MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

neslein

neslein

Üye
erkek arkadasım (leiche)sürekli takılıyordu bana senide üye yapalım dedi üye oldum :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
carbon by pizerro nun n70 versiyonunu ararken buldum bu siteyi ama hala bulmuş değilim
not:o temayı buamadım ama maxicep sayesinde daha iyi temalr buldum :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
hatırlamıyorum :ehe

ayyıldız18

ayyıldız18

Üye
ben de burs paramla bir 6630 aldım net de hareketli temalar indirim dedim karşıma google dan 27 tane hareketli tema çıktı gridm üye oldum normalde hersiteye üyeyim ama maxicep bir başka

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
abim maxicepteydi bende ondan gördüm:D

ibrahimismail

ibrahimismail

Üye
hersey bi anda oldu:ehe

macline

macline

Üye
şarkı söylüyordum. güzel düşünceler içindeydim neler yapsam diye gezinirken bi arkadaşı telle ilgili problemini anlattı Ben de Maxi sayesinde ona yardımcı oldum. öyle tanıştım hem maksiyi tanımış oldum hemde kızıı :)

kübrasönmezz88

Üye
abimin yaptıgı kötü bi şaka sonucu yana döne virüs programı ararken tanıştık kendisiyle iide oldu:)

GustavoColman

GustavoColman

Üye
bu konuyu açan bendim aslında.ama banlandım.
şimdi daha dikkatli olucam.

XMEN_43

XMEN_43

Üye
bana bu siteyi X-FURKAN arkadaşım öğrettiiiiii

mu3az

Üye
ben doğar doğmaz bana bi bilgisayar getirin maxicep'e girecem demişim!!!O gündür bu gündür ..... :)

snacker

snacker

Üye
bende bi siteden içerik indirmistim.maxicep yazıyordu.sonra burayı sömüreyim dedim.sömürürken rütbeler dikkatim cekti.benim de rütbem olsun.
bende tanıyayım herkesi derken oldu iste

--------------- Ekleme ---------------

ondan oncede telefonum suya kactı gibi bisi yazdım google bu siteyi bulmustum.
ama ilgilenmemitim gercekten de moralim bozuktu

by_demiryurek

by_demiryurek

Üye
program ararken rasladım çok düzenli bir site olması dikkatimi çekti ve bende maxicep çi oldum

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
yeni bir telefon alacaktım aklımda iki telefon vardı 6600 ve n73 ama karar veremiyordum telefonu almaya karar vermiştim 6600 ama forumda anket açtım herkes n73 dedi maddi durumum yüzünden 6600 ı aldım ama ii telefondu maxicepte birçok programlar buldum paylaştım birkaç tane bende maxicep bağımlısı oldum

Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
Google'da s60 ile ilgili arama yaparken buraya rastladım..Ve ne kadar kaliteli bir site olduğunu üye olduğumda anladım...

Solamente

Üye
seli önerdi bana çok güzel gerçekten burda olmak çok keyifli :)

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
M.H.Orhan'ın bir programı sayesinde maxicep ailesinin içinde bulundum....aslında daha önceden bu aile içinde olmayı isterdim ancak talihsizlikler yüzünden birkaç yıl gecikti...

Üst Alt