Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öyle mi, hak edenlere o yöneticilik verilmeyince ne oluyor o zaman. Haksızlık değil mi.

Runner626

Runner626

Üye
Ah canıım kıyamam sana :ehe Bu akşam sana forumda kimle online durumdaymış göstereyim oldu mu? Bak bakalım gecenin 4'ünde bile kaç mod açık. Kimlermiş sinek avlayan modlar? Sadece bir örnek ver bana.

Admin konusuna gelince Ata'nın durumunu kendin biliyor olman lazım. Askerlikti şuydu buydu.. Ozan? Adam kurucu admin, günde 542584541429841 pm geliyor. Sen kaçına cevap verebilirsin? Dün gece Ozan'a bi öneri hakkında pm attım, bu sabah cevabı geldi :oke: Demek ki görünce cevaplıyorlarmış.

Bunu dile getirdiğinde "banlanırım" fikrine nasıl kapıldın onu da merak ettim :ehe

Sırf mesaja cevap gelmedi diye konu açılmaz , arkadaş buna kızıyorsa hata etmiş
Önemli olan gece - gündüz online olmak değil rütbenin hakkını vermek diye düşünüyorum

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte verilen kişi hakkını verir, ona saygım var , ama zamanı gelmeden daha ona o rütbe verilirse, işte orada durulmalı, bir kez daha düşünülmeli.

minoo

minoo

Üye
Ah ablacım seni ve büyük modları kastetmedim ki. Yönetimden şikayetçiyim.

Senin yönetim dediğin kim oluyo? Yönetim hepimizin oluşturduğu birliğe deniyor. Yani yönetim benim. Senin burda yönetim hakkında atıp tuttuğun her şey beni de ilgilendirir. Sen neyden şikayetçisin onu bildiğine emin misin?

Runner626

Runner626

Üye

İşte orda dur. Sen üye olsa bile kimseye düşük kişilikli diyemezsin. Kaldı ki modlardan bahsediyorsun!

Ona bende katılmıyorum ! Düşük kişilikli bir insan zaten banlanır, hak eden de görevli olur fakat görevli olduktan sonra da görevini yapması gerekir tabi sözüm tüm görevlilere değil
işin hakkını gerçekten veren görevliler de var

----------Eklendi @ 17:25:16 ---------- Yazıldı @ 17:23:43 ----------

Konu bitmiş gibi görünüyor banlanmadan kaçalım :ehe

minoo

minoo

Üye
Öyle mi, hak edenlere o yöneticilik verilmeyince ne oluyor o zaman. Haksızlık değil mi.

Bak, üye çok yararlı paylaşımlar yapabilir. Başkalarına yardımcı olmaya çalışıp elinden geleni yapabilir. Ama yönetici olmak için bunlar yetmez.

http://www.maxicep.com/site-hakkind...oderator-olmak-isteyenlere-duyuru-418387.html

Şu konuyu okuman gerek öncelikle. Zaten yararlı işler yapıp iyi anlamda göze batanlar için ayın üyeliği gibi bir rütbe de var. Şimdi gel karşıma, de ki şu adam çok yararlı işler yaptı ama ayın üyesi olamadı. Haksızlık yapıldı.

coolasker54

coolasker54

Üye
ahada yedi cezayı :) ellerinize sağlık

minoo

minoo

Üye
Sırf mesaja cevap gelmedi diye konu açılmaz , arkadaş buna kızıyorsa hata etmiş
Önemli olan gece - gündüz online olmak değil rütbenin hakkını vermek diye düşünüyorum

O zaman bana rütbesinin, yetkisinin hakkını vermeyen bi mod gösterin.

----------Eklendi @ 17:28:42 ---------- Yazıldı @ 17:26:04 ----------

Ona bende katılmıyorum ! Düşük kişilikli bir insan zaten banlanır, hak eden de görevli olur fakat görevli olduktan sonra da görevini yapması gerekir tabi sözüm tüm görevlilere değil
işin hakkını gerçekten veren görevliler de var

İşte bu yüzden diyorum bilmeden konuşuyorsunuz diye. Şu anki kadromuzda 'görevini yapmayan yönetici' diye bir şey yok. Olanların da yetkileri alındı zaten :oke:

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
buketcik

buketcik

Üye
özledim herkesi .kısa da olsa sıcak bir atmosfer vardı şimdi herkes birbirinin ipini çeker oldu.

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
Runner626

Runner626

Üye
Kusura bakmayın özür dilerim iyice saçmalamışız yada saçmalamışım , gönüllülük ile yapılan bir işi düzgün yapmıyorsun demek büyük hata olur
bende gaza geldim ama gaza gelmemin sebebi şu: bazen tartışma çıkıyor bir üye başka bir üyeye sataşıyor o üyede cevap vermek zorunda kalıyor konu iyice kızışınca banlanmayı haketmeyenler banlanıyor ama modlar daha tartışma başlar başlamaz müdahale etseler konu tatlıya bağlanır veya sadece banlanmayı hakeden üye banlanır
umarım ne demek istediğimi anladınız

coolasker54

coolasker54

Üye
Kusura bakmayın özür dilerim iyice saçmalamışız yada saçmalamışım , gönüllülük ile yapılan bir işi düzgün yapmıyorsun demek büyük hata olur
bende gaza geldim ama gaza gelmemin sebebi şu: bazen tartışma çıkıyor bir üye başka bir üyeye sataşıyor o üyede cevap vermek zorunda kalıyor konu iyice kızışınca banlanmayı haketmeyenler banlanıyor ama modlar daha tartışma başlar başlamaz müdahale etseler konu tatlıya bağlanır veya sadece banlanmayı hakeden üye banlanır

