birşey kalmıyor ama bu seferde flash atarak başa dönmek gerekiyor. Zaten Microsoft Apps uygulamasını kaldırmada sıkıntı yok fakat PixiEnablers eklentisini kaldırmanın imkanı yok gibi. Widget ve kalan uygulama varsa bu yüzden kalıyor zaten.

Anlatımınla formatsız kurtulmak isteyen arkadaşlar faydalanacaktır :tşk:

hmm onu bilmiyorum walla bende bulduğum siteden yazdım aynen orda öle demişler formatla bile gitmiyor die falan sana da teşekkürler bilgilendirme için eğer tek sorun pixienablers se onunda bakarım icabına biraz daha araştırayım ben :) ben format çekmek istemeyenlerdenim :) bi bunun için sil baştan yapamam.

asigsasi

asigsasi

Üye
bunu kardeşimde deneyeceğim bilgi için sağol dostum

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Teşekkürler konu için :)

• Beğen

carizma.632

Üye
teşekkürler

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim microsoft u yükledi ve kaldırdı bir tane silinmeyen parçası kaldı iyiki ben güncellemedim
walla iyi ki yapmamışsın ben de pişman oldum :) şimdi pixelenablers üzerinde çalışıyorum biraz uzun sürecek ama tek tek elle siliyorum bütün kalıntıları pixelenablers c ye kurulmuş bütün parçaları duruyo hepsini tek tek imha ediyorum :) kökünü kurutacam bu meretin kimle uğraştığını bilsin :) iyi de ben bu enablers die bişey kurmadım o microsoft apps güncellemesi yaparken onlan bir mi kuruluyo acaba benim yazılım güncellemede öle bişey yoktu sadece microsft apps vardı.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler konu için :)

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

asigsasi

asigsasi

Üye
virüs ten daha beter valla başka bir telefonda da galeri açılmıyordu düşmanına at uygulamayı :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
virüs ten daha beter valla başka bir telefonda da galeri açılmıyordu düşmanına at uygulamayı :D

harbi ya yükle tel e adam uğraşsın kurtulcam diye :) walla benim bi sorunum yok açıkçası herşey çalışıyo telde sadece c de boşa yer kaplıyo bide o widget ekle gözüme batıyo c dekilerin bi kısmını temizledim ama daha çooooook war :) yaw en az 500 parça vardır bunun içinde e ye de atıyo bişeyler e önemli deilde c yi halletmem lazım sonuçta widget kısmında duruyosa o c yle alakalı bi dosyadır. wallaha sil sil bitmiyo yaa :) sıkıldım sonra kaldığım yerden dewam ederim artık bu ne illettir yaa :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
serdar_gs

serdar_gs

Üye

walla iyi ki yapmamışsın ben de pişman oldum :) şimdi pixelenablers üzerinde çalışıyorum biraz uzun sürecek ama tek tek elle siliyorum bütün kalıntıları pixelenablers c ye kurulmuş bütün parçaları duruyo hepsini tek tek imha ediyorum :) kökünü kurutacam bu meretin kimle uğraştığını bilsin :) iyi de ben bu enablers die bişey kurmadım o microsoft apps güncellemesi yaparken onlan bir mi kuruluyo acaba benim yazılım güncellemede öle bişey yoktu sadece microsft apps vardı.

