Haber Microsoft 4 Eylül’de İFA’da Yeni Cihazlarını Görücüye Çıkartıyor.

2016 sonbahar'a kadar WP'den boşuna bişey beklemeyin

Ben çok iyi bir şeyin olacağını sanmıyorum

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

şöle snapdragon 805li 3gbramli ve 4k video çeken bir lumia gelirse işte o zaman tadından yinmez vallahi ya

enessrsy

Üye
şöle snapdragon 805li 3gbramli ve 4k video çeken bir lumia gelirse işte o zaman tadından yinmez vallahi ya

Bahsettiğiniz cihazı bu fiyat politikası ile memlekette 5000'e falan verirler sanırım, tabii 930'da olduğu gibi kulaklıksız olarak

Tepkiler: emz ve Murat Alper
Bahsettiğiniz cihazı bu fiyat politikası ile memlekette 5000'e falan verirler sanırım, tabii 930'da olduğu gibi kulaklıksız olarak
Ne 930 dan kulaklık çıkmadı mı gördüğüme iananamıyorum ne olur yanlış yazdım de

Ayrıca Samsung bombaları patlatmış Lumia lar çıktı çıkalı hep derim Nokia Samsung gibi iyi bir cihaz ne zaman çıkartıcak ama herhalde hayal gibi

enessrsy

Üye

Yanlış değil, perakende satışı 30TL olan kulaklığı kutu içeriğinden çıkarıp biz sevgili Nokia severlere daha iyi bir fiyat ile sundular cihazı. Yoksa maazallah 2100 falan olurdu fiyatı

Tepkiler: emz

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Denim geliyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Lumia Denim geliyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güncellemenin adı Debian Red yerine Denim olacakmış.
Nokia Lumia 930/1520/Lumia Icon ve hemen ardından Lumia 830'a verilecekmiş.
Diğer cihazlar için 4. Çeyrek içerisinde dağıtılacakmış.

Tepkiler: emz, beats ve Murat Alper
son 35 dakika etkinliğe hazırmısınız

35 dk kaldı da ing. bilmiyoruz ki yine de acayip heyecan yapılıyo ya. Kesinlikle büyük bir şey beklemiyorum. Sadece geleceğe doğru güzel umut veren gelişmelerden ufak tefek birşeyler çıtlatsalar yetecek.

braayn

Üye
canlı nerden izlerizzzzzz

Bir gözüm canlı yayında, bir gözüm forumun tam bu sayfasında, 3. gözüm de işimde gücümde olacak

Tepkiler: emz
Kulaklığı bile vermeyen bir şirket böylesini ilk defa duydum yinede daha önce yapan şirket varsa yazıklar olsun

Bay H

Üye
Flipboard vs. gibi uygulamalar için acaba tanıtılır mı yine