mesela benim ayrietten müzik sitem var orada da mesaj yazmadan linki filan göremiyorsun aslında böyle bir yöntem olsa tüm üyeler içeriği merak edip mesaj yazmaya çalışacaklar bence çok mantıklı![]()
Peki diyelim bu indiren kişi ne indiriyosa indirdi. işte birde adam olmayanlar var emek hırsızlığı yapanlar başkalarının emeğiyle göz doldurnlar var bunlarıda düşünmek gerek .Eeee bu sefer adam "şunlara bak link koymuşlar uğraştırıyorlar, ne gerek vardı şimdi buna ...... " deyip küfredeceğine bence değmez ... Hayat böyle değil midir zaten ? Adam vardır ADAM gibi adam vardır ASALAK gibi, sanırım hayatın bu kuralı heryerde çalışıyor, aslında herşey kabullenmek değil mi ??? BURAK kardeş bence herşeyi akışına bırak ...
Mantıklı, katılıyorum.Burak en güzel cevabı kendin vermişsin..Konu linki gizleyen sitelere gir bak konularda sırf linki görebilmek için teşekkürler- tşk - sağol - eyv - eyvallah - ngzknmkxfnm gibi gereksiz mesajlar birbiri ardı kesilmiyor yani paylaşımının bu şekilde kirletilmesindense bırak gereksiz kişiler gereksiz yorumlarını yapmasın.. Kişinin içinde azıcık emeğe sayGı varsa zaten sana sadece teşekkür deyip geçmez düzgün yorumunu yapar bu daha iyiaz ama öz...----------Eklendi @ 04:10:42 ---------- Yazıldı @ 04:10:27 ----------ve akifin apaçi site benzetmesine koptum
![]()
Emeğinin karşılığını alamamak tabi ki insana zor gelir.
Ama bilmiyorum bu site de zaten emeğinin karşılığını alabilirmisin.
Admin bile böyle yazarsa''Konuyu ciddiye alan toptur!.. ''(http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...huzur-icin-5-dakika-sikayetsizlik-552543.html)
Ben bile şaşırdım admin diye nitelendirilen,olgun olması beklenilen,sitenin demir başı olan insandan böyle bir cıvıklık.
Ozaman böyle bir yer de neyin emeğini alma gereği var diyor insan.
Doğruda diyorsunuz haklısınız,işine lazım olanı alır.Sonrada çeker gider.
Önemli olan sizin konunuzun giriş sayısının artmasıdır,diyerlerini hiç takmayınız.
Hoş zaten takılcak bir yer değil burası.
Neyse kardeşim yazılarından az çok okudum sen bunların tırnağı bile olmazsın.
Adminiz her dediğimizi yaparız diyorlar.
İçini bozma yeter ki sen olumsuz olayları takma.
Bu yazdığım yazıyı da ya silerler yada üyeliği kapatırlar.Zorlarına gider çünkü.
Sitede 3-5 gün duruyim dedim doğru düzgün bir yere benziyor dedim ama öyle birşeyler görünce boş olduğunu anladım.
Böyle bir yer de insanın durması gereksiz.
Ama dediğim gibi yazdıkların içten,samimi olmuş.Böyle yerler de çürüme bence.
Dışarıda büyük işler başarabilirsin.Çalışıyorsan daha büyük bir bölüme geçebilirsin sende o azim var.
İçimden geldi burdada yazıya döktüm,yazınıda kirlettiysem kusura bakma.Özürdilerim.
Peki kardeşim sana güveniyorum.Tabi ki benden daha iyi tanıyabilirsin ama öyle görünce pekte hoş birşey olmadığını ileteyim dedim.
dostum sana yemin ediyorum aklı başında yorum yapan kişiler arasındasın. tavsiyeler için teşekkür ederim.
ata abi yi çok severim mizah amaçlı açmış o konuyu bence. başka birşey düşünmek mümkün değilde bence
çünkü onu tanıyan bilir nasıl birisi oldugunu ben gibi.![]()
ben kaç senedir buradayım inanmazsın belki çok kez haksızlıga ugradım kaç kez anama bacıma da sövdüler buradaki bazı üyeler ama hiç çekip gideceğim buradan demedim.
kaldım mücadele ettim ve şimdide buradayım.
yaptıgı emeğin karsılıgını alamayan üyeler elbetteki çeker gider bundada özgürler kimse karısamaz ama ben hiç çekip gitmeyi düşünmedim.
bence bu mesajını silmezler çünkü adminleride eleştirsen bu serbest saygı sınırlarını aşmadıgın taktirde tabiki.
içimi bozmamaya çalısıyorum ama takıyorum işte böyle şeylerede.
