Teşekkürler görmemiştim exit yazdığını ...
Görünüş açısından çok iyi az önce de belirtmiştim ama hiçbir zaman eskisinin yerini tutamayacagina garanti veriyorum ...
Sağda en güncel konular olurdu solda çok rahat bir şekilde kategoriler ve forumlar olurdu ... Hem rahattı hem de göz yormuyordu ... Eski haline dönmesini isterdim ...
Aynen Sana KatılıyorumTeşekkürler görmemiştim exit yazdığını ...
Görünüş açısından çok iyi az önce de belirtmiştim ama hiçbir zaman eskisinin yerini tutamayacagina garanti veriyorum ...
Sağda en güncel konular olurdu solda çok rahat bir şekilde kategoriler ve forumlar olurdu ... Hem rahattı hem de göz yormuyordu ... Eski haline dönmesini isterdim ...
Asla Eskisinin Yerini TutmazEski anasaydadaki.sol tarafdaki enson mesaj atılmış koulara hep bakıyordum.Forumu dolaşıp konulara teker teker bakmak çok zaman alır
--------------- Ekleme ---------------
Bu Portalı eski anasayfamızdan bağımsız yapsanız olabilirdi.Ama ne olursa olsun eski sistemi getirmelisiniz...
Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz
Arkadaşlar anasayfamız gayet güzel ve kullanışlı. Sizin dert yandığınız nokta, yeni mesajlar ve konuları rahat rahat görememek sanırım.
Bu butonlar o görevleri üstlenmişler.
Cepten girildiğinde anasayfanın solunda, bölümlerin sıralanması rahatlık oluyordu. Bu bir gerçek. Ama sadece cepten girildiğinde.
şimdi olduArkadaşlar anasayfamız gayet güzel ve kullanışlı. Sizin dert yandığınız nokta, yeni mesajlar ve konuları rahat rahat görememek sanırım.
Portalda ise
Cepten girildiğinde anasayfanın solunda, bölümlerin sıralanması rahatlık oluyordu. Bu bir gerçek. Ama sadece cepten girildiğinde.

Portalda sağda en alt blokda forumdan son konular/mesajlar sistemi var sanırım incelemeden yorum yapmışsınız ..Portal güzel olmuş ellerinize sağlık. Forum bölümünün başına güncel konu ve mesajları ( Eski versiyonda sağ taraftaki bölüm gibi ) eklerseniz daha kullanışlı olacağını tahmin ediyorum, böylece ne var ne yok görebiliriz
Var tabi ki; ayrıca forumda da açıcaz bu özelligi yakın zamanda...Hayırlı Olsun güzel olmuş Acaba RSS desteği varmı?
Sitenin Mobil sürümü, kısa zaman içerisinde yapılacak arkadaslarArkadaşlar anasayfamız gayet güzel ve kullanışlı. Sizin dert yandığınız nokta, yeni mesajlar ve konuları rahat rahat görememek sanırım.
Portalda ise
Tarayıcınız safari mi ?Portalımızın en güzel yanı da şüphesiz, çift taraflı login sistemi.
Yani foruma login olmuş herkes, aynı zamanda Portal da da login olmuş olacaktır... Tüm Üyelikler portala aktarıldığı gibi, forum-portal arası iliski de sorunsuz sağlanmıştır.
ama ben burda login iken portal anasayfa haberlerine yorum yapmak için ÜYEYİM diye tik atınca benden nick ve şifre istiyor girdiğimde de kabul etmiyor.