MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
arkadaşım sayesinde tanıştım iyikide tanışmışım

degerli43

degerli43

Üye
bir dosya indirecektim linki görebilmek için üye oldum :) site çok hoşuma gitti

fth_kexin

fth_kexin

Üye
MAXİCEP ile arkadas tafsiyesi ile tanıstıkm harıka bi site :yuru

Casy

Casy

Üye
rastgele

Odysseus

Odysseus

Üye
w610i me tema ararken buldum iyiki bulmuşum

D3N1Z

D3N1Z

Üye
"NeedLeFluff" Sayesinde ;)

jöly

Üye
çoooooookkkkkkkkkkk uzun zaman önce(4yıl önce) Tofy burda yöneticiydi ve beni o üye yapmıştı...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
N73 ümde olmazsa olmaz program Handy Clock sayesinde.
Format atmıştım. O programı ararken önce oyun kafede buldum kendimi...
Uzun bir süre de orada kaldım! Sonra nasıl olduysa dışarı çıktım :)
Şimdi bakıyorum mesaj sayısı 2000i geçmiş!
Vay be, 1 program indirip 2013 mesaj attım :gul:
Var mı benden hayırlı üye :ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
ılık bir sonbahar sabahıydı.ise gec kaldıgım icin kahvaltı yapmadan evden erken cıktım.yürürken ve araba kullanırken hızlı hareket ediyordum ve kafamda sürekli biseyler tasarlıyordum.sirketin önünde arabadan indim ve sürekli önüme bakarak hareket ediyordum.tam sirketin kapısından iceri girecekken maxicep'le carpıstık.dosyalar yere düstü ve egilip almaya calıstıgımda o da benimle beraber egildi ve tam o sırada gözgöze geldik.o andan itibaren gözlerim baska forum görmüyor.seni seviyorum maxicep :) :kop:

tamam iyi degildi.

2 yıldır sürekli symbian oyun,tema,pro vs. arayısı icindeydim
sürekli forumlara üye oluyordum ama bi türlü istedigimi bulamıyordum.sebebi ise güncel olmaması ve ahlak dısı konular icermesiydi.en sonunda en iyisini buldum ve gercekten hepinizi cok seviyorum.iyiki varsınız.tskler maxiteam

SLRSOFT

SLRSOFT

Üye
ben bazen öyle googleda gezerim.gezerkende maxicepi buldum
iyikide bulmuşum

__HeadshoT__

Üye
çok saçma bı konu olmus
mod ların ve diğer yonetıcılerın konuyu silmesı gayet ii olur
bölümün açıklamasında

Site Hakkında

Site hakkında duyurular, yenilikler, üyelerden öneriler, şikayetler, olumlu olumsuz eleştiriler..
diye

açıklama war ama ne alaka yani
NAsıl bi bağlantı kurmus bu konuyu açan kişi ? :S:S:S:S

nmesiz

Üye
Google Sağolsun xD

_qMz_

_qMz_

Üye
telefonum bozuktu onla ilgili bilgi almak için arama yaparken karşıma çıktı..çok yararlı olacağınada inanıorm bana..

siber_haydut

Üye
6600 için mix programı ararken karsıma cıktı asık oldum bende uye olmaya karar verdım uye olmadan programı ındıremıyordumda ama ıyıkıde uye olmusum cunku bu sıtede hersey var herkesı bu sıteye uye etmek lazım sızcede degılmı

virusmurat

virusmurat

Üye
Bende baska bi boarddan cep icin bisey ariyordum o aradidigim seyin sifreside maxicepti o günden beri maxicepten vazgecmedim .

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
O Beni Buldu :D

SeRDR

SeRDR

Üye
telefonuma oyun program vs arıyodum oncelikle sitesini buldum biseyler indirirken hep bu siteye yonlendirildim ve daha sonra buraya uye oldum ve uye olduktan sonra da baska bi siteye uye olma geregi hissetmedim
teşekkürler maxicep.com ve maxi cep üyeleri:alkis
:dance::dance::dance::dance::dance:

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
ben guduwap a üyeydim indirdigim programların içindeki metin belgesinde ''maxicep.com'' yazıyodu bunlar programları maxicepten alıyolar demiştim programların kaynagını bulmuştum artık ogün bügün başka telefon sitesine ugramıyom:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Zaten çoğu aramada maxicep.com arama motorlarında ilk sayfada çıkmakta..Bu şekilde tanışmanız son derece doğal :)

Üst Alt