3-5 günde bu siteye alısmanız söz konusu değil biraz daha fazla zaman geçirip insanlara nasıl yararlı olabilirim diye düşünmeniz gerekir aslında. benden büyüksünüz kusura bakmayın akıl vermiş gibi olmasın lütfen.
yazdıkların içten samimi olmus demişsiniz evet benim içim dışım bir sözümü arkama saklamam gerektigi yerde herşeyide söylerim çekinmem.
böyle yerlerde çürüme demişsin çalışkansın baska yerlerde daha basarılı olabilirsin demişsin. teşekkür ederim hakkımdaki bu düşünceleriniz için.
azim var dediğiniz gibi ama emeğe karşılık almayınca yada alamayınca insanda azim falan bırakmıyorlar hemşerim.
neden yazıyı kirletmiş olasın ? teşekkür ederim ben bu içten mesajınız için.
Peki kardeşim sana güveniyorum.Tabi ki benden daha iyi tanıyabilirsin ama öyle görünce pekte hoş birşey olmadığını ileteyim dedim.
Merak etme zaten yapılan hiç birşey emeksiz değildir,sonuçta sen onları yaparken ne zorluklarla uğraşıyorsun.
Akıl yaşta değil,baştadır.Yaşı küçük birisi de olsa yeri gelince akıl alabilceğiniz kişiler de oluyor.
Küçük olupta yoğrulmamış,hayatın zorluklarını görmemiş demeye gerek yok.Hayat uzun olduğundan bizimde öğrenebileceğimiz çok şey olucak.
Kendim de geçmişime bakınca neler olmuş,neler bitmiş diyorum.Düşmeden yürümek olmaz sonuçta.
Hep derler sorarlar''bu zaman kadar sen ne yaptın''Tabiki de çalıştım.Derler''evde yatıp,yuvarlanmakla mı''Siz isterseniz atom mühendisi olun.
Bazen yaranamıyorsunuz.Başkası gözün de sizi sinek gibi görüyor.
Hayat zor iyisi,kötüsü hatta berbatı olucak ama önemli olan hayatta dik,ayaklarının üzerin de durabilmektir.
Dediğim gibi ileri de daha iyi daha güzel bir bölüm de olucağın belli.
O ışık ve o azim var sende doğru yolda,doğru bir şekilde yürüyorsun ne mutlu sana.
Paylaşım konusuna gelince,önemli olan sağlığın,mutluluğun.Gerisini fazla takmana gerek yok.
Hatta önemsizleri hiç takma bile.Sen paylaşımını yapmışsın o kişi zaten senin iyiliğini düşünüyorsa,doğru düzgün birisiyse,iyisiyle kötüsüyle yorumunu yapar.
Arada bazen beyensede ''gıcıkılığına''baltalayıcı yorumlarda yapabilir.Öylesini''adamdan'' bile sayman gereksiz.

Bütün bu yazdıklarınıza anlam vermek güç !Emeğinin karşılığını alamamak tabi ki insana zor gelir.
Ama bilmiyorum bu site de zaten emeğinin karşılığını alabilirmisin.
Admin bile böyle yazarsa''Konuyu ciddiye alan toptur!.. ''(http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...huzur-icin-5-dakika-sikayetsizlik-552543.html)
Ben bile şaşırdım admin diye nitelendirilen,olgun olması beklenilen,sitenin demir başı olan insandan böyle bir cıvıklık.
Ozaman böyle bir yer de neyin emeğini alma gereği var diyor insan.
Doğruda diyorsunuz haklısınız,işine lazım olanı alır.Sonrada çeker gider.
Önemli olan sizin konunuzun giriş sayısının artmasıdır,diyerlerini hiç takmayınız.
Hoş zaten takılcak bir yer değil burası.
Neyse kardeşim yazılarından az çok okudum sen bunların tırnağı bile olmazsın.
Adminiz her dediğimizi yaparız diyorlar.
İçini bozma yeter ki sen olumsuz olayları takma.
Bu yazdığım yazıyı da ya silerler yada üyeliği kapatırlar.Zorlarına gider çünkü.
Sitede 3-5 gün duruyim dedim doğru düzgün bir yere benziyor dedim ama öyle birşeyler görünce boş olduğunu anladım.
Böyle bir yer de insanın durması gereksiz.
Ama dediğim gibi yazdıkların içten,samimi olmuş.Böyle yerler de çürüme bence.
Dışarıda büyük işler başarabilirsin.Çalışıyorsan daha büyük bir bölüme geçebilirsin sende o azim var.
