MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
İnanmamak elde mi inandım tabiki....:ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ne bileyim yani..
Ona göre.. :ehe

AKATLI

AKATLI

Üye
valla hiç hatırlamıyom ama oyunla ilgilidir kesin

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bizimkisi bir ask hıkayesı:ehemelodılere bakarken buldum

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
e250 oyun arıyodum google'de hep maxi cep çıkıyodu ben de üye olam dedim :kop:

'Davut

'Davut

Üye
Tamemen tesadüf...:D

Εthnic

Εthnic

Üye
yeni aldigim n73 icin aradigim her oyun ve program icin google da yaptigim her aramada ilk sirada cikan ve diger butun forumlar gibi icerik indirilmesi icin uyelik isteyen o zamanki ruh haliyle santajci olarak nitelendirdigim daha sonrada kayit olupta kurtulayim deyip bi dahada kurtulamadigim site.....

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
benimde amcam o zamanlar htc diamonduna türkçe dil paketleri arıyodu o bulmuştu maxicep sonra bende o maxide dolaşırken gördüm ve sonra üye oldum

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
ilk 5800ı aldığımda tele bişey indirmek için google amcaya sordum oda bu siteyi gösterdi başka biyerde yoktu bende üye oldum hep s60v5de gezerdim sonra değişik yönleri olduğunu gördüm ve bağımlılık başladı

hikmet366

hikmet366

Üye
Bende Program Yükmemek için gelmiştim s60v5 bölümüne en güzel site maxicep

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
benimde amcam o zamanlar htc diamonduna türkçe dil paketleri arıyodu o bulmuştu maxicep sonra bende o maxide dolaşırken gördüm ve sonra üye oldum

o günü hatırladımda ne çok sevinmiştim seVerek üye olmuştum yani

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
ilk 5800ı aldığımda tele bişey indirmek için google amcaya sordum oda bu siteyi gösterdi başka biyerde yoktu bende üye oldum hep s60v5de gezerdim sonra değişik yönleri olduğunu gördüm ve bağımlılık başladı

aynen katılıyorum :)

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
5800 sayeinde :sirit:

hikmet366

hikmet366

Üye
şimdi ise son değişmelerden dolayı :dry: ... Devamını getirin arkadaşlar.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Symbian v3 icin program ararken bulmuştum arada giriyorum :D

Haluk.

Haluk.

Üye
3 yıl önce n86 ma oyun yüklemek için gelmiştim foruma hala forumdayim çeşitli konulara da baktım harika bir forum bağımlısıym hala n86 dan giriyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
yemin ediyorum şu sitenin symbian için yardımı, programları ws yardımı diğer hiç bir sitelerde yok. hep indiriyorum yardım istiyordum. hatta ben size nasıl yardım edebilirim diye bunalıma girmiştim yeminediyorum. en iyi forum sitesi gerçekten.

Üst Alt