Bu durum beni üzüyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
payLaşım gönüL işidir , karşıLık bekLenmez ...

• Beğen
Tepkiler: delrico, vapur dumanı, Reşwan ve 1 kişi daha

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
o yorum da bir karşıLık paşa :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve Burak
serinaga

serinaga

Üye
+1 :oke: Paylaştığın dosya defalarca indirilmişe, zaten senin emeğin boşa gitmemiş demektir, indirenlerin çoğu teşekkür yazarsa, kalabalıktan başka bişey olmaz, sorun yaşayan yardım isteyen üyenin mesajıda arada kaybolur.:oke:
Kesinlikle katılıyorum. Birde şu açıdan bakmak gerek, 5000 kişinin teşekkürünü okumak yerine ki kaç kişinin gerçekten ihtiyacını gördü görmedi bilemeyiz, aslolan gerçekten ihtiyacı olan kişiye faydasının olmasıdır ki o kişide eminim teşekkürü unutmuyordur diye düşünmek lazım. İşte bu açıdan bakınca 5000 kişinin laf olsun diye pro yüklemesine karşın 5-10 kişinin harbi yüklemesine tarafım ... Kardeş bir şekilde senden bir şeyler yükledim ise tekrar teşekkürü borç bilirim. Moralini bozma emeğe saygıyı unutmayanlarda elbet var, kal sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle katılıyorum. Birde şu açıdan bakmak gerek, 5000 kişinin teşekkürünü okumak yerine ki kaç kişinin gerçekten ihtiyacını gördü görmedi bilemeyiz, aslolan gerçekten ihtiyacı olan kişiye faydasının olmasıdır ki o kişide eminim teşekkürü unutmuyordur diye düşünmek lazım. İşte bu açıdan bakınca 5000 kişinin laf olsun diye pro yüklemesine karşın 5-10 kişinin harbi yüklemesine tarafım ... Kardeş bir şekilde senden bir şeyler yükledim ise tekrar teşekkürü borç bilirim. Moralini bozma emeğe saygıyı unutmayanlarda elbet var, kal sağlıcakla.

elbetteki unutmayanlar var, onlara sözüm yok. teşekkürler.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
canını sıktığın şeye bak sen iste yeterki bütün konularına teşekkür ederim :D

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, delrico ve vapur dumanı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu sorun forumların ve üyelerin kanayan yarasıdır Burak kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
'Patron

'Patron

Üye
Bu durum icin bir çözüm var o da mesaj yazdıktan sonra icerigin görünmesi. Buda maxicep e yakışmaz. İsteyen yazar isteyen yazmaz. Dert ettigin seye bak yahu :D
bu öneriyi soyleceketım bende ama yani apaçi sitelerde var o cidden yakışmaz.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, vapur dumanı ve ' KalendeR '
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Apaçi site :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yazan yazar , yazmayan yazmasın be kardeşim ... Biz paylaşalım da gerisi önemli değil ...
Amacımız site de en güzel zamani geçirmek, bunun yanı sıra da faydalı olmak değil mi ? Eee gerisi boş ...

• Beğen
Tepkiler: SHS, serinaga, 'Şeref' ve 1 kişi daha
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
eee herkesin konuya yaklaşımlarında haklılık payı var!Ne olucak Burakcım?NAsıl bir sonuca ulaştın? yada ulaşabildinmi?

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

sanırım ulaşamadı

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
:hmmm

futbol123

futbol123

Üye
hiç bir üyenin emeğe saygısı kalmamış durum böyle gösteriyor...
işlerine gelmiyor bir saol tşkler yazmak aslında indirmeden önce yorum yazma zorunluluğu gelse çok iyi olur:oke:

• Beğen
Tepkiler: Burak
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Burak en güzel cevabı kendin vermişsin..
Konu linki gizleyen sitelere gir bak konularda sırf linki görebilmek için teşekkürler- tşk - sağol - eyv - eyvallah - ngzknmkxfnm gibi gereksiz mesajlar birbiri ardı kesilmiyor yani paylaşımının bu şekilde kirletilmesindense bırak gereksiz kişiler gereksiz yorumlarını yapmasın.. Kişinin içinde azıcık emeğe sayGı varsa zaten sana sadece teşekkür deyip geçmez düzgün yorumunu yapar bu daha iyi :oke:
az ama öz...

----------Eklendi @ 04:10:42 ---------- Yazıldı @ 04:10:27 ----------

ve akifin apaçi site benzetmesine koptum :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak

Revengeful

Emekli Yönetici
En iyisi Burak suresiz banlansin, bu durumda onu bir daha üzmesin.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

Burak

Üye
    Konu Sahibi
eee herkesin konuya yaklaşımlarında haklılık payı var!Ne olucak Burakcım?NAsıl bir sonuca ulaştın? yada ulaşabildinmi?
bilmiyorum.
sanırım ulaşamadı
bilmiyorum.

hiç bir üyenin emeğe saygısı kalmamış durum böyle gösteriyor...
işlerine gelmiyor bir saol tşkler yazmak aslında indirmeden önce yorum yazma zorunluluğu gelse çok iyi olur:oke:
halbuki bilseler o saol, teşekkür mesajlarının bizi ne kadar mutlu ettiğini.

Burak en güzel cevabı kendin vermişsin..
Konu linki gizleyen sitelere gir bak konularda sırf linki görebilmek için teşekkürler- tşk - sağol - eyv - eyvallah - ngzknmkxfnm gibi gereksiz mesajlar birbiri ardı kesilmiyor yani paylaşımının bu şekilde kirletilmesindense bırak gereksiz kişiler gereksiz yorumlarını yapmasın.. Kişinin içinde azıcık emeğe sayGı varsa zaten sana sadece teşekkür deyip geçmez düzgün yorumunu yapar bu daha iyi :oke:
az ama öz...

----------Eklendi @ 04:10:42 ---------- Yazıldı @ 04:10:27 ----------

ve akifin apaçi site benzetmesine koptum :ehe
teşekkürler dostum.

En iyisi Burak suresiz banlansin, bu durumda onu bir daha üzmesin.
sence bu bana haksızlık olmaz mı ?

Samsun55''

Samsun55''

Üye
en azından beğen butonunu kullanmamlılar diye düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt