minoo ile uğraşmayın. Adammmsın.
SHS Üye minoo' Alıntı: Adammmsın. Genişletmek için tıkla ... zaten çok uğraşırsak banlanırız (keyf-i ban)
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Adammmsın. Genişletmek için tıkla ... Bunu 2 yıl sonra mı farkettin ?
Revengeful Emekli Yönetici teşekkürler ----------Eklendi @ 21:43:01 ---------- Yazıldı @ 20:33:02 ---------- o değilde 5061 oldu. 1 günde sanırım ortalama 80-90 alıyorum. Şimdi pınar gelecek ve her arttığında yazacak mısın diyecek.
teşekkürler ----------Eklendi @ 21:43:01 ---------- Yazıldı @ 20:33:02 ---------- o değilde 5061 oldu. 1 günde sanırım ortalama 80-90 alıyorum. Şimdi pınar gelecek ve her arttığında yazacak mısın diyecek.
Revengeful Emekli Yönetici Gülen smiley koyamıyorum kardeşim ama güldüğümü bil. (yasak çünkü) Sağolasın
minoo Üye Revengeful' Alıntı: teşekkürler ----------Eklendi @ 21:43:01 ---------- Yazıldı @ 20:33:02 ---------- o değilde 5061 oldu. 1 günde sanırım ortalama 80-90 alıyorum. Şimdi pınar gelecek ve her arttığında yazacak mısın diyecek. Genişletmek için tıkla ... Bi zahmet.
Revengeful' Alıntı: teşekkürler ----------Eklendi @ 21:43:01 ---------- Yazıldı @ 20:33:02 ---------- o değilde 5061 oldu. 1 günde sanırım ortalama 80-90 alıyorum. Şimdi pınar gelecek ve her arttığında yazacak mısın diyecek. Genişletmek için tıkla ... Bi zahmet.
Revengeful Emekli Yönetici neyse konu kilitlenebilir Burak. Yeterli bu kadar bence. Bir zahmet istekte bulun lütfen.