Kırmızı gerçekten göz yoruyor mesaj baloncuğunda. Mavi çok daha iyi. Tavsiye ederim.
ben wifi den giriyorum ve dibindeyim net yavaş olsa belki bildirimler falanda yavaş gelebilir ancak genel forum kısmını gelmesi için biraz süre geçiyor evet kötülemek için söylemiyorum bunu yanlış anlaşımasın sadece bilgilendirme için haberiniz olsunForumlar kısmındaki yavaşlık uygulamadan ziyade sitedeki aşırı ana forum ve alt forum sayısından kaynaklanıyor.
Orada biraz bekleme süresi olması normal. Bağlantınızın 2G hızında veya şebekenin çekim gücünün az olması nedeniyle daha yavaş olduğu durumlarda bekleme ve işlem yapma süresi uzayabilir.
söylediğiniz ayarı tam bulamadım menü ksımından ayarlardan yapmıyacakmıyız galiba kısmen çözdüm wp kısmınıa basılı tutarak ana menüye ekleyip burdan daha hızlı şekilde ulaşabilirizÇok sıkıntı oluyorsa sizler için ana forumları sistemden almak yerine ayarlar kısmından "Statik forumlar" seçeneğini işaretleyin![]()
Konu başlıkları tam gözükmüyor.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

söylediğiniz ayarı tam bulamadım menü ksımından ayarlardan yapmıyacakmıyız galiba kısmen çözdüm wp kısmınıa basılı tutarak ana menüye ekleyip burdan daha hızlı şekilde ulaşabiliriz
Şimdi bu sayfadayız ve ben genel bölüme geçmek için ana menü forum vs uğraşıyorum kısa yolu yok mu şimdi bu sayfadan genel bölüme nasıl gideceğiz
Geri tuşunu kullanabilirsiniz. Home/Anasayfa butonunu direk menüye gitmek istediğinizde hızlı olarak bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için tasarladık.
iyide şuanda ben ayarlardan sayfada görünecek mesaj sayısını 20 yaptım ve şuanda 4 sayfa görünüyor ve 4 .sayfadayım 4 kere geri tuşuna basmadan direk windovsphone genel bölümündeki konu başlıklarına gitmek istiyorum bu nasıl olacak