Bende mobil den çok giriyorum foruma ama elimden geldiğince pc ye geçtiğim zaman beğen butonunu kullanırım 1 beğenme bile mutlu eder insanı karşımda bana saygı gösteren birileri var dersin ve hep bişiyler paylaşmak istersin bi konu açarsın unsigned bi dosyadır başlığa yazarsın ama anlamazlar teşekkür bile etmeden sertifikasız dosya neden paylaşıyon adam gibi dosya paylaşın diye yorumlar havada uçusuyo ne bu sinir amacları ne hala anlamış değilim ama artık çok da önemsemiyorum onları sen ve senin gibi sayılı insan yeter bana gerisi boş
ibrahim aslında kızmamak gerekiyor. bak mesela bazıları hakkaten begen butonuna basmak istiyor ama bakıyorki begen butonu yok. bazen gözükmüyor o buton kayboluyor.
zaten üyelerin çoğu mobilden takip ediyor mobil sitedede begenme butonu yok.![]()
ama imkan oldugu halde basmayanlara bişey diyemiyorum![]()
bilseler o begenilerin konuyu açanı ne kadar mutlu ettiğini.

aynen dostum, sağol teşekkür ederim.Bende mobil den çok giriyorum foruma ama elimden geldiğince pc ye geçtiğim zaman beğen butonunu kullanırım 1 beğenme bile mutlu eder insanı karşımda bana saygı gösteren birileri var dersin ve hep bişiyler paylaşmak istersin bi konu açarsın unsigned bi dosyadır başlığa yazarsın ama anlamazlar teşekkür bile etmeden sertifikasız dosya neden paylaşıyon adam gibi dosya paylaşın diye yorumlar havada uçusuyo ne bu sinir amacları ne hala anlamış değilim ama artık çok da önemsemiyorum onları sen ve senin gibi sayılı insan yeter bana gerisi boş![]()

) oluyor. Bence çok takılma.herkese merhaba.
sürekli olarak dosya paylaşan ben, bir durumdan çok şikayetçiyim.
örneğin türkiyede hiçbir forumda olmayan bir dosyayı paylaşıyorum bakıyorum konu 10bin kez ziyaret edilmiş, 5bin kez indirilmiş ama tek bir yorum beğeni yok.
bu durum beni çok rahatsız ediyor emek vererek sürekli dosya paylaşıyorum yüzlerce kez indiriliyor ama tek tük yorumlar dışında hiç yorum yok.
benim meselem begeni filan değil zaten beni tanıyanlarda bilir. sadece tek istediğim madem dosyayı indiriyorsun hiç olmazsa bir teşekkür mesajı yaz.
sömür sömür nereye kadar![]()
bizde motor değiliz sonuçta foruma hiçbir emeği geçmeyenler geliyor dosyaları indir indir çık indir indir çık .
hiç olmazsa bir yorum yaz hadi begenme onuda istemiyorum.
bu duruma ne gibi çözümler getirilebilir ?
emek vererek dosya paylaşıyorum hiçbir yorum yok ama binlerce kez indirilmiş böyle görünce konularımı ister istemez moralim bozuluyor![]()

İnsanlar artık herşeyi çok hızlı tüketiyor. Parayı, duyguyu, sevgiyi... Emeği tüketse onlar için çok sorun olmuyor. Her sitede durum bundan farksız. Çok kaliteli konular heba oluyor. Bazı sitelerde gizli içerik, içeriği görmek için mesaj yazınız diye bir kontrolör var fakat buda çözüm değil. Çünkü bu seferde sadece "eyv", "tşk", "tş", "t" hatta " " () oluyor. Bence çok takılma.

burak arkadasım bu konuyu defalarca forumda dile getirdim ama şimdiye kadar hiç bir çözüm çıkmadı ha ben cok mu paylasım yapıyorum hayir yapmıyorum ama emek hırsızlıgına emege saygısızlıga karsıyım. test üyelik sınırlı erişim yetkisi gibi fikirler var ama bir sonuca varamadık

Yorum yazmadan link görülmesin indirme yapılmasın