emz
Üye
Abi bu resimlerle ilgili tek bir sorum olacak
şahsen beğenmedim..
Tam bunu yazıcaktım benden önce davranışsınAbi bu resimlerle ilgili tek bir sorum olacakŞimdi bu telefonların hepsini aynı yerde, aynı duruşta, aynı gölge ve parlaklıkta çekmeyi nasıl başarmışlar ? Hani çok dikkatimi çekti. Elimde değil. Sanki birisi aynı resmi montaj ile renk değiştirmiş veya sonradan koymuş gibi değil mi? Hani istesemde aynı şekilde çekemem. Bir farklılık olur. Abi cetvelle çizilmiş gibi duruyor yeri
830'u ben çok beğendim tasarımlar görecelidir ama 920 ve 930'dan sonra en beğendiğim lumia tasarımı oldu.Bende çoğu kişi beğenmiyor
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
830 un fotoğraflarının sahte olduğunu idda ediyor tow waren.
Offf be harika helal olsun!Lumia 830:
SD kart olacak diye biliyorum ben.Ah sd sd sd yok yine
Ama süper tasarım ve ultra Slim
Satış askıya alındı ileri tarihlere ertelendi proje, cihaz geliştirmelerine devam ediliyor diye çokça belirtildi.Mclaren ne oldu hani süper telefonların şahı padişahı olacaktı
Satış askıya alındı ileri tarihlere ertelendi proje, cihaz geliştirmelerine devam ediliyor diye çokça belirtildi.
Çoğunluğun görüşü o durumda zaten, bakalım Almanya'da belki sürpriz çıkabilir...Ben kaçırmışım ama Nokia acilen üstün özellikli bir telefon çıkartmalı diye düşünüyorum
Çoğunluğun görüşü o durumda zaten, bakalım Almanya'da belki sürpriz çıkabilir...
Daha önce paylaşmıştık Daniel Rubino istenen donanımı belirtmişti, şöyleydi:Bir ara 1520 V isimli 1520'nin aynı özellikleri ama ekran boyutu küçük olanı çıkacak denilmişti yalan oldu. Eğer böyle bir cihaz çıkmazsa hala beklentileri karşılamaz. Ben hala onu bekliyorum. Eğer birebir kalite ve teknik özellikleri aynı ama 4.5" veya 5" bir model çıkarsa acayip satar. Hem küçük hem güçlü. Dört gözle böyle bir model bekliyoruz
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
Daha önce paylaşmıştık Daniel Rubino istenen donanımı belirtmişti, şöyleydi:
Kullanıcılar ya da ilk kez alacaklar da bunu bekliyor.
- 5" fu ll HD ekran (LCD ya da Amoled Göz Atma'yı vermeli),
- Snapdragon 801 ya da 805 dört çekirdekli işlemci,
- 16 ya da 20 MP Pureview kamera,
- 32 GB dahili hafıza ya da 16 GB dahili hafıza ve microSD desteğiyle birlikte,
- Qi kablosuz şarj,
- İnceliği sağlayın.
Benim 920 de her açıdan ekranı görülüyor.Ama benim en çok istediğim özelliği 1520 deki o her açıdan görünen acayip kaliteli ekranı. Onun aynısı konulursa bir de daha da sırtı yere gelmez. En çok satan olur. Ama yapar mı orası belirsiz
Benim 920 de her açıdan ekranı görülüyor.
Yandan vakan biriside rahat görebiliyor mu? Hani parlama yapar, göremiyorum derler ya! İşte onu diyorum. 1520'de özel ekran var bunun için. İstersen 80 derece açıyla bak gene aşırı bet görünüyor ve hiç yansıma yapmıyor. İşte bunu istiyorum. Ama yukarıdaki özelliklerle birleşirse çok dehşete düşüren bir telefon karşımıza çıkar. Merakla bekleyeceğiz. Ne zaman çıkarsa bu tarz bir telefon o zaman gidip sıfır olarak onu alacağım. Artık seneye kadar beklemedeyim
Lumia 1520'nin belirtilen ekran özelliği güneş ışığında tüm renkleri kesin bir biçimde gösterilmesiydi Galaxy Note 3 ve birkaç cihazla karşılaştırıldığında bu özelliğiyle öne çıkıyordu. IPS ekrana sahip cihazlarda açı kaybı çok az olur, Lumia 1520'de Lumia 920'de ve birkaç cihaz bu ekrana sahip.Ama benim en çok istediğim özelliği 1520 deki o her açıdan görünen acayip kaliteli ekranı. Onun aynısı konulursa bir de daha da sırtı yere gelmez. En çok satan olur. Ama yapar mı orası belirsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?