Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?
Sponsorlu Bağlantılar
aTi®
Üye
"negative" sayesinde burdayım eski tanışıklığımız "MOBİLETECHTR" den buyanadır...
TeChMaSTeR
Üye
az önce googleda cep ile ilgili arama yaparken buldum vede üye oldum ilk mesajım buraya
dgn_abdullah
Üye
ben genellikle telefon sitelerini teker teker dolastım. sabah basladım. ama maxicep i sevtim. içlerinden. sebebi ise paylasımın ve bilginin cok olmasıydı. ama ilk basta acaba virüs varmıdır diye düsündüm tabi oyunlarda felan.
Ozan
Admin
Hoşgeldiniz arkadaşlar
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
6300 aldım ve dosya bulamıyorum küfür ede ede atıyorum bi bakdım maxicep en akıllı site gledi dosyaları indirmeye baslayınca tmm dedim site bu
9015
Üye
arkadaşım önerdi mp3 programı arıyodum iyiki önermiş sadece bir kaç aydır her akşam takılyorum iyiki tavsiye etmiş çok güzel ve yararlı bir site
kurucusu yada kurucularına teşekkürler...
legolas_32
Üye
ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteyle tanıştımiyikide tanışmşım
Master_Evil
Üye
genelde olduğu gibi cep telefonuma program ararken
memoli0026
Üye
forum tr de program ararken buldum ıyıkıde bulmusum sımdı uyeyım
alemburda
Üye
program yüklerken buldum inndir.com dan bir cep telefonu programı indirmiştim yüklerken sitenin ismi yazdı www.maxicep.com ve siteyi böylece buldum
qwertycuma
Üye
arkadaşımın hesabını aldım haberi var öyle devam ediyo
macline
Üye
Program lazımdı Ararken geldim ölece kaldım
ibrahimismail
Üye
oyun araken tanıstım iyiki tanımısım cok mütiş bi siteymiş
yusufucan
Üye
Cep Telefonuma Program Falan Arıyordum Fakat Doğru Düzgün program Bulamıyordum Google'da Ararken Maxicepi Gördüm VE Öyle ÜyeLiğimizi GErçekleştirdik sizin gibi sıcak insanlarla ve paylaşımlarla Karşılakştık
NobLe
Üye
bana okulda DENİZ adlı bir arkadaşım söylemişti.Sitenin kurucularından olan negatif in akrabası oldugunu ve dünyanın en iyi cep portalı oldugunu söylemişti o günden beri burdayım ve bundan mutluyum ee nede olsa her zaman dünyaca ünlü bir paylaşım portalında karşılaşamıyoruz
Dawn
Emekli Yönetici
herşey tesadufen oldu
abdurrahmanz
Üye
telefonum aldıgım Zaman Oto Maxicep Üyesi oldum
yusufucan
Üye
bir anda gözgöze geldik AşıKK oldum ve Yakında evlenicezz