Maxicep Teknoloji Portalı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bende yeni gördüm hayırlı olsun iyi maxicep ler

amiral123

Üye
Teşekkürler görmemiştim exit yazdığını ...

Görünüş açısından çok iyi az önce de belirtmiştim ama hiçbir zaman eskisinin yerini tutamayacagina garanti veriyorum ...

Sağda en güncel konular olurdu solda çok rahat bir şekilde kategoriler ve forumlar olurdu ... Hem rahattı hem de göz yormuyordu ... Eski haline dönmesini isterdim ...

pek sewmwm arkadaşı ama katılıyorum

akro72

Üye
Portal güzel olmuş ellerinize sağlık. Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz

'Davut

'Davut

Üye
Bence Güzel olmuş Eskisi görüntü Şıklık açısından kötü duruyordu ona benzer Milyonlarca benzer anasayfa var bu bence çok iyi olmuş ama dahada iyi olabilirdi...

buroplus

buroplus

Üye
Hayırlı Olsun güzel olmuş Acaba RSS desteği varmı?

--------------- Ekleme ---------------

Teşekkürler görmemiştim exit yazdığını ...

Görünüş açısından çok iyi az önce de belirtmiştim ama hiçbir zaman eskisinin yerini tutamayacagina garanti veriyorum ...

Sağda en güncel konular olurdu solda çok rahat bir şekilde kategoriler ve forumlar olurdu ... Hem rahattı hem de göz yormuyordu ... Eski haline dönmesini isterdim ...
Aynen Sana Katılıyorum:oke: Asla Eskisinin Yerini Tutmaz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya çok güzel olmuşda Bende biran şaşırdım yanlış siteyemi girdim diye...hayırlı olsun

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Eski anasaydadaki.sol tarafdaki enson mesaj atılmış koulara hep bakıyordum.Forumu dolaşıp konulara teker teker bakmak çok zaman alır

--------------- Ekleme ---------------

Bu Portalı eski anasayfamızdan bağımsız yapsanız olabilirdi.Ama ne olursa olsun eski sistemi getirmelisiniz...

Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz

Arkadaşlar anasayfamız gayet güzel ve kullanışlı. Sizin dert yandığınız nokta, yeni mesajlar ve konuları rahat rahat görememek sanırım.

Bu butonlar o görevleri üstlenmişler.

Portalda ise

Cepten girildiğinde anasayfanın solunda, bölümlerin sıralanması rahatlık oluyordu. Bu bir gerçek. Ama sadece cepten girildiğinde.

Paranoya

Paranoya

Üye
Süper olmuş , cepten girdim bu sabah tanımadım vallahi :ehe diyorumki başka siteyemi girdim acaba , umarım kolayca alışabiliriz yeni anasayfaya . :oke:

djmatrix

Üye
hayırlı olsun,gerçekten çok güzel olmuş....:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Arkadaşlar anasayfamız gayet güzel ve kullanışlı. Sizin dert yandığınız nokta, yeni mesajlar ve konuları rahat rahat görememek sanırım.

Cepten girildiğinde anasayfanın solunda, bölümlerin sıralanması rahatlık oluyordu. Bu bir gerçek. Ama sadece cepten girildiğinde.

Eski portaldan bahsediyorlar ...

Yalnızca teknolojiye adanmış bir ana sayfa olmuş...
Ben üyeliğimden bu yana hep Portalı kullanmışımdir ... Forum kısmını asla kullanmadım, hem karışık hem okuması takip etmesi zor ve sıkıcı hem de oldukça göz yoruyor ... Bu ihtiyacımı başka hiçbir forumda görmediğim çok kullanışlı bir portal ile karşılıyordum ki bu da eski portalımızdı ...

Onun teması ile oynanıp daha geliştirilebilirdi bana kalırsa, Maxicep Teknolojiler Bloğu olmuş ...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Portalımızın en güzel yanı da şüphesiz, çift taraflı login sistemi.
Yani foruma login olmuş herkes, aynı zamanda Portal da da login olmuş olacaktır... Tüm Üyelikler portala aktarıldığı gibi, forum-portal arası iliski de sorunsuz sağlanmıştır.

ama ben burda login iken portal anasayfa haberlerine yorum yapmak için ÜYEYİM diye tik atınca benden nick ve şifre istiyor girdiğimde de kabul etmiyor.

emr-erock

emr-erock

Üye

Portalda ise

şimdi oldu:oke:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
güzel Olmuş Elinize Saglık.

Love Prince

Love Prince

Üye
hayırlı olsun

celibar

celibar

Üye
maxicep'e yakışır bi yenilik olmuş. :oke:

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Hayırlı olsun maxicep ailesine :)

Burak

Üye
güzelmiş.elinize sağlık.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Portal güzel olmuş ellerinize sağlık. Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz
Portalda sağda en alt blokda forumdan son konular/mesajlar sistemi var sanırım incelemeden yorum yapmışsınız ..

Hayırlı Olsun güzel olmuş Acaba RSS desteği varmı?
Var tabi ki; ayrıca forumda da açıcaz bu özelligi yakın zamanda...
MaxiCep Teknoloji Portalı

Portalda ise

Sitenin Mobil sürümü, kısa zaman içerisinde yapılacak arkadaslar

Portalımızın en güzel yanı da şüphesiz, çift taraflı login sistemi.
Yani foruma login olmuş herkes, aynı zamanda Portal da da login olmuş olacaktır... Tüm Üyelikler portala aktarıldığı gibi, forum-portal arası iliski de sorunsuz sağlanmıştır.

ama ben burda login iken portal anasayfa haberlerine yorum yapmak için ÜYEYİM diye tik atınca benden nick ve şifre istiyor girdiğimde de kabul etmiyor.
Tarayıcınız safari mi ?

haltie

haltie

Üye
Her değişimde benzer eleştiriler oluyor buda alışkanlıktan ibaret.Bu kadar çabanın sonunda ortaya çıkan şey bence tek kelimeyle harika.Gerçekten profesyonel olmuş.Alışınca çok daha güzel gelecektir.Kendi adıma gurur duydum.Yayında yapımda emeği geçen herkese teşekkürler:)

Burak

Üye
Ozan abi forumun temasını değiştirme.Bu çok güzel.
renklerde düzenlemeye yapılabilir ama :hmmm

Üst Alt