mesaj yazma kısmı aktif görünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
mesaj yazma kısmı aktif görünmüyor
Arkadaşlar ben n82 kullanıyorum. Operamini browserle siteye girdiğimde mesaj falan yazabiliyordum fakan yaklaşık 1 haftadır operamini ile siteye girdiğimde mesaj yazma kismı aktif olmuyor ve mobil versiyona geçince aktif oluyor. Tekrar pc görünümüne aldığımda aktif olmuyor. Acaba bu sorun operaminiylemi alakalı, yoksa telefonlanmı alakalı anlayamadım. Telefonu hackledikten sonra oldu bu sorun. Sizdede oluyormu . Bu arada bu mesajıda telefondan yazıyorum ama pc modunda yazamadığım için mobil modunda yazıyorum. Bilen varmı.?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bende de aynı sorun var :(

'Patron

'Patron

Üye
evet bende de var aynı sorun oraya tıklanmıyor. :vur:

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
ozaman sorun siteyle alakalı galiba. Yetkili bir arkadaş bu konuda bizi aydınlatabilirmi acaba. Bu sorun neden kaynaklanıyor, daha nekadar bu şekilde devam edecek vs.

mstf_l

mstf_l

Üye
arkadaslar site henuz yenilemede oldugu icin bazı ozellikler tam calısmıyor(ozellikle mobilde) biraz daha sabretcez artık.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Cevap yazma paneli Opera Mobile'da sorunsuz çalışıyorken Mini de sorunluysa, bu demektir ki Opera Mini cevap yazma panelinin bazı özelliklerini desteklemiyor. Bu durumda sorun forumdan kaynaklı olmaz arkadaşlar. Çözülür mü bu durum bilmiyorum ama Opera Mini gezinmeyi hızlandırmak için bazı özellikleri barındırmıyor ve sorun bundan kaynaklı orası kesin.

'Patron

'Patron

Üye
Cevap yazma paneli Opera Mobile'da sorunsuz çalışıyorken Mini de sorunluysa, bu demektir ki Opera Mini cevap yazma panelinin bazı özelliklerini desteklemiyor. Bu durumda sorun forumdan kaynaklı olmaz arkadaşlar. Çözülür mü bu durum bilmiyorum ama Opera Mini gezinmeyi hızlandırmak için bazı özellikleri barındırmıyor ve sorun bundan kaynaklı orası kesin.
bu yenı cevaplama panelınde çıktı abı bu sorun.eskıden yoktu . mobile çok yavaş ve kasıyor abı çile resmen.. :ah

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
bu güne kadar yazdığım mesajları opera mini ile yazdım. Bu sorun yaklaşık 1 yada 2 hafta dır var. Opera miniden olmuş olsa bu 360 küsür mesajı yazamazdım. Acaba gözden kaçırılmış küçük bir ayrıntı olmasın. İnsanlık hali olabilir. Tekrardan bir gôz atılsa iyi olurdu çünki önceden böyle bir sorun yoktu.

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
n70 ve 6600 dada aynısı oluyor

Kedi Yavrusu

Üye
çok ilginçtir ki ben hep opera mini ile girdim bende bu sorun yok arkadaşlar, olsa şu anda da olurdu bu sorun

0live456

Üye
Adı üstünde mini dostlar özellik kısıtlamalı sürüm.

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
bu mesaj yazamama olayını sadece ben yaşamıyorum. Opera mobile her telefonda verimli çalışmıyor. Yöneticiler lütfen opera miniden siteye girip sorunu birebir görsünler. Ben bu opera mini ile bukadar mesaj yazmışım. Sorun sayfadan kaynaklıdır. Çünki başka sitelerin mesaj panelleri aktifken, maxicep in mesaj panelleri aktif olmuyor. Önceleri hiçbir sorun yokken şimdi neden böyle bir sorun çıkıyor anlayamıyorum. Birde sitede bazı yetkiler açıkken html kapalı görünüyor. Bundan kaynaklı olabilirmi. Lütfen bu sorun çözülsün artık. Sorun yok deyip kesip atmayın, varsa farklı telefonlarla birebir test edin, lütfen.

pRime.

pRime.

Üye
Aynı sorun bende de var hatta mobile'dan bile yazılmıyor, can sıkıcı bir durum.

mstf_l

mstf_l

Üye
uc browser da yazılıyor ben mobil surum kapalıyken ondan giriyordum

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
buna rağmen çözüm bulunmaması çok garip. Hani denilse site ile ilgili çalışmalar var ilerde düzelecek, ozaman sorun olmayacak ama bunu diyende yok. Operaya oranla Ucweb pekde randımanlı değil. Hen konuyu opera ile okuyup ucweb le cevaplamak çok sıkıcı oluyor.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
'Patron

'Patron

Üye
mobil görunumde sorun yok abi zaten. pc görunumunde sorun var.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Onun açıklamasını diğer konuda yapmıştım, mesaj editöründen kaynaklı bir durum arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt