Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs Ayının Benim İçin Önemi
Sponsorlu Bağlantılar
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
Ay sonuna kadar ara sıra girerim foruma.belki daha da erken olur emeklilik.Ozan evraklarla ugrasiyor.bitince gerekeni yapacak
Joker
Emekli Yönetici
Asil sen helal et abim.Hersey bu kadar guzel giderken senin gitmen beni cok uzuyor.Sensei Sehriyar senin icin neyse sende benim icin osun.Bu yavru modu unutma abi
MrTech
Üye
Abi seni tanidigim icin cok iyiyim,gururluyum,mutluyum.Ayriliklari hic,sevmem aklim karisir.Altin gibi kalbin var.Babacansin,kralsin.Gitme be abi
MrTech
Üye
Hakkim gecti ise helal olsun.Sende hakkini helal et abim.
ümran
Üye
abi nereye gidiyon daha yeni yeni tanıyordum seni
Buğra
Admin
Daha karpuz kesecektik Ahmet abi
şaka bir yana sende hakkını helal et bu forumda tanışdiğım ilk kişiydin sende beni unutma
Akıncı
Üye
Abi inşallah geri dönersin benim bir kusurum varsa sende hakkını helal et bende hakkın varsa helal olsun
OttomaN TigeR
Üye
inşallah ciddi bir sorunun yoktur tertip?
ismail
Üye
Varsa helal olsun sende helal et abi
yaren_dede
Üye
ahmet bu konuda tahiri tanıyan varmı konusu gibi olmuş
diğer arkadaşlar gibi bir giriş yapayım bende açtığın konularla ve forumdaki yorumların, iletişimin "yöneticiliğin" 5 yıldızı hakediyor bende senin gibi bir arkadaşa sahip olduğum için şanslıyım açıkçası umarım dostluğumuz baki kalır
bu arada şaka sanmıştım ama dizi muhabbeti pembe diziye dönmüş umarım ayrılık uzun olmaz maxicepin renkli yüzlerinden birisin ve değerli bir dostsun benim hakkım geçmemiştir ama geçtiysede helal olsun, sende hakkını helal et dostum
Kayahan14
Üye
Gerçekten gidiyor muşsun hani şakaydı senin gibi bir kişi zor bulunur
KayraBey
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar, dostlar...
Hepinize tek tek teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için.mecburen Biraz ara vermem gerekiyor.Geri dönmeyi cok istiyorum.Umarım herşey düzelir de yine aranızda olurum.
Benden yana ne hakkım var ise helal hoş olsun.
x-scarface
Üye
Herşeyin yolunda gitmesi ve tekrar dönmen dileğiyle.
Geri döndüğünde baş üstünde yerin var bunu bil kral...
Akıncı
Üye
Büyük insanlar unutulmaz biz seni bekliyo oluruz belki aramızdan bir kaç kişide moderatör olmuş olur
Sen dönene kadar iyi üye olacağım yoksa seni göremem biliyorum
bulutsuzgece
Üye
Kendine iyi bak dostum.
Seni en kısa zamanda yine buralarda görmek istiyoruz
Joker
Emekli Yönetici
Abi gitmek istemediğini ve geri dönebilirim dediğini duydum ya içim rahatladı.Madem gitmen lazım git ama geri dön bizi bırakma biliyorum çok duygusala bağlıyorum ama sen öz abim gibi değerlisin.En kısa zamanda dönmen dileğiyle
Hepinize tek tek teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için.mecburen Biraz ara vermem gerekiyor.Geri dönmeyi cok istiyorum.Umarım herşey düzelir de yine aranızda olurum.