Uygulama menüde super su yok..

Sponsorlu Bağlantılar

mami_

Üye
    Konu Sahibi
menüde super su yok..
öncelikle merhaba.4.3 rootlu s4 kullanıyorum bir hatadan dolayı stock rom yüklemek zorunda kaldım yeniden rootlamak istedim.cf auto root yükledim odin ile cwm yükledim telefon root checker ile şuan rootlu gözüküyor root uygulmalrını kullanabılıyorum. uygulama yöneticisinde olasına rağmen menüde supersu yok.google play den yüklemeye çalıştım onuda kabul etmedi supersu 1.60 sürümü yüklü gözüküyor.ne yapmalıyım acaba yardımcı olurmusunuz.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede yok niye yuklemeye calisiyirsun

mami_

Üye
    Konu Sahibi
daha önce vardı bişeyler ters gıttı kı şimdi yok.ayrıca root iznini iptal etmek istedıgım uygulamalar.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hmm ben ihtiyac duymadigim icin yoklugunu farketmiyorum bile uygulamalar kafasina gore takiliyor :)
menudeyken devamli ona izin ver buna izin ver bildirim yapiyordu simdi sikinti yok.
supersu pro yuklemeyi denedinmiSuperSU 1.93 + SuperSU Pro v1.00 - MaxiCep

mami_

Üye
    Konu Sahibi
evet en üst sürüm supersu ve pro su nuda yükledim play storeden de denedim ama nafile.pro sürümü yükleniyor ama normal sürüm yüklenmiyor ve menudede yokBen konuyu hallettim ilgilenenlere teşekkürler. Sistem/app klasöründeki superuser.apk yı sildim reboot edip tekrar kurdum su kodlamasını yaptım tekrar reboot ettığımde menüye super su geldi. Yapamayanlar bu şekildede deneyebilirler bende olumlu sonuç verdi...

• Beğen
Tepkiler: MXKM ve yaren_dede
MXKM

MXKM

Üye
evet en üst sürüm supersu ve pro su nuda yükledim play storeden de denedim ama nafile.pro sürümü yükleniyor ama normal sürüm yüklenmiyor ve menudede yokBen konuyu hallettim ilgilenenlere teşekkürler. Sistem/app klasöründeki superuser.apk yı sildim reboot edip tekrar kurdum su kodlamasını yaptım tekrar reboot ettığımde menüye super su geldi. Yapamayanlar bu şekildede deneyebilirler bende olumlu sonuç verdi...

Kardeşim teşekkürler. Bende de böyle bir sorun var dı. Sayende hallettim.

Üst Alt