Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
Neden tek konuda karşılaşıldıki bu hata ile ?

Normalde bu hata başka konularda da karşınıza çıkabilirdi. Aslında hatanın sebebi siz üyeler mesaj yazarken bazı
Kod:
[quote][url]
gibi etiketleri ya açarken ya da kapatırken yazmıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Gözden kaçmış bu eksiklik hataya sebebiyet veriyor. Daha önce yaptığım iyileştirmelerden sonra alıntı kısmını düzeltmeyi unuttum. Kodlar da kaybolunca haliyle ertelendi. Sorun tamamıyle alıntı kısmında yaşanan bir sorun.

TurboCall

TurboCall

Üye
Normalde bu hata başka konularda da karşınıza çıkabilirdi. Aslında hatanın sebebi siz üyeler mesaj yazarken bazı
Kod:
[quote][url]
gibi etiketleri ya açarken ya da kapatırken yazmıyor olmanızdan kaynaklanıyor. Gözden kaçmış bu eksiklik hataya sebebiyet veriyor. Daha önce yaptığım iyileştirmelerden sonra alıntı kısmını düzeltmeyi unuttum. Kodlar da kaybolunca haliyle ertelendi. Sorun tamamıyle alıntı kısmında yaşanan bir sorun.
Evet çünkü o konuda alıntı yapınca server eror dedi falan herneyse güncelleme bugün elimize ulaşırmı :D

kesasd

kesasd

Üye
Evet çünkü o konuda alıntı yapınca server eror dedi falan herneyse güncelleme bugün elimize ulaşırmı :D

Aslında görsel açıdan birkaç değişiklik planlıyorum. Hemen gelmeyebilir, tez ödevlerim de maalesef bu ertelemeye en büyük etken olacak :)

TurboCall

TurboCall

Üye
Aslında görsel açıdan birkaç değişiklik planlıyorum. Hemen gelmeyebilir, tez ödevlerim de maalesef bu ertelemeye en büyük etken olacak :)
Şöyle bir seçenek koyma gibi şansınız yokmu mesela normal web sürümünde ayarlarda imza değiştirme ama normal yorum atarken olan değil diğeri mesela nick değişimi fotoğraf değişimi koyma gelse çok süper olur.

kesasd

kesasd

Üye
Şöyle bir seçenek koyma gibi şansınız yokmu mesela normal web sürümünde ayarlarda imza değiştirme ama normal yorum atarken olan değil diğeri mesela nick değişimi fotoğraf değişimi koyma gelse çok süper olur.

API'lerin izin verdiği her türlü opsiyonu sizlere sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda sanırım sunulmayan pek birşey kalmadı. İstekleriniz bizden önce API engeline takılıyor.

capkino06

Üye
Merakla bekliyorum güncellemeyi. :) Beğen butonunu yorumların alt kısmına alınması gibi bir istekte bulunmuştum öncelerde ama güncellemeler ile gelmedi ileri ki güncellemelerde gelecek sanırım mümkünse eğer. :)

TurboCall

TurboCall

Üye
API'lerin izin verdiği her türlü opsiyonu sizlere sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda sanırım sunulmayan pek birşey kalmadı. İstekleriniz bizden önce API engeline takılıyor.
Anladım Teşekkürler Sağlıcakla Kalın.

capkino06

Üye
Windows Phone 8.1 ile tarayıcıya upload özelliği geliyor sanırım o zaman profil resmini değiştirmeye ve resim upload etme özelliğine kavuşabilir uygulamamız. :)

capkino06

Üye
Uygulamaya güncelleme denetleme butonuda eklenebilir. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Kesasd biz betacılar artık betayı silip normal uygulamayı yükleyelim mi? Beta çalışmaların devam etmeyecekse silip normal uygulamayı kullanalım

Tost Makinası ile gönderildi.

Rainesto

Rainesto

Üye
Konuyu daha önce görmüştüm de resimlere bakmamıştır beta tester olduğum için
Resimlerde ünlü olmuşum :cool:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
maxicep programında belirli bir konu içerisinde en alta veya yukarı çıkma simgeleri eklense iyi olur, birde bildirimlerde hangi konulara yazdığımız belli ancak forum kısmında baktığımızda belli olmuyor sanırım

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
dailymotion videolarını izleyebilsek süper olur

• Beğen
Tepkiler: emz
Rainesto

Rainesto

Üye
Whatsappdan mesaj gelince bildirime basıp Uygulamayı arka plana atıyorum arada üyeliğimden çıkış yapıyor

Tost makinesi ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
kesasd

kesasd

Üye
Yakın zamanda güzel bir güncelleme vereceğiz :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve Makale_Helvetia

capkino06

Üye
Sağ üst köşedeki sayfa sayısına dokunduğumuzda gitmek istediğimiz sayfayı seçsek çok iyi olur. Bir kaç sayfa ileri yada geri gitmek daha kolay olur. Teşekkürler.

TurboCall

TurboCall

Üye
Dosya ekleme yetkisi olanlar dosya ekliyemiyor ?,

parberk99

parberk99

Üye

Peki sitede yayınlanan haberleri rss'le uygulama üzerinden yayınlanması mümkün mü

Bide tuşuna basılı tutulduğunda ilk sayfaya geri tuşuna basılı tutulduğunda son sayfaya dönebilir

Nokia 1100 ile gönderildi.

Üst Alt