Oğuzhan
Üye
Benden daha iyileri gelecektir mutlaka foruma üzülme dostum.bak ben üzülüyormuyum![]()
![]()

Benden daha iyileri gelecektir mutlaka foruma üzülme dostum.bak ben üzülüyormuyum![]()
![]()

Sarılıp öpsem yanlış anlaşılmaz herhalde![]()
sen çocuklarını öpünce yanlış mı anlıyorlar erkeği öptü diye

Sevgili Maxicep sakinleri...
01 Mayıs 2009 da üye oldum.Çok aktif değildim ilk zamanlar.Sonradan açıldım
01 Mayıs 2012 de Ayın Üyesi seçildim.Çocuk gibi sevindim.Akabinde moderatör oldum.
01 Mayıs 2013... Tam 4 yıl bitti gitti ve bu tarihinde bende yeri cok önemli ve kiymetli olacak insallah.
Sizi çok kocaman sevdim.Son 1 aydır buraya takılıyorum çünkü merak ettimÇok güzel vakit geçirdim sayenizde.
Bu aciz kişiliği unutmamanız dileğiyle.Hepiniz kalın sağlıcakla...
Unutmayın!!! Yalnızca iyi çocuklar bu ortamda değer kazanır.
Hakkınızı helal edin dostlar.
Bende 12 Mayıs 2012 den bahsedicen sanmıştımSevgili Maxicep sakinleri...
01 Mayıs 2009 da üye oldum.Çok aktif değildim ilk zamanlar.Sonradan açıldım
01 Mayıs 2012 de Ayın Üyesi seçildim.Çocuk gibi sevindim.Akabinde moderatör oldum.
01 Mayıs 2013... Tam 4 yıl bitti gitti ve bu tarihinde bende yeri cok önemli ve kiymetli olacak insallah.
Sizi çok kocaman sevdim.Son 1 aydır buraya takılıyorum çünkü merak ettimÇok güzel vakit geçirdim sayenizde.
Bu aciz kişiliği unutmamanız dileğiyle.Hepiniz kalın sağlıcakla...
Unutmayın!!! Yalnızca iyi çocuklar bu ortamda değer kazanır.
Hakkınızı helal edin dostlar.

Bende 12 Mayıs 2012 den bahsedicen sanmıştım![]()
- - - Eklendi - - -
Bu arada helal olsun. sende bize hakkını helal et (:

Abi hayatımız olmuş GALATASARAY
her şeyi de Galatasaray'a bağlıyon![]()
Arkadaş çevrem de bu konu için baya kızıyorlar bana 
Gençler bende yaş 32 oldu.artik sizlerin enerjisine yetişemiyorum.bu devran böyle devam eder.biri gelir biri gider.birgün sizlerde bu forumda yönetici olacaksınız belki.düzen için uğraşacak ve sonunda bayrağı bir başkasına devredeceksiniz.
Giden biri için sizde bırakıp gitmeyin.bence onun yerini doldurmaya çalışın.bu ortam, bu muhabbet ve dostluklar için gayret etmelisiniz.
Gençler bende yaş 32 oldu.artik sizlerin enerjisine yetişemiyorum.bu devran böyle devam eder.biri gelir biri gider.birgün sizlerde bu forumda yönetici olacaksınız belki.düzen için uğraşacak ve sonunda bayrağı bir başkasına devredeceksiniz.
Giden biri için sizde bırakıp gitmeyin.bence onun yerini doldurmaya çalışın.bu ortam, bu muhabbet ve dostluklar için gayret etmelisiniz.

Birde olaya benim açımdan bakın.
Birgün geri döndüğüm zaman ya sizde gitmiş olursanız?

Birde olaya benim açımdan bakın.
Birgün geri döndüğüm zaman ya sizde gitmiş olursanız?

Abi hayatımız olmuş GALATASARAYArkadaş çevrem de bu konu için baya kızıyorlar bana
![]()
O tuttuğun takımdan kimse sana selam bile vermiyor.adını bile bilmiyor.zerre kadar değerin yok.bunları düşün ve bu konuda sadece konunun gerektiği konuşmalar olsun istiyorum.gider ayak yine sopa gosterdim dayanamadım 
DelikanlıO tuttuğun takımdan kimse sana selam bile vermiyor.adını bile bilmiyor.zerre kadar değerin yok.bunları düşün ve bu konuda sadece konunun gerektiği konuşmalar olsun istiyorum.gider ayak yine sopa gosterdim dayanamadım
![]()

Bende gitmek istemiyorum arkadaslar.gidince ne olacak? Ben kimegosterecegim
![]()