operamini ile sitenin ana sayfa görünümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
operamini ile sitenin ana sayfa görünümü
Birkaç gün öncesine kadar opera mini ile siteyeye girdiğimizde ana ekran (ilk açılışta teknoloji vs haberleri olduğu ekran) gayet güzel açılıyordu. Ama şimdi ne hikmetse mavi ekranda kalıyor ve haberleri görmek mümkün olmuyor. Acaba siteyle ilgili güncelleme falan mı yapıldı. Çok çok öncelerden operamini ile pc modundayken bile mesaj yazılıyorken artık pc modunda değil mobil modda yazılabiliyor. Buna benzer bir durum mu oldu. Yani operamini kullanıcıları maxicep i kısıtlımı kullanacak ve pc modunda kullanamayacaklarmı.? Sizdede böyle sorunlar oluyormu.?

mstf_l

mstf_l

Üye
pc sürümünde opera mini ile yazılabiliyor kullandığınız sürüm neyki

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
operamini nin son sürümü yüklü telofon n82. Aylar önce pc sürümde mesaj yazılabiliyordu ama artık yazılmıyor. Enazından bende öyle. Ama mobil modda yazılıyor. Şimdide maxicep portalı açılmıyor mavi ekranda kalıyor. Sadece en ustteki partal , form vs başlıkları görünüyor ama gerisini açmıyor. Birkaç gün öncesine kadar açıyordu. Neden böyle odu anlamıyorum.

mstf_l

mstf_l

Üye
ben de yok öyle bir sorun opera mini nexti denediniz mi peki

xErKaNx

Üye
    Konu Sahibi
evet hatta operamini nin her versiyonunu denedim ama olmuyor. Bu sorun birtek bendemi var

mstf_l

mstf_l

Üye
yani bende yok birkaç telefonda daha denedim yok sorun anlamadım ki :bilmm:

Ozan

Ozan

Admin
Tekrar dener misiniz ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayarlardan tek sütün görünümü açık'mı arkadaşım

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bende bi sorun yok silip tekrar yükle bakalım birde opera 7 çıktı onu dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt