Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
iyide şuanda ben ayarlardan sayfada görünecek mesaj sayısını 20 yaptım ve şuanda 4 sayfa görünüyor ve 4 .sayfadayım 4 kere geri tuşuna basmadan direk windovsphone genel bölümündeki konu başlıklarına gitmek istiyorum bu nasıl olacak

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

4. sayfada bile olsanız geri tuşuna bastığınızda Genel alt forumuna gitmeniz gerekiyor. Tek tek sayfaları geri gitmeyeceksiniz.

sinan430

sinan430

Üye
Bende açılmıyor uygulama ilk açtığımda açılmıştı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Eğer WP Genel bölümünü yoğun olarak kullanıyorsanız, Forumlar>WP-OS>WP Genel'e geldikten sonra üzerine basılı tutup "başlangıç ekranına sabitle" deyin. Böylece vakit kaybetmeden doğrudan WP Genel'e ulaşabilirsiniz.

WP Genel veya herhangi bir alt forumdayken, yahut da herhangi bir konuyu okurken; menü çubuğunda yer alan Anasayfa (Home) düğmesi veya "..." menüsünde yer alan "Menüye Git" seçeneğiyle uygulamanın ana menüsüne gidebilirsiniz.

Herhangi bir konunun veya forum sayfasının orta sayfalarında iseniz "ilk sayfaya git" ve "son sayfaya git" butonlarıyla forumun veya mesajın ilk/son sayfasına geçiş yapabilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: kesasd
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
"..." yazan menü düğmesine basıp "İlk sayfaya git" demeniz yeterli :oke:

üstadım şimdi bende favorilerimde windowsphone genel bolumu ekli ordan konulara girdim her hangi bir konuya girdim o sayfada yazıyoruz diyelim ve 5-6-7 sayfadayız ilk sayfaya git dediğimde bu konunun ilk sayfasına gidiyor ben ilk girdiğim genel bölüme nasıl gidecem

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
üstadım şimdi bende favorilerimde windowsphone genel bolumu ekli ordan konulara girdim her hangi bir konuya girdim o sayfada yazıyoruz diyelim ve 5-6-7 sayfadayız ilk sayfaya git dediğimde bu konunun ilk sayfasına gidiyor ben ilk girdiğim genel bölüme nasıl gidecem

Telefonunuzun fiziksel geri tuşu :tebessüm: Yalnızca 1 kez.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Telefonunuzun fiziksel geri tuşu :tebessüm: Yalnızca 1 kez.

tamam işte şimdi olldu bende bunu arıyorum yoksa geri tuşu 1. Sayfaya gelince önceki sayfaya almıyor..teşekkür bunu bilmemiz iyi oldu

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Üye bilgilerimiz güncelleme ile düzeltilecek değil mi normal üye yeni üye yazıyor

man20

man20

Üye
uygulama çok güzel görünüyor ellerinize sağlık :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve kesasd
Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
On numara 5 yıldız emeği geçen herkese teşekkürler. Tek sıkıntı konu başlıklarının ekrana sığmaması. Bir 5yıldız da benden :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve kesasd
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bi öneri olarak bu sayfanın en üstünde maxicep mağazada yazısının olduğu yerde masa üstündeki gibi forum\windovsphone genel linki olsa ordan forum sayfasına yada genel bolum başlığına girsek şoyleki genel bolumunde bir çok konuya girdiğimizde tel geri tuşu na Bi kaç kez basmak yerine direk ulaşsak iyi olmaz mı.

Bay H

Bay H

Üye
Bi öneri olarak bu sayfanın en üstünde maxicep mağazada yazısının olduğu yerde masa üstündeki gibi forum\windovsphone genel linki olsa ordan forum sayfasına yada genel bolum başlığına girsek şoyleki genel bolumunde bir çok konuya girdiğimizde tel geri tuşu na Bi kaç kez basmak yerine direk ulaşsak iyi olmaz mı.

Aşağıda ki üç noktaya basarak menüye anında ulaşabilirsiniz. Oradan da sağa kaydırmak suretiyle favoriye eklediğiniz herhangi bir foruma anında geçiş sağlayabilirsiniz.

amiral_1976

amiral_1976

Üye
Arkadaşlar ellerinize sağlık çok güzel olmuş ama avatar biraz büyük geldi bana konu başlıkları tam okunmuyor biraz küçültülürse daha güzel gibi...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İfadeler gelse, resimler gozukte mükemmel olur :) @kesasd

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Wp geneli nasıl favorilere ekliyoruz üstüne basılı tutuyorum birşey olmuyor

saynesim

saynesim

Üye
Teşekkürler ederim emeği geçen herkese Allah hepinizden razı olsun

• Beğen
remzi33

remzi33

Üye
Forumların konu başlıkları tam görüntülenmiyor. Uzun başlıkların yarısı görünmüyor. Buna bir çözüm getirilmeli bence. Gayet güzel ama uygulama. Tebrikler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Herkezin ellerine sağlık.Programda emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum :) çok güzel olmuş çok beğendim. :)

• Beğen
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Wp geneli nasıl favorilere ekliyoruz üstüne basılı tutuyorum birşey olmuyor

tekrar dene bende çözememiştim ama oldu uygulamaya gir forumdan Windows phone genel ordan basılı tut o zaman oluyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Forumların konu başlıkları tam görüntülenmiyor. Uzun başlıkların yarısı görünmüyor. Buna bir çözüm getirilmeli bence. Gayet güzel ama uygulama. Tebrikler.

Uzun başlıkların tamamını sığdırırsak bu seferde ekrana sığan konu sayısı ve kullanım alanı daralır.
(Bazı başlıklar 4-5 satır yer kaplayabilir)
Zaten konunun içeriğine girdiğinizde başlığın tamamını görebiliyorsunuz.
Ama yine de üzerinde tartışıp değerlendireceğiz. :oke:

• Beğen
Tepkiler: kesasd

Üst Alt