Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.
Nerde maxicepteki eski düzen, eski sevinç. Eski üyelerin değeri neden bilinmiyor, neden yönetim sadece sinek avlayan kişilere yöneticilik hakkı tanıyor.Neden emeği geçen kişilerin değerleri bilinmiyor. Bunu yönetime sorsam, beni çoktan banlardı. Hadi şimdi diyin ki: Zaten modlar çalışkan kişiler. Sinek avlayan kişiler değil. Modlara verdiğiniz yetkiler yüzünden forumda tartışmalar çıkıyor. Peki ya adminlere ne demeli, bir PM atıyorum, 1 gün veya 12 saat sonra cevap alıyorum. Nerde Seri Çalışma, Nerde Seri İşlem. Yöneticiliği Hak Eden Üyelere Neden Hak Tanınmıyor.

Bütün bu soruların cevapları tek yönetimde saklı. Soruyoruz Bu sorularımıza, yanıtınız var mı. Yönetim muhtemelen beni susturmaya çalışacaktır veya Banlamaya.

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike " ve Necmati

haltie

haltie

Üye
Sorularının cevabı muhakkak verilir ama sitede kimse böyle bir sebep yüzünden banlanmadı sıkıntıya gerek yok:)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Samsunspor
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Efendim, Bu soruların cevabı çıkmadan konu kapatılmayacak.

greenmile

greenmile

Üye
Kapatırlarsa ne yapacaksın?

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Burak
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Niye bana soruyon. Yönetime Sor. :D

SHS

SHS

Üye
kardeşim daha açık konuş, dök içini :oke:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Açık mı konuşuyim. Yönetim batıyor. Olay bu abi.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
greenmile

greenmile

Üye
Cevap verilmeden konu kapatılmayacak diyorsun.Bende kapatırlarsa sen ne yapacaksın dedim:D

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve Burak
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben bişey yapmıycam.

SHS

SHS

Üye
Açık mı konuşuyim. Yönetim batıyor. Olay bu abi.
yaw kimden şikayetçisin yönetimden, kime yeterince değer verilmiyor, bunları açarak konuşursan herkes konuyu öğrenir, sende içini dökersin rahatlarsın, hemde kafandaki soru işaretleri daha rahat giderilir.

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İsim vermiyorum, eski üyeler diye adlandırıyorum. Adminlerden ve Düşük Kişilikli Modlardan Şikayetçiyim. Tamam mı.

• Beğen
Tepkiler: SHS
Consul9

Consul9

Üye
öncelikle sunu belirteyim ki yonetici kadrosuna dahil edilmeniz için eski üye olup olmamanıza bakılmaz.Zira 5 yıllık üyenin 5tane mesajı olabildigi gibi 5 Günlük üyenin 50 tane konusu 500 tane mesajı olabiliyor.Ha derseniz ki "ben aktifim , bir sürü paylaşımım var sitede emegim var" tek basına bu da sizi yonetici yaptırmaz.Kişiliğiniz,diğer
uyelerle olan iliskiniz üslubunuz gibi etkenler de belirleyici faktorlerdir.Admin konusuna gelince -gerçi kendileri daha ilgili açıklamalar yapacaktır-sitede yanlış hatırlamıyorsam 90000 AKTİF ÜYE var.Aktif üye son bir ay içerisinde siteye uğrayanlar olarak belirtilmiş.Yaklaşık 200-300 tane de tahminimce gunüne sık sık yöneticilerle iletişime gecen üye vardır.Bu koşullar altında size gelen cevabın gecikmesini doğal karsilayabiliriz.Ancak söylediğim gibi adminlerden biri-büyük ihtimalle Preator-bu konuda daha doğru açıklamayı yapacaktır,İYİ FORUMLAR :oke:

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
öncelikle sunu belirteyim ki yonetici kadrosuna dahil edilmeniz için eski üye olup olmamanıza bakılmaz.Zira 5 yıllık üyenin 5tane mesajı olabildigi gibi 5 Günlük üyenin 50 tane konusu 500 tane mesajı olabiliyor.Ha derseniz ki "ben aktifim , bir sürü paylaşımım var sitede emegim var" tek basına bu da sizi yonetici yaptırmaz.Kişiliğiniz,diğer
uyelerle olan iliskiniz üslubunuz gibi etkenler de belirleyici faktorlerdir.Admin konusuna gelince -gerçi kendileri daha ilgili açıklamalar yapacaktır-sitede yanlış hatırlamıyorsam 90000 AKTİF ÜYE var.Aktif üye son bir ay içerisinde siteye uğrayanlar olarak belirtilmiş.Yaklaşık 200-300 tane de tahminimce gunüne sık sık yöneticilerle iletişime gecen üye vardır.Bu koşullar altında size gelen cevabın gecikmesini doğal karsilayabiliriz.Ancak söylediğim gibi adminlerden biri-büyük ihtimalle Preator-bu konuda daha doğru açıklamayı yapacaktır,İYİ FORUMLAR :oke:
Adam yanlış anladın benim yönetime girmek gibi bir isteğim yok bana nutuk okuma.

