MCleaner v2.11 Türkçe S60v3/S60v5 Unsigned (Mükemmel program) MaxiCep-By YusufEMRE

ya bu dosyaları neden unsigned koyuyorsunuz bir iş yapacaksınız bari tam yapın bilen var bilmeyen var

slm arkadaşlar mcleaner sms engelleme proğramını telefonuma nasıl kurucam telefonum nokia 5230 yardımcı olursanız sevinirim

Konu Sahibi
slm arkadaşlar mcleaner sms engelleme proğramını telefonuma nasıl kurucam telefonum nokia 5230 yardımcı olursanız sevinirim

Oncelikle cihazinizin h@ckli olmasi lazim, Hackli degilse buna benzer baska bir programda onerebilirim kardesm.
Detayli bilgi almak isteerseniz eposta yolu ile bana ulasabilirsiniz.

murap

Üye
hocam sertifika hatası diyo nasıl çözebilirim onu

Konu Sahibi
hocam sertifika hatası diyo nasıl çözebilirim onu

Ya cihazınızı h@cklemelisiniz yada programı imzalamalısınız.
Sitede sertifika sorunlarıyla alakalı onlarca konu var isterseniz onlara bir gözatın kardeşim

kml77

Üye
allah razı olsun

hmzbkm

Üye
tşk guzel program ben sorunsuz kurdum ama şifre istiyor neydi şifresi

programı yükledim. ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. yardımcı olabilirmisiniz?

program zaten türkçe kardeş
ben programın türkçe olduğunu yükleyebildiğim için biliyorum. benim kastım menulerin kullanımı hakkında idi. bir kişiyi karalisteye ekledim ama hala ondan arama geliyor. bunun gibi konularda yardım demiştim.

<br />
<br />

benım cep telefonumda calısmadı n95

Usthann

Üye
Aynı sorun bendede var. Programı sertifikalandırıp sorunsuz şekilde kurdum. Gerekli ayarları yaptım fakat karalisteyi veya tüm aramaları engelle dedğimde engellemiyor.
ben programın türkçe olduğunu yükleyebildiğim için biliyorum. benim kastım menulerin kullanımı hakkında idi. bir kişiyi karalisteye ekledim ama hala ondan arama geliyor. bunun gibi konularda yardım demiştim.

----------Eklendi @ 20:14:02 ---------- Yazıldı @ 20:11:23 ----------

Telefonu resetledikten sonra tekrar denedim srunsuz şekilde çalışıyor teşekkür edeRim paylaşım için.
Aynı sorun bendede var. Programı sertifikalandırıp sorunsuz şekilde kurdum. Gerekli ayarları yaptım fakat karalisteyi veya tüm aramaları engelle dedğimde engellemiyor.

ahcal

Üye
emeğine sağlık