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

rica ederim

Nokia Suite güncellemeleri indirirken dosya kurlarını kaydettiği dizin var (C sürücüsünde gizli bir klasör appdata içerisindeydi galiba şimdi tam hatırlayamadım) eğer oraya bakarsan güncellemeler için kurları kaydettiği kısımda microsoft apps klasöründe 2 tane dosya var microsoft apps 2.01 ve pixienablers :) Kurarken görmüyoruz çünkü kendi indirip kuruyor abi ve yüklü uygulamalarda görünmüyor ama telefonu pcye bağlayıp yüklü uygulamalara bakarsan pixienablersi görürsün. Ben şahsen formatla kurtuldum umarım siz çareyi bulursunuz :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Suite güncellemeleri indirirken dosya kurlarını kaydettiği dizin var (C sürücüsünde gizli bir klasör appdata içerisindeydi galiba şimdi tam hatırlayamadım) eğer oraya bakarsan güncellemeler için kurları kaydettiği kısımda microsoft apps klasöründe 2 tane dosya var microsoft apps 2.01 ve pixienablers :) Kurarken görmüyoruz çünkü kendi indirip kuruyor abi ve yüklü uygulamalarda görünmüyor ama telefonu pcye bağlayıp yüklü uygulamalara bakarsan pixienablersi görürsün. Ben şahsen formatla kurtuldum umarım siz çareyi bulursunuz :)

biraz araştırdım yok kardeş. ama dediğim gibi manuel siliyorum dosyaları :) tabi hakkından gelebilirsem bi ton parça var içinde ben sadece c dekileri siliyorum amacım hem biraz hafızayı rahatlatmak hemde widget ekle den mic apps yi kaldırmak o kesin c de bi yerde :) sabah bi kısmını silmiştim şimdi işten yeni geldim uğraşamıcam yarın kaldığım yerden dewam ederim artık :) ama bazı dll dosyaları silinmiyor sanırım onlar arkaplanda kullanılıyor ondan silinmiyor.

jatvalca

jatvalca

Üye
ben daha kloayını buldum direk kadırdım

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Malesef işte bu yüzden hard format gerekiyo :ehe

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ama sanırım belle ye güncelleme gelmiş yada gelecekmiş telden baktım bişey görünmüyodu daha ama bide ovi suiteden bakacam e yazılım güncelledikmi bütün uygulamalarımız gidecek nasılsa dimi ben her yazılım güncellemesinde tele hard format atıp herşeyi sıfırlarım ve tertemiz bi yazılımla başlarım eğer bu güncelleme sorunsuzsa biraz bekliyeyim bi format çakar güncellerim önce bi herkes güncellesin bakalım sorun warmı :) bu sefer hemen atlamayacam güncellemeye :)

- - - Eklendi - - -

ben daha kloayını buldum direk kadırdım

direkt kaldırdım derken? bütün hepsi gittimi yani hiç kalıntı kalmadımı.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
N8 için diyorsun herhalde abi Belle Refresh diye yüklüyorlar evet bende 603 için Fp2 bekliyorum ne zaman gelirse artık :)

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
aynen şimdi nokia suite e baktım bişey görünmüyo daha bakalım ne zaman glcek bize. haftasonu gelsinde tatil günü rahat rahat herşeyimi yükliyeyim tekrar düzenliyeyim :)

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
jatvalca

jatvalca

Üye
ama sanırım belle ye güncelleme gelmiş yada gelecekmiş telden baktım bişey görünmüyodu daha ama bide ovi suiteden bakacam e yazılım güncelledikmi bütün uygulamalarımız gidecek nasılsa dimi ben her yazılım güncellemesinde tele hard format atıp herşeyi sıfırlarım ve tertemiz bi yazılımla başlarım eğer bu güncelleme sorunsuzsa biraz bekliyeyim bi format çakar güncellerim önce bi herkes güncellesin bakalım sorun warmı :) bu sefer hemen atlamayacam güncellemeye :)

- - - Eklendi - - -

direkt kaldırdım derken? bütün hepsi gittimi yani hiç kalıntı kalmadımı.

nasıl bir kalıntı kalacaktıki?
yüklemelerden direk kaldırdım 3 mb yer açıldı cihazın hafızasında

• Beğen

anadolumm

Üye
teşekkürler. Netquin Mobile Security ile kaldırdım, menüden kayboldu. Tabi tam kalkmadı ama gözümün önünden kaybolması bile bişey :D sence Netquin Mobile Security'yi kaldırayım mı dursun mu? Antivirus programına gerek var mı? Güzel birşeye benziyo aslında :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt