Meğer 5800'ün üzerine toprak bile atılmış...

Sponsorlu Bağlantılar

sameddeger03

Üye
    Konu Sahibi
Meğer 5800'ün üzerine toprak bile atılmış...
Hikaye okumayı sevmeyenler için bu topic uygun görünmüyor. Pekte alışık olunmayan bir konu çünkü bu...

Bu konuyu açarken biraz hüzünlendim aslında. 3 yıl kadardır telefon piyasasından uzaktım. Symbian vardı bizim bildiğimiz. En son sürümlü telefonu 5800 diye aldık biz 5800 model telefonu. Aldığım sene en cancanlı hale gelsin diye firmwareler, yazılımlar, softwareler; neler neler yükledim, denedim. Marifetti kırmak seltifikaları...

Aklımda kalmış *#0000#. Zaten herşey buradan çıktı. Tuşladım. V52 yazıyordu sürümde. Bakayım dedim foruma en son kaç çıkmış? V60 çıkmış. Ama firmware konuları kalmamış... Zaten Artık HerkeS Kendi FW'sini YapabiLecek(miş)... Herşey bi yana da dostlar 5 dakikadır "Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek" konu başlığına bakıp bakıp gülümsüyorum. O kadar yazılım uygulama boşaymış demek. Biz boşuna kasılmışız zamanında. Zamanı varmış... Hızlansın diye yapmadığımızda kalmamıştı hani. Oysaki Overclock Uygulamalarının Tümünün Sahte Olduğu Kantılan(mış)...

Artık Nokia'nın sitesinde de yok S60 ibaresi. Sıkça sorulan sorular bölümünde ki o kadarda sık sorulmayan sorular içinde geçen s60 ibarelerini saymazsak. Tüm telefonlar bölümünde bulunmuyor 5800. Arama kısmına yazıyorsunuz destek sayfası çıkıyor, orda da milattan önce kalan nokia suit karşılıyor sizi. Sakallı suit; O kadar yaşlı çünkü... Nokia Belle demiş, Lumia demiş, Asha demiş, demiş de demiş amma 5800 dememiş... s60 kaybolmuş. Ya da ben kör oldum o kadar bilgi yığını arasında...

Şimdilerde Barış Manço parçası dinliyorum; Telefonuma bakıp bakıp...
youtu.be/u7BBx4osZ-k

• Beğen
Tepkiler: SakirtAbiler, MaxipmaN, miralay1985 ve 3 diğerleri

esokmen

esokmen

Üye
Çok oldu bu olanlar

- - - Eklendi - - -

çok zaman oldu yani

acelecem

acelecem

Üye
diline klavyene sağlık, şiir tadında bir yazı olmuş ve gerçekten özetlemişsin 5800'ı. (:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
harbi etkilendim.

Enes

Enes

Üye
benim emektar 5800 da duruyor köşede :ağlarım:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
yeni telefon alsam bile bu telefon durur yazık açıyom bunlara :) :) :) :(

Symbianize

Symbianize

Üye
En az 5000-6000 kere yere düştü sıraya tahtaya vuruyodum 3 kere suya düştü bi kere servis görmedi 3 yıllık 5800 ım şimdi iphone kullanıyorum düştü düşcek korkusu sarıyor insanı

• Beğen
Tepkiler: SakirtAbiler
kcsoft

kcsoft

Üye
yeminle varya az kalsın ağlıyordum
eskileri hatırlamak çok üzüyor bazen ne yapalım

ha yapacağımız bişey var aslında nokia almamak bunu yapıp kendimize en iyi iyiliği yaparız .

nokia yı kötülüyorum kim ne derse desin çoluk çocuk yönetiyor nokia yı bizde güncelleme gelsin diye kendimize sıkıntı yapıyoruz.
biz onları beklemeyelim onlar bizi beklesin tabi gelenek gibi bişi artık değişecek gibi değil başka ne diyeyim .

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Yaza alacam Lumia'yı keyfime bakacam. Nedir bu C5-03 ten çektiğim ..

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
hayırlı olsun şimdiden lumia

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Çok etkileyici gerçektende bir zamanlar neydin be s60 :(

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
harbi hüzünlendim

mahmut4545

mahmut4545

Üye
günde ortalama 20 kere yere düşüyor hala bişey yok bozulsada s3 alsak

anisti

anisti

Üye
ben kullanıyorum 5800 süper ya kaç kere yere düştü banamısın demiyor tel böyle olmalı yere düşecek korkusuyla yaşanmaz ya

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
arkadaşlar öyle diyorsunuz da teknoloji geliştikçe boyutlar inceliyor suna bak 5800 veya s3aynı boyutta olsa bile daha ince oluyor ince olduğu için çabuk bozuluyor.

jujuka17

Üye
valla güzel yazmış sorunları

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
das gibi telefonlar di nokialar

Invoke

Invoke

Üye
Önce bir 5300 vardır Xpress music, Tuşlu hatırlar mısınız? Gardaşıma almıştı babamlar, sonra gardaşım onu anama verdi. Özüne 5800 aldı. Hala duruyor, ve sıfır gibi** resistif ekranına uçlu kalemle girişiyorum :D Hoparlörleri yeter zaten.

Bununla kullanıyorum telefonu, kullandığımda :D

**Bir kere bozuldu servise verdim o ara epey beklettiler sonra sıfırını verdiler. Yeni sayılır yani =)

- - - Eklendi - - -

Not: Kendini hıyar gibi hissetme kardeş, senden cacık olmaz zaten, egeye atsalar ince kıyım doğrasalar filan gerek yok, teknoloji çabuk gelişiyor diye senin kabahatin ne? =))

eceaydin

Üye
kim ne derse desin nokiadan sasmam.
Ağır mağır hantaldır ama armudun iyisini onlar yerler.
Kaptırmısım pardon. Kısaca
dusse kırılmaz
virus bulasmaz
servise gitmez
kullanımı kolay
ne istersen yukle hayır demez vs vs vs...

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
ben ve bir çoğu bunlar olurken hepsini teker teker izliyoduk telefonu 2010 yılında almıştım ilk elime aldığımda uçacak sanıyodum sonra 2011 ve v60 güncellemsei geldi son güncellemeymiş meğer baktım symbian da bir gariplik var android çıkmış android piyasayı eline geçirmeye başlamış sonra 2012 symbian bitti şuan son kullanıcılarız ben bile yazın androide geçmeyi düşünüyorum ne yalan atim nokıa symbianı bıraktın bari meego yu bırakmasaydın şuan wp ve sadece s40 lara destek var bizde öyle ortalıkta dolanıyoruz :hmmm :hmmm

Üst Alt