Mayıs Ayının Benim İçin Önemi

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Sarılıp öpsem yanlış anlaşılmaz herhalde :)

öp abi niye yanlış anlaşılsın :D sen çocuklarını öpünce yanlış mı anlıyorlar erkeği öptü diye :d:

dayağı hakettim :aman2:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve codblackops2
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Sevgili Maxicep sakinleri...

01 Mayıs 2009 da üye oldum.Çok aktif değildim ilk zamanlar.Sonradan açıldım :)

01 Mayıs 2012 de Ayın Üyesi seçildim.Çocuk gibi sevindim.Akabinde moderatör oldum.

01 Mayıs 2013... Tam 4 yıl bitti gitti ve bu tarihinde bende yeri cok önemli ve kiymetli olacak insallah.

Sizi çok kocaman sevdim.Son 1 aydır buraya takılıyorum çünkü merak ettim :) Çok güzel vakit geçirdim sayenizde.

Bu aciz kişiliği unutmamanız dileğiyle.Hepiniz kalın sağlıcakla...

Unutmayın!!! Yalnızca iyi çocuklar bu ortamda değer kazanır.

Hakkınızı helal edin dostlar.

helal olsun

• Beğen
Tepkiler: Dede
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Sevgili Maxicep sakinleri...

01 Mayıs 2009 da üye oldum.Çok aktif değildim ilk zamanlar.Sonradan açıldım :)

01 Mayıs 2012 de Ayın Üyesi seçildim.Çocuk gibi sevindim.Akabinde moderatör oldum.

01 Mayıs 2013... Tam 4 yıl bitti gitti ve bu tarihinde bende yeri cok önemli ve kiymetli olacak insallah.

Sizi çok kocaman sevdim.Son 1 aydır buraya takılıyorum çünkü merak ettim :) Çok güzel vakit geçirdim sayenizde.

Bu aciz kişiliği unutmamanız dileğiyle.Hepiniz kalın sağlıcakla...

Unutmayın!!! Yalnızca iyi çocuklar bu ortamda değer kazanır.

Hakkınızı helal edin dostlar.
Bende 12 Mayıs 2012 den bahsedicen sanmıştım :D :islik

- - - Eklendi - - -

Bu arada helal olsun. sende bize hakkını helal et (:

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Abiiiiimmmm vallahi bu forumda topu topu en fazla adam gibi değer verdiğim 7-8 kişi kaldı.. Senin gibi bir sopa:'lı adamı önceden tanışmak bana şeref olduya artık gam yemem. Her ne kadar da pek koyu muhabbetimiz olmadı bilirsin ama unutma abiiii... Hakkını helal et

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Kimi sevdiysek gitti ya da gidiyor arkadaş :( Kimseyi sevmicem bundan sonra :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Gençler bende yaş 32 oldu.artik sizlerin enerjisine yetişemiyorum.bu devran böyle devam eder.biri gelir biri gider.birgün sizlerde bu forumda yönetici olacaksınız belki.düzen için uğraşacak ve sonunda bayrağı bir başkasına devredeceksiniz.

Giden biri için sizde bırakıp gitmeyin.bence onun yerini doldurmaya çalışın.bu ortam, bu muhabbet ve dostluklar için gayret etmelisiniz.

Astrosman

Astrosman

Üye
Gençler bende yaş 32 oldu.artik sizlerin enerjisine yetişemiyorum.bu devran böyle devam eder.biri gelir biri gider.birgün sizlerde bu forumda yönetici olacaksınız belki.düzen için uğraşacak ve sonunda bayrağı bir başkasına devredeceksiniz.

Giden biri için sizde bırakıp gitmeyin.bence onun yerini doldurmaya çalışın.bu ortam, bu muhabbet ve dostluklar için gayret etmelisiniz.

haklısın abiiiiiii

• Beğen
Türe

Türe

Üye

Abi haklısın da pof :(

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Birde olaya benim açımdan bakın.

Birgün geri döndüğüm zaman ya sizde gitmiş olursanız?

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Abi hayatımız olmuş GALATASARAY :D Arkadaş çevrem de bu konu için baya kızıyorlar bana :D

Delikanlı sopa: O tuttuğun takımdan kimse sana selam bile vermiyor.adını bile bilmiyor.zerre kadar değerin yok.bunları düşün ve bu konuda sadece konunun gerektiği konuşmalar olsun istiyorum.gider ayak yine sopa gosterdim dayanamadım :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Gitme ahmet abi ya

Astrosman

Astrosman

Üye

Delikanlı sopa: O tuttuğun takımdan kimse sana selam bile vermiyor.adını bile bilmiyor.zerre kadar değerin yok.bunları düşün ve bu konuda sadece konunun gerektiği konuşmalar olsun istiyorum.gider ayak yine sopa gosterdim dayanamadım :)

sen iste dayı yaş zopa getireyim :sukur:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bende gitmek istemiyorum arkadaslar.gidince ne olacak? Ben kime sopa: gosterecegim :ehe

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede