Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
"buketcik"e katılıyorum ben üye olabilmek için cv isteyen siteler biliyorum yani yanlış anlamayın bir yarışma başvurusu falan değil sadece yorum yazabilmek konu okuyabilmek ve açabilmek için siteye kayıt olurken özgeçmişiniz isteniyor yönetim uygun bulursa üye kabul ediliyor.Bizde ise üye olurken bir email bir de 4 tane harfi okuyabilmek yeterli.

• Beğen
Tepkiler: buketcik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

ne sorunumu gormus onu merak ettimde abi :)

gulunc zaten madem ki bir sikayetin var madem sana bir haksizlik yapildigini dusunuyosun sonuna kadar savunacaksin kendini.. kendine ban atip kacmak ne oluyor simdi..

Boşver be güzel kardeşim . :)
Sana ait birşey yok konu da ... Arkadaşımız düşüncelerini paylaşmış , biz de gereken cevabı verdik . Oldu bitti ...:)

Consul9

Consul9

Üye
Bu arada konu tamamen sapmış konuyu yeni okuyan biri ne oluyo burda der tartismalarınızı özelden yapın :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben kendimi banlarken millet kendini banlamazdı ben banlamamaya söz verdim şimdi millet kendini banlıyor. Bana karşı öfke mi besliyorsunuz yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor
buketcik

buketcik

Üye
"buketcik"e katılıyorum ben üye olabilmek için cv isteyen siteler biliyorum yani yanlış anlamayın bir yarışma başvurusu falan değil sadece yorum yazabilmek konu okuyabilmek ve açabilmek için siteye kayıt olurken özgeçmişiniz isteniyor yönetim uygun bulursa üye kabul ediliyor.Bizde ise üye olurken bir email bir de 4 tane harfi okuyabilmek yeterli.

işte ben bunu anlatmaya çalışıyorum.ama konunun tam ortasından başladığım için uzun sürede burada olmadığımdan konuya fazla burnumu sokmakda istemiyorum açıkcası.
ama lütfen bu sitenin forumun kıymetini bilelim arkadaşlar.gereksiz yere tartşmalar yapmayalım lütfen hadi birazcık hatırım varsa

• Beğen
Tepkiler: Runner626
Runner626

Runner626

Üye

Evet bende bi site görmüştüm iki sayfa form dolduruyordun

----------Eklendi @ 17:57:24 ---------- Yazıldı @ 17:56:33 ----------

Ben kendimi banlarken millet kendini banlamazdı ben banlamamaya söz verdim şimdi millet kendini banlıyor. Bana karşı öfke mi besliyorsunuz yahu :D

Aaa! Mert gelmiş kaçalım :ehe :ban:

buketcik

buketcik

Üye
konu uçtu arkadaşlar yahu

Necmati

Necmati

Üye
Yürü Be Panpa :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak ve buketcik
Runner626

Runner626

Üye
Bu konu geyikleşmeden kilitleyelim lütfen
geyikleşmesini isterdim ama konunun amacı başka :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
Necmati

Necmati

Üye
  • Beğen
Tepkiler: " Tehlike ", buketcik ve Burak
Necmati

Necmati

Üye
Zaten Olsakda Ne olcaktiki :naughty:

SHS

SHS

Üye
Az önce baktım 7 mesaj vardı, yemek yiyip geldim 73. maşallah herkes içini dökmüş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak
Necmati

Necmati

Üye
Az önce baktım 7 mesaj vardı, yemek yiyip geldim 73. maşallah herkes içini dökmüş :ehe

Gercekler

----------Eklendi @ 18:32:29 ---------- Yazıldı @ 18:27:52 ----------

Ya banı kandırın bi 5 dakikalığına ben soruma cevap istiyorum. Benim yönetime girmem mi sorun olmuş arkadaşa öğrenmek istiyorum..

Hak etmeyenler yönetime giriyor cümlesinden bu çıkıyor..
ben anladim kimler oldugunu haci sen degilsinn marak etme

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kimlermiş Necmicim ...:hmmm

buketcik

buketcik

Üye
herkes için hayırlısı olsun diyelim

• Beğen
Tepkiler: SHS

Burak

Üye

Açık konuş yönetim banladı ama sebep olarak kendi isteğiyle uzaklaştı mı yazdılar:D

yok abi ben öyle bişey demedim :D

sadece baktım az önce süre falan yazmıyodu

sonra arkadasın biri dedi konuda, sistem geriden geliyor diye bende tamam dedim :D

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...