İçimden geldi burdada yazıya döktüm,yazınıda kirlettiysem kusura bakma.Özürdilerim.
Kardesim bak çok öncelikle Ata abi ne zaman ne söylediğini bilen forumumuzun avukatıdir.Yanlış anlama ben de Ata abinin avukatı değilim ama birseyler diyecem sana.Forumda bunun gibi teşekkür edilmiyor yorum yazılmıyor gibisinden sayısız konu açıldı daha önce ki, bu konulardan birini açan da bendim...Ama dikkat ettigim husus bu konulara verilen cevap her zaman aynı oldu.Ata abi de daha önce ki konulardan hareketle buraya böyle bir mesaj yazmış.Gariplik Ata abide değil bunu kafasına göre yorumlayanda -siz- değil mi sizcede?Burak şimdi de senin mevzuya gelelim.Aslında söylediğin şey yanlış birsey değil ama insanları teşekkür et,yorum yap vs. Gibi şeylerle sınırlandırırsak zaten yaptığımız şey şartlı paylaşım olur bir bakıma.Ama sen insanlardan senin paylaşımlarına yorum teşekkür vs.gibi şeylerle karşılık vermelerini istiyorsan konuyu açarken belirtirsin haa sonra yorumlarlarsa Ekim'e kadaarr yorumlamazlarsa .........:...........Emeğinin karşılığını alamamak tabi ki insana zor gelir.Ama bilmiyorum bu site de zaten emeğinin karşılığını alabilirmisin.Admin bile böyle yazarsa''Konuyu ciddiye alan toptur!.. ''(http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...huzur-icin-5-dakika-sikayetsizlik-552543.html)Ben bile şaşırdım admin diye nitelendirilen,olgun olması beklenilen,sitenin demir başı olan insandan böyle bir cıvıklık.Ozaman böyle bir yer de neyin emeğini alma gereği var diyor insan.Doğruda diyorsunuz haklısınız,işine lazım olanı alır.Sonrada çeker gider.Önemli olan sizin konunuzun giriş sayısının artmasıdır,diyerlerini hiç takmayınız.Hoş zaten takılcak bir yer değil burası.Neyse kardeşim yazılarından az çok okudum sen bunların tırnağı bile olmazsın.Adminiz her dediğimizi yaparız diyorlar. İçini bozma yeter ki sen olumsuz olayları takma.Bu yazdığım yazıyı da ya silerler yada üyeliği kapatırlar.Zorlarına gider çünkü.Sitede 3-5 gün duruyim dedim doğru düzgün bir yere benziyor dedim ama öyle birşeyler görünce boş olduğunu anladım.Böyle bir yer de insanın durması gereksiz.Ama dediğim gibi yazdıkların içten,samimi olmuş.Böyle yerler de çürüme bence.Dışarıda büyük işler başarabilirsin.Çalışıyorsan daha büyük bir bölüme geçebilirsin sende o azim var.İçimden geldi burdada yazıya döktüm,yazınıda kirlettiysem kusura bakma.Özürdilerim.
aaa aklıma soyle bişi geldi şimdi forumda uygulama paylasıyoz ya orda indiren sayısı yaazıyo onun yerine hangi üyelerin indirdigi orda yazsın boylece indirip kacanlar belli olur ve utanırlar en azından![]()

Kardesim bak çok öncelikle Ata abi ne zaman ne söylediğini bilen forumumuzun avukatıdir.Yanlış anlama ben de Ata abinin avukatı değilim ama birseyler diyecem sana.Forumda bunun gibi teşekkür edilmiyor yorum yazılmıyor gibisinden sayısız konu açıldı daha önce ki, bu konulardan birini açan da bendim...Ama dikkat ettigim husus bu konulara verilen cevap her zaman aynı oldu.Ata abi de daha önce ki konulardan hareketle buraya böyle bir mesaj yazmış.Gariplik Ata abide değil bunu kafasına göre yorumlayanda -siz- değil mi sizcede?Burak şimdi de senin mevzuya gelelim.Aslında söylediğin şey yanlış birsey değil ama insanları teşekkür et,yorum yap vs. Gibi şeylerle sınırlandırırsak zaten yaptığımız şey şartlı paylaşım olur bir bakıma.Ama sen insanlardan senin paylaşımlarına yorum teşekkür vs.gibi şeylerle karşılık vermelerini istiyorsan konuyu açarken belirtirsin haa sonra yorumlarlarsa Ekim'e kadaarr yorumlamazlarsa .........:...........![]()
Burak kardeşim benim kızdığım noktada koskoca beğen butonu varken kimsenin onu kullanmaması inadına konuya yorum yazıyolar