Google Play'deki En Yeni En Iyi Ücretli Oyunlar Burada Bedava !

Sponsorlu Bağlantılar

memeto9898

memeto9898

Üye
Gangstar Riodan .GPK Çıktı Nasıl Kurcam ?

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
ASphalt'ı indirdim ve pc'ye attım dosyayı. Ancak dosyanın uzantısı falan yok. Kendim .rar yaptım ama klasöre çıkarırken hata veriyor; işleme de devam ediyor. Bi de .gpk olarak deneyeceğim bakalım.

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
ASphalt'ı indirdim ve pc'ye attım dosyayı. Ancak dosyanın uzantısı falan yok. Kendim .rar yaptım ama klasöre çıkarırken hata veriyor; işleme de devam ediyor. Bi de .gpk olarak deneyeceğim bakalım.

bak şimdi gpk rar gibi bir dosya sen bunu rar yapmıycaksın mouseda sag tusa tıklayıp winrar ile birlikte aca basıcaksın içinden apk ve data çıkıyor

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
bak şimdi gpk rar gibi bir dosya sen bunu rar yapmıycaksın mouseda sag tusa tıklayıp winrar ile birlikte aca basıcaksın içinden apk ve data çıkıyor

İyi, güzel diyorsun da arkadaşım ben de diyorum ki dosyanın uzantısı yoktu. Dosyanın uzantısı yokken de değil winrarla, hiçbir şeyle açamazsın. Uzantıyı rar yapıp klasöre çıkarttım. Muhtemelen gpk yapıp klasöre çıkartsam da aynı şey olacak. Teşekkürler.

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
İstediğiniz oyun varsa bana mesaj atabilirsiniz linklerde sorun varsa mesaj atabilirsiniz :)

habbuj

habbuj

Üye
:tşk:

mertoligi

Üye
ustam bunlar s3 te çalışır mı

smh60

smh60

Üye
evet

anilari35

anilari35

Üye
eywallah

MEGASTRY

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
Kardes istediginiz oyun varsa yazin bide link kiriksa onuda yazin hemen duzeltiyim

hasim38

hasim38

Üye
9mm data yokk yardimmm ve nasil kurulur. .

DANGER5555

Üye
rar şiresi nedir

Poine001

Üye
Linkler nerde la

Kiss My Ears

Kiss My Ears

Üye
abi ellerine sağlık drag racing hileliyi şimdi indirdim kuruyorum :D

• Beğen
Tepkiler: MEGASTRY