MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

samsungsa

Üye
6600 ım sagolsun onun sayesinde bu sitedeyim

>>_MaXiciX_<<

>>_MaXiciX_<<

Üye
N95 ime program ararken....

Kürşat27

Üye
Ben sitenin ismini kafamdan salladım ve gerçekten de öyle bi site varmış yani Maxicep

Doğan

Üye
arkadasım sayesinde ...:D

Ozan

Ozan

Admin
ism@il 54

ism@il 54

Üye
6600'a her türlü müzik,prog. vs. ararken ilk bu site çıktı girdim ve temasını beğendim,içindeki üyeleri beğendim.iyiki üye olmuşum:heyo::heyo::heyo::biggrin::thumbup: :maxicep:

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
valla benim de bir arkadaşım var mertink o bana önerdi ben de ne zamandır burdayım işte

Doğan

Üye
ben bi gün internet cafedeydim orda bi asker abi telefonuna bişeyler atıyodu :d ben de yan masadaydım baktım bi siteye göremedim sonra gittim adını sordum www.maxicep.com dedi ve girdim o günden beri takılıyorum forumda ve site genelinde çok memnunum iyiki varsaın maxicep :)

redragonn

redragonn

Üye
6300 çıktıktan 2 ay sonra aldım ve s40 olduğunu programlar atıldığını öğrendim google a s40 tema ve programlar yazdım maxicep çıktı ilk sırada ve tıklaıdm girdim gezindim içerik güzel çok güzel konular eklenmiş ve böylece tanıştık iyiki varsın maxicep kuruculara çok teşekkür ederim

ATILGAN D

ATILGAN D

Üye
yeni telefon almıştım sis programları yüklemek için girmiştim dahada çıkamadım...:oke:

pisicikk

pisicikk

Üye
ben telefonumu yeni aldığımda karşılaştığım bir kaç problem vardı. onunla ilgili neler bulabilirim diye internete bakmak ve çözüm araştırmak istedim... derken maxiceple karşılaştım.. iyi ki de karşılaşmışım :) çok sıcak bir paylaşım sitesi. burda bulunmaktan buranın üyesi olmaktan büyük keyif alıyorum. neye ihtiyacım olursa bi çözüm bulabilceğimi ve yardım alabileceğimi biliyorum ve bu da insana güven veriyor.
İYİ Kİ VARSIN MAXİCEP :D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben 6300 aldım ve sonra maxicep.

Antisentimental

Antisentimental

Üye
6600 telefonuma program ararken burayla tanıştım ve artık ayrılamıyorum:oke::)

kutalmis

Üye
Bana da arkadaşım önermişti telefonuma program ararken.

Consul9

Consul9

Üye
arkadaşlar ben n73 e bir meşhur psioloc irremote(televizyon kumandası prog:))onu indereyim derken üye oldum sonra bu ortamdan kopamadım :)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bende oyun program ararken googlede ilk başlarda maxicep çıkıyordu o yüzden üye oldum...

futbol123

futbol123

Üye
...

Son düzenleme:
Consul9

Consul9

Üye
aslında hepimiz hemen hemen oyun için gelmişizdir ama şuan bu konuya cwp yazıyor olmamız bu aileden kopamadığımızın apaçık bir göstergesi..:)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
Daha önce açılmıştı böyle konular
ben Abimden gördüm :ehe

Consul9

Consul9

Üye
abinin nicki ne:)

Üst Alt