Xilence
Kapalı Hesap
Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.
Nerde maxicepteki eski düzen, eski sevinç. Eski üyelerin değeri neden bilinmiyor, neden yönetim sadece sinek avlayan kişilere yöneticilik hakkı tanıyor.Neden emeği geçen kişilerin değerleri bilinmiyor. Bunu yönetime sorsam, beni çoktan banlardı. Hadi şimdi diyin ki: Zaten modlar çalışkan kişiler. Sinek avlayan kişiler değil. Modlara verdiğiniz yetkiler yüzünden forumda tartışmalar çıkıyor. Peki ya adminlere ne demeli, bir PM atıyorum, 1 gün veya 12 saat sonra cevap alıyorum. Nerde Seri Çalışma, Nerde Seri İşlem. Yöneticiliği Hak Eden Üyelere Neden Hak Tanınmıyor.
Bütün bu soruların cevapları tek yönetimde saklı. Soruyoruz Bu sorularımıza, yanıtınız var mı. Yönetim muhtemelen beni susturmaya çalışacaktır veya Banlamaya.
Bütün bu soruların cevapları tek yönetimde saklı. Soruyoruz Bu sorularımıza, yanıtınız var mı. Yönetim muhtemelen beni susturmaya çalışacaktır veya Banlamaya.

Bu akşam sana forumda kimle online durumdaymış göstereyim oldu mu? Bak bakalım gecenin 4'ünde bile kaç mod açık. Kimlermiş sinek avlayan modlar? Sadece bir örnek ver bana.