MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

aTi®

aTi®

Üye
"negative" sayesinde burdayım eski tanışıklığımız "MOBİLETECHTR" den buyanadır...

TeChMaSTeR

Üye
az önce googleda cep ile ilgili arama yaparken buldum vede üye oldum ilk mesajım buraya :D

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
ben genellikle telefon sitelerini teker teker dolastım. sabah basladım. ama maxicep i sevtim. içlerinden. sebebi ise paylasımın ve bilginin cok olmasıydı. ama ilk basta acaba virüs varmıdır diye düsündüm tabi oyunlarda felan.

Ozan

Ozan

Admin
Hoşgeldiniz arkadaşlar :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
6300 aldım ve dosya bulamıyorum küfür ede ede atıyorum bi bakdım maxicep en akıllı site gledi dosyaları indirmeye baslayınca :box tmm dedim site bu:D

9015

Üye
arkadaşım önerdi mp3 programı arıyodum iyiki önermiş sadece bir kaç aydır her akşam takılyorum iyiki tavsiye etmiş çok güzel ve yararlı bir site
kurucusu yada kurucularına teşekkürler...

legolas_32

legolas_32

Üye
ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteyle tanıştım:)iyikide tanışmşım:coold:

Master_Evil

Master_Evil

Üye
genelde olduğu gibi cep telefonuma program ararken

memoli0026

Üye
forum tr de program ararken buldum ıyıkıde bulmusum sımdı uyeyım

alemburda

alemburda

Üye
program yüklerken buldum inndir.com dan bir cep telefonu programı indirmiştim yüklerken sitenin ismi yazdı www.maxicep.com ve siteyi böylece buldum

qwertycuma

qwertycuma

Üye
arkadaşımın hesabını aldım haberi var:) öyle devam ediyo

macline

macline

Üye
Program lazımdı Ararken geldim ölece kaldım ;)

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
oyun araken tanıstım iyiki tanımısım cok mütiş bi siteymiş

yusufucan

yusufucan

Üye
Cep Telefonuma Program Falan Arıyordum Fakat Doğru Düzgün program Bulamıyordum Google'da Ararken Maxicepi Gördüm VE Öyle ÜyeLiğimizi GErçekleştirdik sizin gibi sıcak insanlarla ve paylaşımlarla Karşılakştık ;)

NobLe

NobLe

Üye
:kop::kop:bana okulda DENİZ adlı bir arkadaşım söylemişti.Sitenin kurucularından olan negatif in akrabası oldugunu ve dünyanın en iyi cep portalı oldugunu söylemişti o günden beri burdayım ve bundan mutluyum ee nede olsa her zaman dünyaca ünlü bir paylaşım portalında karşılaşamıyoruz:oke::oke:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
herşey tesadufen oldu :)

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
telefonum aldıgım Zaman Oto Maxicep Üyesi oldum

yusufucan

yusufucan

Üye
bir anda gözgöze geldik AşıKK oldum ve :D Yakında evlenicezz:D