:oke:

minoo

minoo

Üye

O zaman ŞİKAYET ET butonunu kullanın. Forumun her an her yerinde tartışma çıkabilir. Ben A konusuna bakıyorumdur, B konusunda tartışma çıkmıştır. Şikayet etmeden bilemem. Ve sizi tahrik eden üyeye cevap vermeyin. Şikayet edin, bize bırakın. O zaman ceza alan siz olmazsınız, karşı taraf olur :oke:

Burak

Üye
eski üyelerin değerine gelicek olursak , ben 4 senedir buradayım ve gayetde değerimin bilindiğini düşünüyorum.
bunada yönetimden aldığım "teşekkür mesajları ve övgü mesajları" şahit.

yani bence bazı insanların karakteri biraz ters, geçinmeyi bilmiyorlar.

benim şu forumda kiminle aram bozuk ? hiçkimseyle.

kim bana düşman ? hiçkimse.

ben siteye ne zaman giriş yapsam, profilimde her zaman gördüğüm "nasılsın burak ? , nasılsın kardeşim ? " mesajlarıyla değerimin dahada bilindiğine inanıyorum.

bazen hepimiz hata yaparız, gaflete düşeriz bu olabilir, ama ben kesinlikle bir büyüğümede saygısızlık etmedim şu forumda.

demek ki ben geçinmesini biliyorum...

sonuç olarak büyüğüne saygı gösterip küçüğünü seversen, yaşıtlarınlada iyi geçinirsen, hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum.

hemde şöyle bişey yok bunu aklınızdan çıkarın

şu kadar senedir burdayım, moderatör yapmadılar, bunlar emek hırsızı emeğin karşılığı yok

gibi gaflete düşmeyin.

burada kim nedir kim necidir bunu herkes biliyor.

şuanda symbian bölümünde rekor bende dosya paylaşımı konusunda.

ama ben hava atıp benim şu kadar emeğim var bana yöneticilik verin diyor muyum ? demiyorum

belkide en doğru olanı, üyelikte kalıp, bizden sonra gelicek kişilere yol göstermek ve örnek birer üye olmak. :)

halimden memnunum. çünkü yönetim ve dostlarım yaptığım/yapacağım işlerin farkında. :)

bu bana yeter, değerim gayette iyi biliniyor. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Düşük kişilikli demeseydin iyi olacaktı. Çünkü tüm yöneticiler adam gibi adam (biride kadın gibi kadın mı desem ki :ehe )
Yöneticiliği hakeden bir çok üye var ama bu kişilerin hepsini yönetici yapılması söz konusu olamaz. Gerektiğinde yönetici yapılırlar üyeler.
Hem bu yöneticilik işini çok fazla abartıyorsunuz gibime geliyor. Yönetici olunca ne oluyor merak ettim ? Mesaj silme, konu taşıma vs yetkiler geliyor. Onlarıda yapmak forumda belli bir zamanını bu işlere harcayıp kendine ayıracağın zamanı kısman demek oluyor. Banlama yetkisinide kafalarına göre kullanamazlar zaten. Üyelerden tek farklarıda bu. Onlar bizim kadar rahat hareket edemiyor. Yönetici olunca eskisine göre biraz ciddiyet gelecektir, normali bu zaten. Eğer sen bunu başka şekilde anlıyorsan yapabilecek bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: EroL, 'Şeref', Praetor ve 2 diğerleri
Şehriyar

Şehriyar

Üye
Sinek avlayan, kisiligi zayif olan, size patronluk taslayan, yonetime girmeyi hak etmeyen yonetici kim peki biraz daha acabilirmisiniz?

Kaanmeriz

Üye
ya ben deneim olmadı nasıl tamm olrak yapcaz bu uçurmayı ?

Runner626

Runner626

Üye
Mod olmak için paylaşım yapmak sadece boşa vakit kaybıdır
siteyi severek paylaşım yapmak kadar , bir teşekkür almak kadar zevk vermez insana

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve Necmati
minoo

minoo

Üye
Düşük kişilikli demeseydin iyi olacaktı. Çünkü tüm yöneticiler adam gibi adam (biride kadın gibi kadın mı desem ki :ehe )
Yöneticiliği hakeden bir çok üye var ama bu kişilerin hepsini yönetici yapılması söz konusu olamaz. Gerektiğinde yönetici yapılırlar üyeler.
Hem bu yöneticilik işini çok fazla abartıyorsunuz gibime geliyor. Yönetici olunca ne oluyor merak ettim ? Mesaj silme, konu taşıma vs yetkiler geliyor. Onlarıda yapmak forumda belli bir zamanını bu işlere harcayıp kendine ayıracağın zamanı kısman demek oluyor. Banlama yetkisinide kafalarına göre kullanamazlar zaten. Üyelerden tek farklarıda bu. Onlar bizim kadar rahat hareket edemiyor. Yönetici olunca eskisine göre biraz ciddiyet gelecektir, normali bu zaten. Eğer sen bunu başka şekilde anlıyorsan yapabilecek bir şey yok.

Evet mesela ben. Konunu birinde kızıyorum ama mod olduğum için istediğimi söyleyemiyorum :dry:

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...