Runner626

Runner626

Üye
Bana söz düşmez ama 2 - 3 senedir Maxicep'teyim bende seninle aynı fikirdeyim
eskiden çok güzeldi burası,yöneticilik değerliydi şimdi ise sadece gereksiz mesaj kasıp gereksiz yere üyeleri uyaranları yönetici yapıyorlar
tabi buna karşı çıkacak değilim , hiç bir forumda demokrasi yok yöneticileri üyeler seçmiyor sonuçta.
Bence herkese kolay kolay rütbe verilmemeli , sadece güvenilecek patronluk taslamayacak ve yararlı üyelere rütbe verilmeli

• Beğen
Tepkiler: Xilence
minoo

minoo

Üye
Ah canıım kıyamam sana :ehe Bu akşam sana forumda kimle online durumdaymış göstereyim oldu mu? Bak bakalım gecenin 4'ünde bile kaç mod açık. Kimlermiş sinek avlayan modlar? Sadece bir örnek ver bana.

Admin konusuna gelince Ata'nın durumunu kendin biliyor olman lazım. Askerlikti şuydu buydu.. Ozan? Adam kurucu admin, günde 542584541429841 pm geliyor. Sen kaçına cevap verebilirsin? Dün gece Ozan'a bi öneri hakkında pm attım, bu sabah cevabı geldi :oke: Demek ki görünce cevaplıyorlarmış.

Bunu dile getirdiğinde "banlanırım" fikrine nasıl kapıldın onu da merak ettim :ehe

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Samsunspor, Revengeful ve 1 kişi daha
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bana söz düşmez ama 2 - 3 senedir Maxicep'teyim bende seninle aynı fikirdeyim
eskiden çok güzeldi burası,yöneticilik değerliydi şimdi ise sadece gereksiz mesaj kasıp gereksiz yere üyeleri uyaranları yönetici yapıyorlar
tabi buna karşı çıkacak değilim , hiç bir forumda demokrasi yok yöneticileri üyeler seçmiyor sonuçta.
Bence herkese kolay kolay rütbe verilmemeli , sadece güvenilecek patronluk taslamayacak ve yararlı üyelere rütbe verilmeli

:oke:

Consul9

Consul9

Üye
Ben zaten sana yazmadım sana yazacak olsam özel mesaj sistemini kullanirdim senin yazdıklarına İthafen ("neden yönetim sadece sinek avlayan kişilere yöneticilik hakkı tanıyor.")konuyu okuyanlarda yanlış bir anlamaya yer bırakmamak için yazdım.Hem soruyorsun hem de cevap verdigimde bana nutuk okuma diyorsun.???

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ah canıım kıyamam sana :ehe Bu akşam sana forumda kimle online durumdaymış göstereyim oldu mu? Bak bakalım gecenin 4'ünde bile kaç mod açık. Kimlermiş sinek avlayan modlar? Sadece bir örnek ver bana.

Admin konusuna gelince Ata'nın durumunu kendin biliyor olman lazım. Askerlikti şuydu buydu.. Ozan? Adam kurucu admin, günde 542584541429841 pm geliyor. Sen kaçına cevap verebilirsin? Dün gece Ozan'a bi öneri hakkında pm attım, bu sabah cevabı geldi :oke: Demek ki görünce cevaplıyorlarmış.

Bunu dile getirdiğinde "banlanırım" fikrine nasıl kapıldın onu da merak ettim :ehe

Ah ablacım seni ve büyük modları kastetmedim ki. Yönetimden şikayetçiyim.

minoo

minoo

Üye
İsim vermiyorum, eski üyeler diye adlandırıyorum. Adminlerden ve Düşük Kişilikli Modlardan Şikayetçiyim. Tamam mı.

İşte orda dur. Sen üye olsa bile kimseye düşük kişilikli diyemezsin. Kaldı ki modlardan bahsediyorsun!

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref' ve Samsunspor
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...