Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Runner626

Runner626

Üye
Düşük kişilikli demeseydin iyi olacaktı. Çünkü tüm yöneticiler adam gibi adam (biride kadın gibi kadın mı desem ki :ehe )
Yöneticiliği hakeden bir çok üye var ama bu kişilerin hepsini yönetici yapılması söz konusu olamaz. Gerektiğinde yönetici yapılırlar üyeler.
Hem bu yöneticilik işini çok fazla abartıyorsunuz gibime geliyor. Yönetici olunca ne oluyor merak ettim ? Mesaj silme, konu taşıma vs yetkiler geliyor. Onlarıda yapmak forumda belli bir zamanını bu işlere harcayıp kendine ayıracağın zamanı kısman demek oluyor. Banlama yetkisinide kafalarına göre kullanamazlar zaten. Üyelerden tek farklarıda bu. Onlar bizim kadar rahat hareket edemiyor. Yönetici olunca eskisine göre biraz ciddiyet gelecektir, normali bu zaten. Eğer sen bunu başka şekilde anlıyorsan yapabilecek bir şey yok.
Çok küçük gözüm ağrıdı :ehe
ya ben deneim olmadı nasıl tamm olrak yapcaz bu uçurmayı ?
:kop2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nerde maxicepteki eski düzen, eski sevinç. Eski üyelerin değeri neden bilinmiyor, neden yönetim sadece sinek avlayan kişilere yöneticilik hakkı tanıyor.Neden emeği geçen kişilerin değerleri bilinmiyor. Bunu yönetime sorsam, beni çoktan banlardı. Hadi şimdi diyin ki: Zaten modlar çalışkan kişiler. Sinek avlayan kişiler değil. Modlara verdiğiniz yetkiler yüzünden forumda tartışmalar çıkıyor. Peki ya adminlere ne demeli, bir PM atıyorum, 1 gün veya 12 saat sonra cevap alıyorum. Nerde Seri Çalışma, Nerde Seri İşlem. Yöneticiliği Hak Eden Üyelere Neden Hak Tanınmıyor.

Bütün bu soruların cevapları tek yönetimde saklı. Soruyoruz Bu sorularımıza, yanıtınız var mı. Yönetim muhtemelen beni susturmaya çalışacaktır veya Banlamaya.

Soruyor iseniz , biz de o halde cevaplayalım ...:)

Söylediklerine kesinlikle katılmıyorum ...
Öncelikle şunu belirteyim . Biz yöneticilerde insanız . Bizler de çalışıyoruz , işlerimiz oluyor ... Dakik olmamız mümkün değil . Ama sorulan sorulara , sorunlara en kısa süre de cevap verdiğimizden de kesinlikle şüpheniz olmasın ... Bu yüzden vicdanımız çok rahat ...

Yöneticiliği hak eden üyelere neden hak tanınmıyor demişsiniz ; Emin olun tanınıyor . Bu fikri nereden çıkardığınızı da anlayamadım açıkcası . Bizler hangi üyenin ne yaptığını görüyor , gözlemliyoruz .Bu yönden de sıkıntınız olmasın ...

Maxicepte de eski düzenin olmadığını söylemişsiniz . Buna da inanmak istemiyorum ... O zaman siz önerilerinizi bildirin , biz de ne yapabiliriz ona göre adım atalım ... Madem böyle şikayetiniz var ...!

Keyifli forumlar ...
:oke:

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Burak
buketcik

buketcik

Üye
burası bir forum paylaşım sitesi değilmi?
neden insanları rahatsız etme gereği duyarlar.neden sıkar bunaltırlar.Bazı densiz üyeler konulara ve özelden saçma sapan msj lar yazıyor bunları yaşayan varmı yada yaşayan hemen şikayet mi ediyor.etmesi mi lazım .bişey diyeyim arkadaşlar ne adminler ne mod arkadaşlar kimse bu densizlerin önüne geçemez geçemeyecekte.nedeni basit site herkese açık bir yer milyonlarca üye gelir milyonlarcası gider sizce bununla nasıl başedilecek.
forum a üye olmak isteyen arkadaşlara tc numarasını girme şansı mı verilecek.ancak 1 kere üye olabilir ve bu problem bu şekilde çözülür.
herkesten kendimiz gibi olmayı bekleyemeyiz.herkesde bizim gibi olamaz.görünürde aynı şey gibi görünsede arada çok fark olduğunu bu tür konularda anlamak çok kolay.
uöarım demek istediklerimi başka yerlere çekip yanlış anlaşılmaz.kısaca bu tür eylemlere müdahaleyi mod arkadaşlarda ve adminlerden beklemek yerine bu tür tatsızlıkları kayle almadan esas amacımızı devam ettirmek yeri olsa gerek.
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, haltie ve DiaBLoS

Burak

Üye
sonuç olarak murat banlandı ve sevimli bir üyemiz daha foruma veda etti.

severdim yav keretayı. :hmmm

minoo

minoo

Üye
sonuç olarak murat banlandı ve sevimli bir üyemiz daha foruma veda etti.

severdim yav keretayı. :hmmm

Murat banlanmadı arkadaşlar. Kendi isteği ile 3 ay aramızdan ayrıldı.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Ya banı kandırın bi 5 dakikalığına ben soruma cevap istiyorum. Benim yönetime girmem mi sorun olmuş arkadaşa öğrenmek istiyorum..

Hak etmeyenler yönetime giriyor cümlesinden bu çıkıyor..

Runner626

Runner626

Üye
Ya banı kandırın bi 5 dakikalığına ben soruma cevap istiyorum. Benim yönetime girmem mi sorun olmuş arkadaşa öğrenmek istiyorum..

Şimdi bakınca fark ettim hayırlı olsun :aha:yakışşırrr

----------Eklendi @ 17:48:18 ---------- Yazıldı @ 17:47:56 ----------

Mail adresi yazıyorsa alıp sorun :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

Kardeşim seninle ne alakası var yahu ..? :)
Gül geç böyle olaylara ... Zamanla sen de öğreneceksin ...:ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve minoo
minoo

minoo

Üye

Biz biliyoruz arkadaşım. Sorun yapma sen.

Burak

Üye
biraz önce süresi yazmıyordu ! buna yemin edebilirim !

buketcik

buketcik

Üye
bakın hemen bişeyler bir yerlere çekilmeye başladı hemen .yapmayın arkadaşlar yahu.

Burak

Üye
o yazı şimdi geldi

biraz önce

o yazı yoktu orada

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Şehriyar

Şehriyar

Üye

Kardeşim seninle ne alakası var yahu ..? :)
Gül geç böyle olaylara ... Zamanla sen de öğreneceksin ...:ehe

ne sorunumu gormus onu merak ettimde abi :)

gulunc zaten madem ki bir sikayetin var madem sana bir haksizlik yapildigini dusunuyosun sonuna kadar savunacaksin kendini.. kendine ban atip kacmak ne oluyor simdi..

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Runner626

Burak

Üye
Geriden geliyor biraz , tecrübelerim olduğu için biliyorum :ehe

----------Eklendi @ 17:52:03 ---------- Yazıldı @ 17:51:00 ----------

Ne kendimi kaçtı!! yazık...

he tamam sorun yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...