Ah canıım kıyamam sanaBu akşam sana forumda kimle online durumdaymış göstereyim oldu mu? Bak bakalım gecenin 4'ünde bile kaç mod açık. Kimlermiş sinek avlayan modlar? Sadece bir örnek ver bana.
Admin konusuna gelince Ata'nın durumunu kendin biliyor olman lazım. Askerlikti şuydu buydu.. Ozan? Adam kurucu admin, günde 542584541429841 pm geliyor. Sen kaçına cevap verebilirsin? Dün gece Ozan'a bi öneri hakkında pm attım, bu sabah cevabı geldiDemek ki görünce cevaplıyorlarmış.
Bunu dile getirdiğinde "banlanırım" fikrine nasıl kapıldın onu da merak ettim
Sorularının cevabı muhakkak verilir ama sitede kimse böyle bir sebep yüzünden banlanmadı sıkıntıya gerek yok![]()
İsim vermiyorum, eski üyeler diye adlandırıyorum. Adminlerden ve Düşük Kişilikli Modlardan Şikayetçiyim. Tamam mı.

Ah ablacım seni ve büyük modları kastetmedim ki. Yönetimden şikayetçiyim.
İşte orda dur. Sen üye olsa bile kimseye düşük kişilikli diyemezsin. Kaldı ki modlardan bahsediyorsun!

İşte orda dur. Sen üye olsa bile kimseye düşük kişilikli diyemezsin. Kaldı ki modlardan bahsediyorsun!

Öyle mi, hak edenlere o yöneticilik verilmeyince ne oluyor o zaman. Haksızlık değil mi.
Sırf mesaja cevap gelmedi diye konu açılmaz , arkadaş buna kızıyorsa hata etmiş
Önemli olan gece - gündüz online olmak değil rütbenin hakkını vermek diye düşünüyorum
Ona bende katılmıyorum ! Düşük kişilikli bir insan zaten banlanır, hak eden de görevli olur fakat görevli olduktan sonra da görevini yapması gerekir tabi sözüm tüm görevlilere değil
işin hakkını gerçekten veren görevliler de var

Kusura bakmayın özür dilerim iyice saçmalamışız yada saçmalamışım , gönüllülük ile yapılan bir işi düzgün yapmıyorsun demek büyük hata olur
bende gaza geldim ama gaza gelmemin sebebi şu: bazen tartışma çıkıyor bir üye başka bir üyeye sataşıyor o üyede cevap vermek zorunda kalıyor konu iyice kızışınca banlanmayı haketmeyenler banlanıyor ama modlar daha tartışma başlar başlamaz müdahale etseler konu tatlıya bağlanır veya sadece banlanmayı hakeden üye banlanır
umarım ne demek istediğimi anladınız

Kusura bakmayın özür dilerim iyice saçmalamışız yada saçmalamışım , gönüllülük ile yapılan bir işi düzgün yapmıyorsun demek büyük hata olur
bende gaza geldim ama gaza gelmemin sebebi şu: bazen tartışma çıkıyor bir üye başka bir üyeye sataşıyor o üyede cevap vermek zorunda kalıyor konu iyice kızışınca banlanmayı haketmeyenler banlanıyor ama modlar daha tartışma başlar başlamaz müdahale etseler konu tatlıya bağlanır veya sadece banlanmayı hakeden üye banlanır
umarım ne demek istediğimi anladınız

)Düşük kişilikli demeseydin iyi olacaktı. Çünkü tüm yöneticiler adam gibi adam (biride kadın gibi kadın mı desem ki)
Yöneticiliği hakeden bir çok üye var ama bu kişilerin hepsini yönetici yapılması söz konusu olamaz. Gerektiğinde yönetici yapılırlar üyeler.
Hem bu yöneticilik işini çok fazla abartıyorsunuz gibime geliyor. Yönetici olunca ne oluyor merak ettim ? Mesaj silme, konu taşıma vs yetkiler geliyor. Onlarıda yapmak forumda belli bir zamanını bu işlere harcayıp kendine ayıracağın zamanı kısman demek oluyor. Banlama yetkisinide kafalarına göre kullanamazlar zaten. Üyelerden tek farklarıda bu. Onlar bizim kadar rahat hareket edemiyor. Yönetici olunca eskisine göre biraz ciddiyet gelecektir, normali bu zaten. Eğer sen bunu başka şekilde anlıyorsan yapabilecek bir şey yok.