Esendağlı
Üye
Hayır İE9Portalda sağda en alt blokda forumdan son konular/mesajlar sistemi var sanırım incelemeden yorum yapmışsınız ..
Var tabi ki; ayrıca forumda da açıcaz bu özelligi yakın zamanda...
MaxiCep Teknoloji Portalı
Sitenin Mobil sürümü, kısa zaman içerisinde yapılacak arkadaslar
Tarayıcınız safari mi ?
Ne değerlendirmesi yapılacak ?
Anlamadıgım nokta, eskiden eksik olan ne var ana sayfamızda ?Site yöneticileri olarak tabiki siz ozana destek çıkacaksınız ama her zaman gelen gideni aratır keşke eski ana sayfada yapsaydınız bu değişimleri dahada birşey demem
Site yöneticileri olarak tabiki siz ozana destek çıkacaksınız ama her zaman gelen gideni aratır keşke eski ana sayfada yapsaydınız bu değişimleri dahada birşey demem
Salih Baba™;2815132' Alıntı:Özet geçiyorum;
mükemmel olmuş...
güzel olmamış ya ben buraya girmek istiyorum hep mobil portal çıkıyo
Mobil kullanıcılarımız direk olarak foruma bağlanabilirler. Çok kısa bir süreç içerisinde mobil versiyon ile birlikte mobil cihazlarınız için hem kota dostu bir yapıya hemde daha işleyişli ve şık görünümlü bir yapıya kavuşacağız.Εthnic;2814885' Alıntı:samimi olmak gerekirse biz cepten baglananlar icin ( opera mini ) yeni gorunum pek kullanisli degil eskiye nazaran.. ama bununda mobil surum ile asilabilecegine inaniyorum.. ve sabirsizlikla bekliyorum..
Tarayıcınızın yükünden veya internet yavaşlığından kaynaklanabilir. İnanın bu sorunu hiç yaşamadım. Bir kere yaşadım oda sunucudan kaynaklanan hatalardan oldu. Gerçi çok Javascript kodu kullanılıyor ama.Aslında tasarım olarak bir teknoloji dergisi sitesi tarzında olmuş.Güzel fakat forumda aynı tema üzerine oturtulursa daha güzel olur.Birde siteye girerken çok kasıyor.Umarım zaman içerisinde düzeltilecektir.Tasarımı beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?