Meego Maemo Bölümüne Takviye Sailfish ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Meego Maemo Bölümüne Takviye Sailfish ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
N9 tarih olmadı mı?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Öyle ama Nokia cılar bizim sitede hassas biraz ya ondan diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
ANIL

ANIL

Admin
Jolla adında telefon var sadece. Cep telefonları genel bölümü şuan için uygun olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cok kullanıcı olduğunu sanmıyorum ama çoğunluk neder bakalım

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yani çok kullanan yok nasıl yapalım sizce ? Bende çözemedim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
bencede cok kullanicisi yok.
birseyler paylasilacaginida sanmam.
yardim destek acilsa kimsede kullanmaz nasil kim kime yardim edicek.
bilinmez :blink:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Yakında kullanıcısı artacak diyorlar ama nedense bana hiç öyle gelmiyor. Açmazsak yine bir ton laf söyleyecekler.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
ANIL

ANIL

Admin
Resmi olarak çıkmış tek telefon var. Sistemin diğer cihazlara portlanabileceğini söylüyorlar. Yeni bölüm açmak yerine Meego Maemo bölümüne Sailfish OS katalım olsun bitsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
piyasada bir sistem ve marka varsa bunun kategorisi de sitemizde olmalıdır. Biz bir cep telefonu sitesiysek ki öyleyiz mantık bunu gerektirir. Fakat böyle bir kategori oluşturmanın zamanlaması çok önemli. Gelen cevap alamadan geri giderse bir daha gelmez.

Bence çok acele etmeden kısa donemde geçici bir çözüm üretilebilir. İlerleyen zamanlarda da duruma göre hareket edilir.

• Beğen
Tepkiler: Ozan ve Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Öncelik alt forum olarak açılsın, bakalım ilerleme varsa ana sayafada uygun bir yere alınır.
Bizimkilere macera lazım, öte yandan iddaalı görünüyor, belli olmaz tutabilirde.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yakında kullanıcısı artacak diyorlar ama nedense bana hiç öyle gelmiyor. Açmazsak yine bir ton laf söyleyecekler.
Bana da öyle geliyor ama açalım
Resmi olarak çıkmış tek telefon var. Sistemin diğer cihazlara portlanabileceğini söylüyorlar. Yeni bölüm açmak yerine Meego Maemo bölümüne Sailfish OS katalım olsun bitsin.
Bölümümüz açıldı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra, ANIL ve Nextman
ANIL

ANIL

Admin
O zaman telefon bölümüne Jolla eklenebilir :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bence iyi oldu yeride uygun altı üstü küçük bir satır en azında google amcada sitemizin adı çıkar :kıskıs:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Nextman
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Acaba yetki verebilecegimiz bir üye mi ?
Forum için çabalayan biri, bazen sert eleştirileride olmuştur ancak kötüleme karalama yanlış davranışlar sergilediğini görmedim, ayrıca özel bir blogu var hatta bunun için senden imzasına eklemek için izin istemişti.
Bunun haricinde bilgim yok, diğer arkadaşlarında fikirlerini alalım olumluysa düşünebiliriz. @Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Bir tanışıklığımız yok ama gözlemlediğim kadarıyla bilgili birisi.Ama Mustafa abinin dediği gibi bazen sivri çıkışları oluyor.Yetki konusunda birşey diyemem uygun görürseniz verilebilir tabiki.

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
son zamanlarda andorid ile ilgili bayağı bir sohbetim olmuştur herhangi bir tersliğini saygısızlığını görmedim android için birşeyler yapmaya çalışıyor çabalıyor ve benim kadar olmasa da :P bayağı bilgisi var android modetörlüğüne gösterilse kabul de meego ve maemo de bilgisi var mı yok mu bilmiyorum gerçi yapı olarak benzer sistemler bilgisi varsa olabilir neden olmasın

ekleme: Bildiğim kadarıyla genelde siteye cep ile giriyor pc ile pek girmiyor
Her günü ben gibi 7 24 free değil ve giremiyor

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt