Menü Simgesini Kaldırın İconlarınız Daha Büyük Olsun # TRde İlk

Sponsorlu Bağlantılar

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Çok iyisin teşekkürler.

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkürler Arkadaslar Faydalanmanız Yeter

Anlamayan Arkadaslar İçin Söylüyorum Asagodaki Resinde Meny Yazısının Yanında Simge Var Ve bu Simge Oldugu İçin Menüdeki Bütün Simgeler Bir Nebze Olsun Küçülmek Zorunda Kalıyordu.İşte Bu Yontemle Bu Menü Simgesinden Kurtuluyosunuz

sayla

Üye
ee tmmda menü simgesi yokki :S

YasirN

YasirN

Üye
tnx

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
bilader menü simgesi olanlar kullanıyo bu programı menü simgesi kalkıyo anladınmı

nsren

nsren

Üye
Eline emeğine sağlık. Teşekkürler dostum. Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Başkaları da benim gibi yapmasın diye. Birinci ve ikinci yol demişsin. Onun yerine birinci işlem ikinci işlem dersek ayıp olmaz inşallah:) yani ben ikisi ayrı yol sandım ayrı ayrı demedim ise yaramadı. Ikisini birden yapınca oldu. Hemde çok güzel oldu yahu:):)

margarin77

Üye
kardeş o verdiğin program telefona kurulmuyor
kurulma sırasında hata veriyor

o metin dosyasını kopyalıyıcak yeri bulmadım
pivareerrfe diye bir klasör yok

karasovalye2205

karasovalye2205

Üye
Bu menü ikonlarını dahada büyütemezmiyiz yani mesela sony ericsonlarda böyle bir seçenek var ister yazıları kaldırıyorsunuz sadece menü iconları kalıyor ister normal mod oluyor.bizdede böyle bişey olmazmı mesela menü dki mesajlar galeri araçlar gibi yazıları kaldırıp sadece ikonların olduğu yada onlara dokunmadan sadece ikonları büyütebileceğimiz bi program yokmu.Ben bu eklentidekini yaptım ama ayinede istediğim kadar büyümedi daha da büyük istiyorum.

ibrahimyzr

Üye
teşekkürler birazdan deniyorum :D :) :)

7610ncu

7610ncu

Üye
    Konu Sahibi
Dene Dene.. :))

Kuramayan Arkadaslar Orada Kaç Kere Acıkladım Ben Daha Ne Yapayım Yani.Telinizi Hackleyin Programı Kurun Olay Bu Kadar Basit

serecans

serecans

Üye
tesekkurler

USAForever

USAForever

Üye
n96 gerek yok .d

STaT!C

STaT!C

Üye
N958GB ikinci yol çalışıyor çok :tşk:

muhammet966

Üye
çok teşekkürler 7610NCU N95 8GB işe yaradı...

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
N82'de yok güncel sürüm kullanıyorum. Fakat yüklenilen bazı uygulamalar yüzünden bu simge çıkabiliyor. Mesela Rotate Me yükleyince menüde bu simge çıkıyordu.

Üst Alt