Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Kırmızı gerçekten göz yoruyor mesaj baloncuğunda. Mavi çok daha iyi. Tavsiye ederim.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

pirenuri

pirenuri

Üye
Teşekkürler haber için

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Şu uygulamanın verdiği haz.şu mesaj yazmanın kolaylığı .Anlayamassın!Bu arada aşırı hızlı :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Kırmızı gerçekten göz yoruyor mesaj baloncuğunda. Mavi çok daha iyi. Tavsiye ederim.

ayarlarda gördüm renk seçimi var galiba bunun için

• Beğen
Tepkiler: PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Forumlar kısmındaki yavaşlık uygulamadan ziyade sitedeki aşırı ana forum ve alt forum sayısından kaynaklanıyor.
Orada biraz bekleme süresi olması normal. Bağlantınızın 2G hızında veya şebekenin çekim gücünün az olması nedeniyle daha yavaş olduğu durumlarda bekleme ve işlem yapma süresi uzayabilir.
ben wifi den giriyorum ve dibindeyim net yavaş olsa belki bildirimler falanda yavaş gelebilir ancak genel forum kısmını gelmesi için biraz süre geçiyor evet kötülemek için söylemiyorum bunu yanlış anlaşımasın sadece bilgilendirme için haberiniz olsun

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ayarlarda evet renk seçeneği var yazı baloncuğu bende mavi

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye

Yeni ekranım ;)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve PureFood
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çok sıkıntı oluyorsa sizler için ana forumları sistemden almak yerine ayarlar kısmından "Statik forumlar" seçeneğini işaretleyin :tebessüm:
söylediğiniz ayarı tam bulamadım menü ksımından ayarlardan yapmıyacakmıyız galiba kısmen çözdüm wp kısmınıa basılı tutarak ana menüye ekleyip burdan daha hızlı şekilde ulaşabiliriz

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Konu başlıkları tam gözükmüyor.:|

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
aaa Adım Resimde :D
Uygulama için teşekkürler :alkis

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Favorilere ekleme nasıl çözemedim

kesasd

kesasd

Üye
söylediğiniz ayarı tam bulamadım menü ksımından ayarlardan yapmıyacakmıyız galiba kısmen çözdüm wp kısmınıa basılı tutarak ana menüye ekleyip burdan daha hızlı şekilde ulaşabiliriz

Statik forumlar ayarı için ayarlar sayfasından "uygulama" sekmesine gelin ve ekranı aşağı doğru kaydırın. "Bildirimler", "Statik forumlar", "Otomatik yenileme" olmak üzere 3 adet buton göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve bulutsuzgece
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Tamam favori eklemede çözüldü konu başlığı üzerinde basılı tutmak
favorilere ekle iyi oldu

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Şimdi bu sayfadayız ve ben genel bölüme geçmek için ana menü forum vs uğraşıyorum kısa yolu yok mu şimdi bu sayfadan genel bölüme nasıl gideceğiz

kesasd

kesasd

Üye
Şimdi bu sayfadayız ve ben genel bölüme geçmek için ana menü forum vs uğraşıyorum kısa yolu yok mu şimdi bu sayfadan genel bölüme nasıl gideceğiz

Geri tuşunu kullanabilirsiniz. Home/Anasayfa butonunu direk menüye gitmek istediğinizde hızlı olarak bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için tasarladık.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Smileyler gözükmüyor:)

• Beğen
Tepkiler: bsavr
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Alışmam zaman alacak ama iyi gibi duruyor :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Geri tuşunu kullanabilirsiniz. Home/Anasayfa butonunu direk menüye gitmek istediğinizde hızlı olarak bu işlemi gerçekleştirebilmeniz için tasarladık.

iyide şuanda ben ayarlardan sayfada görünecek mesaj sayısını 20 yaptım ve şuanda 4 sayfa görünüyor ve 4 .sayfadayım 4 kere geri tuşuna basmadan direk windovsphone genel bölümündeki konu başlıklarına gitmek istiyorum bu nasıl olacak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
iyide şuanda ben ayarlardan sayfada görünecek mesaj sayısını 20 yaptım ve şuanda 4 sayfa görünüyor ve 4 .sayfadayım 4 kere geri tuşuna basmadan direk windovsphone genel bölümündeki konu başlıklarına gitmek istiyorum bu nasıl olacak

"..." yazan menü düğmesine basıp "İlk sayfaya git" demeniz yeterli :oke:

Üst Alt